Jump to content

Smartphone μέχρι 200€.

vic

Recommended Posts

Θέλω προτάσεις για smartphone μέχρι 200€. Οι προϋποθέσεις είναι: Ραδιόφωνο, Καλή κάμερα (γύρω στα 8MP ας πούμε - ναι ξέρω ότι άλλο ο αισθητήρας, άλλο τα MP, απλώς δίνω μία υπόδειξη), δυνατότητα βιντεοκλήσης.

Πείτε καμία πρόταση και βλέπουμε στην πορεία τι αξίζει και τι όχι.

Ενδιαφέρον το Nexus S λόγω του ότι είναι "επίσημο" της Google και παίρνει επίσημα και σχετικά γρήγορα τις αναβαθμίσεις, αλλά δεν έχει ραδιόφωνο.

Όσο για το Neo-V θα το ψάξω περισσότερο.

Να τονίσω ότι δε έχω θέμα αν η τιμή του από Amazon.co.uk είναι κάτω από 200€, μιας και η αγορά δε περιορίζεται αποκλειστικά σε ελληνικά καταστήματα.

Σε αυτο το μπαντζετ δυσκολα τα 8mp & η βιντεοκληση. :no:

Προτεινω αυτα:

Sony Xperia Neo "Μολις" 25ευρα πανω απο το ποσο σου αλλα πολυ καλο κινητο..! ;) Το εχει φιλαρακι και παει ταπα.

Μετα ο Ασσος της Σαμη:

Galaxy Ace

Αν πάρεις τον... "άσσο" ,πάρε το S5830i μοντέλο. +32MHz, ακόμη κι αν δεν κάνουν αισθητή τη διαφορά, αξίζουν για ένα μοντέλο ακριβώς ίδιας τιμής(για την ακρίβεια 1,40€ φθηνότερο :suicide: )

Αυτό σκέφτομαι να πάρω, αλλά ας μας διαφωτίσει κάποιος ειδικός...είναι αναβαθμίσιμο σε android 4.0?

Αν πάρεις τον... "άσσο" ,πάρε το S5830i μοντέλο. +32MHz, ακόμη κι αν δεν κάνουν αισθητή τη διαφορά, αξίζουν για ένα μοντέλο ακριβώς ίδιας τιμής(για την ακρίβεια 1,40€ φθηνότερο :suicide: )

Αυτό σκέφτομαι να πάρω, αλλά ας μας διαφωτίσει κάποιος ειδικός...είναι αναβαθμίσιμο σε android 4.0?

Δεν ειναι τρελη η διαφορα βρε συ.:p Χιλιες φορες να πηγαινε σε Samsung GALAXY Ace Plus Απλα δεν ξερω τι παιζει.

Οχι φιλε μου. Μονο με custom rom. wink.gif

Ωραία, εγώ τώρα τι να κάνω που έχω παραγγείλει το S5839i απ'το Γερμανό και δε ξέρω τι παίζει με το κινητό(απ'ότι μου είπαν έχει τη 2.3,ενώ αν δεις το S5830i έχει κι αυτό το Froyo, όπως και ο προκάτοχός του)?

Και έκανα αυτή την κίνηση μόνο και μόνο γιατί θα το τσιμπήσω 1,5 κατοστάρικο ακριβώς, αλλά κι εγώ δεν ξέρω τι παίζει και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κατασταλάξει μέσα μου ποιο ακριβώς θέλω(δηλαδή πολύ πιθανόν να το ακυρώσω).

Ωραία, εγώ τώρα τι να κάνω που έχω παραγγείλει το S5839i απ'το Γερμανό και δε ξέρω τι παίζει με το κινητό(απ'ότι μου είπαν έχει τη 2.3,ενώ αν δεις το S5830i έχει κι αυτό το Froyo, όπως και ο προκάτοχός του)?

Και έκανα αυτή την κίνηση μόνο και μόνο γιατί θα το τσιμπήσω 1,5 κατοστάρικο ακριβώς, αλλά κι εγώ δεν ξέρω τι παίζει και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κατασταλάξει μέσα μου ποιο ακριβώς θέλω(δηλαδή πολύ πιθανόν να το ακυρώσω).

Με εχεις μπερδεψει αρκετα.. :p

Βασικα δεν ξερω τι παιζει με αυτο. Μηπως ειναι διαφορα ονομασιας που δινουν απο εταιρια σε εταιρια? (γερμανος βονταφον και κλπ??)

Ξέρω, το 'χω ψάξει(πολύ καλό το +, αλλά ξεφεύγει πολύ και δεν μου αρέσει και τόσο εξωτερικά). Το μόνο που δεν είχα παρατηρήσει όταν έψαχνα είναι το ότι το απλό Ace φοράει 2.3, ενώ το "i"...2.2?Ούτε αυτόι ξέρουν τι γίνεται,πραγματικά!

Χαχ κι επειδή απο κινητά δεν ξέρω χριστό, ίσως ανοίξω κανά θέμα όταν επείγει η εν λόγω αναβάθμιση(αν τελικά πάρω το προαναφερόμενο)

Χαχ κι επειδή απο κινητά δεν ξέρω χριστό, ίσως ανοίξω κανά θέμα όταν επείγει η εν λόγω αναβάθμιση(αν τελικά πάρω το προαναφερόμενο)

Ναι βρε χτυπατο. Αν ερθει εκεινη η ωρα εδω ειμαστε. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.