Jump to content

Καλή ερώτηση σε δύσκολη ώρα

satkok

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Είναι περασμένες 2:00 και κατεβάζω ένα προγραμματάκι αλλά είναι ακόμα στο 66% (dial up)

τέτοια ώρα πάντα μου γεννάται η ίδια ερώτηση

Α) ύπνος γιατί το πρωί δουλειά

Β) ξύπνιος και το πρωί σκτα!!!!

A....k αυριο ο πρωι αμα πας να το ξανακατεβασεις απο το ιδιο λινκ θα συνεχισει απο το ιδιο σημειο οπου εχει μεινει σημερα!

ΥΓ πεσε για υπνο!

ΥΓ2 αλλαξε συνδεση!χε!χε!

τον υπνο τον συζητάμε τη συνδεση δεν νομιζω 1η φορά με δικομου παςς τα προηγουμενα χρονια ναναι καλα οι δεκο

αλλα θελω και τα τραβαω δε κατεβαζω στη δουλεια με DSL

Βαζεις Getright κ κλεινει μονη της η συνδεση μολις τελιωσει το κατεβασμα ;)

Αρχική απάντηση από Samael

Βαζεις Getright κ κλεινει μονη της η συνδεση μολις τελιωσει το κατεβασμα ;)

Σωστος ο παιχτης!

Mια φορα κ ενα καιρο που δεν ηξερα τι εστι download manager εβαζα το ξυπνητιρη εκλεινα τη συνδεση κ ξανακοιμομουνα...! :p

οπως επισεις κ επι εποχης του αιμνηστου Napster εβαζα το ShutdownNow κ κοιμομουνα ηρεμος :D

καλα ειναι αυτα αλλα κρατησα τον εαυτομου απασχολημενω με ενα προβλημα που ειχα στη δουλεια αν ξερει κανεις ευπροσδεκτη η βοηθεια.λοιπον

εχω μια μητρικη MSI PT8 NEO/G (proscot) και θέλω να βάλω πανω Ρ 4 2.0 FSB 400 αλλα τζιφος η δουλεια ενω το manual γραφει οτι δεχεται

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.