Jump to content

Diablo 3, CoOp οργάνωση thelab

tavliban

Recommended Posts

[MENTION=24122]E.F.[/MENTION] , [MENTION=17303]Xero[/MENTION], [MENTION=14750]giannis303[/MENTION]

αν κανονίσει ο E.F. το πρόγραμμά του και μας αφιερώσει 3 μέρες την εβδομάδα από ένα δυωράκι κάθε μέρα το ξεκινάμε;

αντίστοιχα θα είμαστε barb, wizard, demon hunter ή W D και εγώ monk...

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Εγω μεσα ειμαι αλλα εχω και εγω μπερδεμενο ωραριο λογω δουλειας και λοιπων υποχρεωσεων

@E.F. , @Xero, @giannis303

τον giannis303 τον έχω στο friend list ήδη Demolitioner#2442 αν είναι μάγκες στείλτε μου τα battletag σας σε pm ή και εδώ και το κανονίζουμε...

@E.F. , @Xero, @giannis303

τον giannis303 τον έχω στο friend list ήδη Demolitioner#2442 αν είναι μάγκες στείλτε μου τα battletag σας σε pm ή και εδώ και το κανονίζουμε...

Battle Tag ReDawn#2265

• 2 weeks later...

μόνο εσύ απάντησες...τα υπόλοιπα παλληκάρια δεν...εγώ προσωπικά έχω την monk και περιμένει...

πάντως δεν βλέπω κίνηση και από τους υπόλοιπους να κάνουν καμιά ομάδα...

Και εγω μεσα γιατι σολο στο ινφερνο μετα απο ακτ1 δεν παλευω...Βεβαια δεν παιζω παρα πολλες ωρες αλλα κατι μπορουμε να κανουμε.Ειδικα τωρα με το σ/κ των εκλογων θα εχω χρονο...

εντάξει παιδιά θα σας κάνω add για να ξεκινήσουμε inferno μόλις τελειώσω και γω το hell με τον βάρβαρό μου...

είμαι στο act 3 τώρα...

Και εγω μεσα γιατι σολο στο ινφερνο μετα απο ακτ1 δεν παλευω...Βεβαια δεν παιζω παρα πολλες ωρες αλλα κατι μπορουμε να κανουμε.Ειδικα τωρα με το σ/κ των εκλογων θα εχω χρονο...

Τι stats εχεις αν επιτρεπεται???

εγώ διαβάζω και είμαι σχετικά πίσω..και μας και βλέπω δεν λέτε για new αλλά για 4 άτομα party για inferno, όταν με το καλό πάω θα σας πω :T:

ξανασημειώνω ότι το thread ανόιχτηκε για όλους στο thelab. Ο λόγος είναι να μην χάνεται μέσα στο thread του diablo3.

όποιος γουστάρει φτιάχνει ομάδα και ξεκινάει από την αρχή ή από inferno Κλπ...

πάντως με τον ZBoocham και τον γιατρό του το έχουμε ξε.....ει το παιχνίδι...

Σε ποιο επιπεδο???

έχουμε ξεκινήσει από Normal με τον @peopas, μαζί προχωρήσαμε πολύ Nightmare και τώρα παίζουμε αρκετά hell...o zboo τελείωσε το hell με άλλους και τώρα προσπαθώ εγώ...σε μια δυο μέρες το χω τερματίσει for sure...

edit:

επειδή δεν μπορώ να αλλάξω το πρώτο ποστ (admins αν μπορείτε) και επειδή τα δύο thread είναι αλληλένδετα, παραθέτω το link με τα battletags και ας γίνουμε όλοι 1

http://www.thelab.gr/gaming/diablo3-battlenet-the-battletags-thread-109041.html

Το Hell ειναι πολυ ευκολο εν συγκριση με το inferno δυστυχως. Xρειαζεται οπωσδηποτε αλλο gear με ++ resist

Το Hell ειναι πολυ ευκολο εν συγκριση με το inferno δυστυχως. Xρειαζεται οπωσδηποτε αλλο gear με ++ resist

ναι ρε σαφώς...αλλά αυτά να τα συζητάμε στο diablo 3 thread γιατί το thread έχει άλλο σκοπό :T:

και να σου απαντήσω. για αυτό περιμένω να πάω lvl60 και να πάρω ανάλογο equipment. (μην τα δώσω σε 50 res all. Να τα δώσω σε +60 res all καλύτερα...

Εχεις δικιο το μαμισαμε λιγο το thread κατι τελευταιο με 60+ και σχετικα καλα απο τα λοιπα stats ειναι απλησιαστα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.