tavliban Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2012 ανοίγω το θέμα μετά από προτροπή του @TifoziF1Μήπως να φτιάξουμε καμιά ομάδα να παίξουμε το diablo3 από την αρχή ως το τέλος ο καθένας με διαφορετική κλάση; όποιοι ενδιαφέρονται ας μιλήσουν εδώ και να δηλώσουν την ομάδα τους και να δούμε ο καθένας τι πρόοδο έχει, να μοιράζονται αντικείμενα κλπ, και να ανταγωνιστούμε αν μπορούμε κανα guild του εξωτερικού...(αν υπάρχουν)edit: δεν αναφέρω ότι θα τρελαθούμε στα γέλια γενικότερα...αυτονόητο πιστεύωedit: όποιος ποστάρει εδώ ας βάζει και το battletag του για να βρεθούμε αν είναι tavliban#2564
swatoner Μάϊος 28, 2012 #2 Μάϊος 28, 2012 Εγώ μέσα. 38 Wizard παίζω nightmare. Απλά λόγο χρόνου κλπ αν οργανωθούν ομάδες βάλτε με σε καμιά που παίζει μόνο το σάββατο . Το κακό επειδή το έχουμε ζήσει σε εποχές WoW είναι να βρεθεί κοινή ώρα gaming.
tavliban Μάϊος 28, 2012 Author #4 Μάϊος 28, 2012 κοιτάξτε ότι γουστάρει η κάθε ομάδα...αλλά εγώ προτίνω να ξεκινήσουμε κάτι από την αρχή...για να μάθουμε ο ένας τον άλλο, να οργανώσουμε ώρες που θα παίζουμε κλπ... επίσης προτείνω να είναι ομάδες των 5 ατόμων (όσες και οι κλάσεις), για να μοιράζονται τα όπλα μεταξύ τους. για παράδειγμα εγώ θέλω να ξεκινήσω έναν Monk και θα γούσταρα πολύ να ήταν το παιχνίδι που θα έπαιζα από την αρχή ως το τέλος coop. Επίσης μπορώ ώρες μετά της 19:00 λόγω δουλειάς και Σάββατο και Κυριακή από το πρωί ως το απόγευμα...(να έχουμε και κοινωνική ζωή και να μην είμαστε σαν τους Κορεάτες 3 μέρες σερί ) edit: τώρα αν γουστάρετε να είναι ένα παιχνίδι ΑΤΕΡΜΟΝΟ με όλο το thelab μέσα και να γίνεται της μουρλής (μλεχρι πόσους παίκτες γίνεται?)...πάλι μέσα αλλά νομίζω ότι θα χαθεί η μπάλα...
tavliban Μάϊος 28, 2012 Author #6 Μάϊος 28, 2012 νομίζω μέχρι 4 άτομα γίνετε, αλλά δεν παίρνω όρκονομίζω πως έχεις δίκιο...4 άτομα...
tolis9 Μάϊος 28, 2012 #7 Μάϊος 28, 2012 παιδες και εγω ειμαι μεσα αλλα δυστυχως δεν εχω καθολου στανταρ ωραριο......οτι κατσει οποτε κατσει.....
HellhammeR Μάϊος 28, 2012 #9 Μάϊος 28, 2012 πολλύ θα το γούσταρα και εγώ αλλά είναι στανταρ ότι θα προκύπτει πρόβλημα με την δουλειά.. ΥΓ Τι στο διάλο ανεργία έχουμε - όλοι δουλεύουμε? :hehe:
tavliban Μάϊος 28, 2012 Author #10 Μάϊος 28, 2012 @Xero αμα βρούμε έναν barbarian και έναν witch doctor το ξεκινάμε; (αμα σε βολεύουν οι ώρες) edit: να βάλουμε στο thread ζήτηση ότι ζητούνται barbarian και witch doctor για coop...
swatoner Μάϊος 28, 2012 #11 Μάϊος 28, 2012 Πρέπει να βρείς tavlamari άλλους 3 που να μπορούν να παίζουν τις ίδιες ώρες μαζί. Για μερικούς δύσκολο για άλλους εύκολο. Επίσης μπορώ ώρες μετά της 19:00 λόγω δουλειάς και Σάββατο και Κυριακή από το πρωί ως το απόγευμα...(να έχουμε και κοινωνική ζωή και να μην είμαστε σαν τους Κορεάτες 3 μέρες σερί ) Αυτό είναι πρόγραμμα Κορεάτη όταν δουλεύει και αλλού. χαχαχαχα Κοινωνική ζωή πότε; Στον δρόμο απο την δουλειά στο σπίτι; Εγώ πάντως αν ψήνεται κανείς για Σάββατο βράδυ. Πχ 11 με 2 το βράδυ φτιάχνω ένα groupaki. Καινούργιους χαρακτήρες ώστε τις υπόλοιπες μέρες να παίζουμε τους main.
tavliban Μάϊος 28, 2012 Author #12 Μάϊος 28, 2012 Πρέπει να βρείς tavlamari άλλους 3 που να μπορούν να παίζουν τις ίδιες ώρες μαζί.Για μερικούς δύσκολο για άλλους εύκολο.Αυτό είναι πρόγραμμα Κορεάτη όταν δουλεύει και αλλού. χαχαχαχα Κοινωνική ζωή πότε; Στον δρόμο απο την δουλειά στο σπίτι;Εγώ πάντως αν ψήνεται κανείς για Σάββατο βράδυ. Πχ 11 με 2 το βράδυ φτιάχνω ένα groupaki. Καινούργιους χαρακτήρες ώστε τις υπόλοιπες μέρες να παίζουμε τους main.εντάξει ρε δεν λέω ΚΑΘΕ μέρα...lmao!!! μια δουλειά έχω, αλλά μετά την δουλειά πρέπει να κάνω τα hobia μου...να μαγειρέψω, να πάω κολυμβητήριο, ποδήλατο κλπ κλπ. Σάββατο βράδυ αδερφέ παίζει γυναίκα οπότε...άμα χωρίσω πάμε να κάνουμε team.
swatoner Μάϊος 28, 2012 #13 Μάϊος 28, 2012 Άμα χωρίσεις ή αμα την παντρευτείς.Βασικά άκυρο Σάββατο βράδυ έχω και εγώ δουλειά. Ένα σάββατο μένει να κάνουμε τίποτα κοινό με την γυναίκα.Παρασκευή βράδυ μπορώ αν και Σάββατο δουλεύω.Παρασκευή Βράδυ 22:00 με 02:00 max
TifoziF1 Μάϊος 28, 2012 #14 Μάϊος 28, 2012 Άμα χωρίσεις ή αμα την παντρευτείςτο 2ο δεν παίζει, άκουμε sorry για το off-topic και εγώ ενδιαφέρομαι αλλά πραγματικά μπαίνω "random" εντελώς σε Diablo3 mode
giannis303 Μάϊος 29, 2012 #15 Μάϊος 29, 2012 Παιδια και εγω μεσα ειμαι αν ειναι να αρχισουμε απο την αρχη αλλα με τι class να παιξω demon hunter η witch doctor?
tavliban Μάϊος 29, 2012 Author #16 Μάϊος 29, 2012 εγώ monk, ο [MENTION=17303]Xero[/MENTION] λέει wizard, ένα από τα δύο μια χαρά είσαι...ίσως demon hunter καλύτερα...σίγουρα πάντως θέλουμε έναν barbarian.
MrCrowley83 Μάϊος 29, 2012 #17 Μάϊος 29, 2012 barbarian lvl 40 εδω!!! ωρες: καθημερινες 18:00 - 21:00
giannis303 Μάϊος 29, 2012 #18 Μάϊος 29, 2012 Καλα barb εχω και εγω αλλα εδω συζηταμε να το ξεκινησουμε απο lvl1
tavliban Μάϊος 29, 2012 Author #19 Μάϊος 29, 2012 barbarian lvl 40 εδω!!! ωρες: καθημερινες 18:00 - 21:00ωραίος...αλλά λέμε να το πάμε coop από την αρχή...αν εχεις διάθεση να φτιάξεις έναν δεύτερο..edit: για όποιους ενδιαφέρονται να το παίξουν και στο nightmare μιας και το έχω ξεκινήσει με barb, είμαι στην αρχή αρχή...όποιος γουστάρει μαζί μου ή και με άλλη παρέα ας το πει εδώ.lvl 33 είμαι
E.F. Μάϊος 29, 2012 #20 Μάϊος 29, 2012 Μέσα και εγώ, αλλά το ωράριό μου είναι στενό και ακανόνιστο. Συνήθως βραδυνές ώρες μπορώ. Επίσης αν πάμε για nightmare, είμαι ΠΟΛΥ πίσω (μόλις level 11 wizard). Αν πάμε για από την αρχή, μπαίνω με ότι χαρακτήρα να'ναι.Battle Tag ReDawn#2265
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.