Pc_master Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 28, 2012 Παιδια επειδη θελω να αγορασω κουτι πειτε μου τι πρεπει να προσεξω ωστε να ειμαι ενταξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 28, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Βασικα, τι θες να βαλεις μεσα...; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Μάϊος 28, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Τι θελω να βαλω μεσα??Τα παντα..να εχω τον υπολογιστη μου σε νεο κουτι.Καρτα μητρικη,καρτα γραφικων,καρτα ηχου,τροφοδοτικο,dvd drive,σκληρο δισκο τα παντα φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 28, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Δεν το ειπα ειρωνικα. Ισως να ειχες κατι πιο περιπλοκο (υδοψυξη κλπ). Επισης καλο θα ειναι να πεις απο τι αποτελειται το συστημα σου. πχ μερικες καρτες γραφικων ειναι πιο μακριες κ θελουν μεγαλυτερα κουτια. Επισης αν δεν εχεις, στο μελλον θα βαλεις υδροψυξη? Θες παραθυρο? Θες tool-free κουτι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Μάϊος 28, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Μπα δεν νομιζω να εχω αν και δεν ξερω τι ειναι η υδροψηξη.Η καρτα γραφικων μου ειναι η ASUS EAH5570 1GB.Τωρα υδροψηξη τι ειναι δεν ξερω και αυτο για παραθυρο που λες η tool free κουτι ειναι ειδη κουτιων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 28, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Καποια κουτια, εχουν ενα παραθυρακι στο πλαι και μπορεις να βλεπεις το εσωτερικο. Προυποθετει να εχεις καλωδια μαζεμενα κ ομορφα, αλλιως εχεις μια ασχημη μακαροναδα χρωματιστων καλωδιων. Tool-free σημαινει οτι μπορεις να βαλες/βγαλεις καποια αντικειμενα απο το κουτι χωρις κατσαβιδια κλπ (συνηθως αναφερεται σε σκληρους/dvd και καρτες που κουμπωνουν στα PCI/PCI-e Υδροψυξη. Οτι λεει. Συστημα απο νερο η αλλο ψυκτικο υγρο, το οποιο χαμηλωνει την θερμοκρασια του επεξεργαστη (η/και καρτας γραφικων ή/και μνημων, ή/και chipset στην μητρικη). Ειναι μεγαλο θεμα, και θα σου προτεινα να ριξεις ενα βλεφαρο. Ακομα και αν δεν θες να βαλεις, ειναι κατι συναρπαστικο ! Τωρα για κατι τελειως απλο, ειδα στο Πλαισιο κατι Coolermaster στα περιπου 50-60€. Μαλιστα σκεφτομαι να παρω ενα για το γραφειο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Μάϊος 28, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Αα να σου πω φιλε αυτο που λενε πως μπορει να μην ταιριαζει με την μητρικη??Η μητρικη μου ειναι η ASUS P5KPL AM EPU τι ειδος κουτιου πρεπει να παρω για να εφαρμοζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 28, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Όλα τα ΑΤΧ κουτιά σου κάνουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Μάϊος 28, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Αα ωραια.Να σας ρωτησω παιδια λοιπον αν παρω το κουτι μετα πως θα μου ερθει σκετο το κουτι??η μαζι με τιποτα ανεμιστηρακια??Η οσα ανεμιστηρακια μπορει να παρει αν θελω πρεπει να του τα παρω χωριστα??Και η μεταφορα των εξαρτηματων απο το ενα κουτι στο αλλο τα βιδωματα και αυτα ειναι δυσκολα??Η χρειαζονται επιπροσθετα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 28, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Ισως καποιος να σου ειπε για το backplate. Ειναι ενα λαμακι το οποιο συνοδευει καθε μητρικη. Παραλληλογραμο στο σχεδιο. Ειναι εκει οπου βρισκονται οι υποδοχες για ποντικι/πληκτρολογιο/usb κλπ. Μολις βγαλεις ολα τα πραγματα απο το παλιο και ΠΡΙΝ τα 'μεταμοσχευσεις' θα πρεπει να το βαλεις πρωτο-πρωτο. Καλο θα ειναι να παρεις τηλεφωνο το μαγαζι και να σου πουν με τι ανεμηστηρες ερχεται, τι αλλους μπορεις να βαλεις, τι μεγεθος παιρνει και πως συνδεονται (3 pin ή 4 pin -molex-) Κατα 99% με ενα σταυροκατσαβιδο Philips καθαριζεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 28, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Αα ωραια.Να σας ρωτησω παιδια λοιπον αν παρω το κουτι μετα πως θα μου ερθει σκετο το κουτι??η μαζι με τιποτα ανεμιστηρακια??Η οσα ανεμιστηρακια μπορει να παρει αν θελω πρεπει να του τα παρω χωριστα??Και η μεταφορα των εξαρτηματων απο το ενα κουτι στο αλλο τα βιδωματα και αυτα ειναι δυσκολα??Η χρειαζονται επιπροσθετα?Βρισκεις αυτο που θελεις και πας στην ιστοσελιδα της εταιριας που το κατασκευαζει και γραφει αναλυτικα τι περιλαμβανει.Καλες αγορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 28, 2012 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 better: δίνεις 30ευρώ σε ένα παλικάρι και σου κάνει την "μεταμόσχευση", εσύ από πάνω να βλέπεις και να ρωτάς. Πρόσεχε μόνο ο τεχνικός να είναι καλό παιδί και να μπορεί να σου εξηγεί τι κάνει για να μαθαίνεις. Έτσι και σίγουρος είσαι ότι δεν θα γίνει καμιά στραβή αλλά και την επόμενη φορά θα ξέρεις πως και τι ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Μάϊος 28, 2012 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 έτσι μου κόλλησε και μενα το μικρόβιο πριν χρόνια...ήθελα να αλλάξω κουτί και μετά άρχισε η κατηφόρα....!(sorry για το άσχετο!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Μάϊος 28, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Αα οκ οκ ευχαριστω.Α θα πρεπει να παρω και τροφοδοτικο η αυτο που εχω θα κανει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 28, 2012 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Αα οκ οκ ευχαριστω.Α θα πρεπει να παρω και τροφοδοτικο η αυτο που εχω θα κανει?Aφου δουλευει το pc σου αυτη τη στιγμη, θα κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Μάϊος 28, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Οχι εννοω θα εφαρμοζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 28, 2012 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Οχι εννοω θα εφαρμοζει?Nαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Μάϊος 28, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Αυτο θα μου κανει??Η θα με δυσκολεψει στην τοποθετηση??Και ειναι καλο και εφαρμοστο? ASUS VENTO TA-M21 BLACK - - CASES - E-SHOP.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 28, 2012 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Αμε! Δες και τα Coolermaster 370 & 430 στο Πλαισιο.Εγω -μαλλον- θα παρω το 430.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Μάϊος 28, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Αα οκ σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.