Jump to content

τεστ με ξεκαπακωτο επεξεργαστη και TRUE

ea6gka

Recommended Posts

λοιπον ο επεξεργαστης ειναι ο 4300 στα 2.8 γιγα . οι δοκιμες εγιναν σε ΑΒΙΤ ιρ35 προ και η παστα ειναι AS5.

χωρις το καπακι:

idle 20

load 50

με το καπακι:

idle 23

load 52

δεν ειδα κανενα κερδος σε ΜΗΖ , δεν ανεβηκα ουτε ενα 1ΜΗΖ αλλα αυτο μαλλον αποδιδεται στον επεξεργαστη =banana . Οι διαφορες οπως βλεπετε ειναι μικρες και σε αυτο νομιζω οτι ωφειλεται το οτι χωρις το καπακι η επιφανεια που ερχεται σε επαφη ο επεξεργαστης ειναι ελαχιστη και ετσι μεγαλο μερος του block της ψυκτρας παραμενει ανεκμεταλλευτο. περιμενα να εχω πολυ καλυτερες θερμοκρασιες χωρις το καπακι αλλα διαψευστηκα

περιμενα να εχω πολυ καλυτερες θερμοκρασιες χωρις το καπακι αλλα διαψευστηκα

Πολυ ενδιαφέρουσα διαπίστωση αυτή

Και γω περίμενα μεγαλύτερη διαφορά.

Σε ένα ποιο ζεστό cpu μήπως θα ειχε καλύτερη διαφορά?

Πολυ ενδιαφέρουσα διαπίστωση αυτή

Και γω περίμενα μεγαλύτερη διαφορά.

Σε ένα ποιο ζεστό cpu μήπως θα ειχε καλύτερη διαφορά?

To προβλημα ειναι κατα ποσο ευκολα βγαινει το καπακι. Τουλαχιστον σε p4 775 το καπακι ηθελε τρελη διαδικασια για να βγει ( ζεσταμα με σεσουαρ και ιδιατερη προσοχη ) στους conroe δεν εχω ιδεα και εδω μπορει να μας διαφωτισει ο ea6gka.

o 4300 απο κατω εχει τσιχλα , τουλαχιστον αυτος που εχουμε εδω. ο 6300 που ειχα παλαιοτερα ειχε καλαι. τωρα για τους αλλους δε ξερω. αυτος βγηκε πανευκολα οπως μου ειπε ο φιλος που τον ανοιξε.

ενδιαφερον πολυ θα πρεπειθ να εχουν οι quad :D

κατι πρεπει να ξερει ο Ντινος... :D

Μην τσιγκλας :027::D Αν εσενα σου εμενε στο χερι ενας επεξεργαστης του κουτιου τον οποιον πληρωσες 1000ευρα και δεν προλαβες να τρεξεις ουτε 1Μ θα ηθελα να σε δω τι θα μου ελεγες :sauer002::D

Μην τσιγκλας :027::D Αν εσενα σου εμενε στο χερι ενας επεξεργαστης του κουτιου τον οποιον πληρωσες 1000ευρα και δεν προλαβες να τρεξεις ουτε 1Μ θα ηθελα να σε δω τι θα μου ελεγες :sauer002::D

Πίκρα...

Αλήθεια έγινε τέτοιο πράγμα??

Κρίμα...

λοιπον ο επεξεργαστης ειναι ο 4300 στα 2.8 γιγα . οι δοκιμες εγιναν σε ΑΒΙΤ ιρ35 προ και η παστα ειναι AS5.

χωρις το καπακι:

idle 20

load 50

με το καπακι:

idle 23

load 52

δεν ειδα κανενα κερδος σε ΜΗΖ , δεν ανεβηκα ουτε ενα 1ΜΗΖ αλλα αυτο μαλλον αποδιδεται στον επεξεργαστη =banana . Οι διαφορες οπως βλεπετε ειναι μικρες και σε αυτο νομιζω οτι ωφειλεται το οτι χωρις το καπακι η επιφανεια που ερχεται σε επαφη ο επεξεργαστης ειναι ελαχιστη και ετσι μεγαλο μερος του block της ψυκτρας παραμενει ανεκμεταλλευτο. περιμενα να εχω πολυ καλυτερες θερμοκρασιες χωρις το καπακι αλλα διαψευστηκα

δοκιμη με μπλοκ υδροψυξης κανατε?

το πατημα της ψυκτρας ηταν ΤΕΖΑ σφικτο?γιατι χωρις το IHS χρειαζετε να πατησει παρα πολυ καλα πανω η ψυκτρα

Carlota εσυ εκανες τις μετρησεις ή ο φιλος σου που τον ξεκαπακωσε?

Πρωτον τον ειχα ηδη ενα χρονο και αυτο φαινεται στα σκορ που εχω.

Δευτερον πιστευω, οτι αν ειχες πληρωσει ποτε 1000 ε σε cpu, παλι δε θα ηξερες τι να πεις.

Καταλαβες, Λυκουρεζακο?:D

δοκιμη με μπλοκ υδροψυξης κανατε?

το πατημα της ψυκτρας ηταν ΤΕΖΑ σφικτο?γιατι χωρις το IHS χρειαζετε να πατησει παρα πολυ καλα πανω η ψυκτρα

Carlota εσυ εκανες τις μετρησεις ή ο φιλος σου που τον ξεκαπακωσε?

τι μας περασες για noobηδες σαν και εσενα?:rolleyes: φυσικα ολα τα τσεκαραμε , και εγω πηρα μετρησεις

• 2 weeks later...

να ένας celeron D 2,8 χωρίς το καπάκι του και αυτός με καλάι ήταν :sauer002:

εδώ τα αποτελέσματα διαφορά σε θερμοκρασίες δεν είδα γιατί μόλις τον πήρα τον έγδυσα :D

τώρα είναι στα κλειδιά μου μπρελόκ :p

http://img85.imageshack.us/img85/4769/hpim1905pr6.jpg

edit: Τεραστια foto

να ένας celeron D 2,8 χωρίς το καπάκι του και αυτός με καλάι ήταν :sauer002:

εδώ τα αποτελέσματα διαφορά σε θερμοκρασίες δεν είδα γιατί μόλις τον πήρα τον έγδυσα :D

τώρα είναι στα κλειδιά μου μπρελόκ :p

http://img85.imageshack.us/img85/4769/hpim1905pr6.jpg

edit: Τεραστια foto

ετσι οπως τον ειχες αμφιβαλλω αν εκανε επαφη με τη ψυκτρα , επρεπε να ειχες βγαλει το ελασμα που κλειδωνει τον επεξεργαστη.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.