ea6gka Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2008 λοιπον ο επεξεργαστης ειναι ο 4300 στα 2.8 γιγα . οι δοκιμες εγιναν σε ΑΒΙΤ ιρ35 προ και η παστα ειναι AS5.χωρις το καπακι:idle 20load 50με το καπακι:idle 23load 52δεν ειδα κανενα κερδος σε ΜΗΖ , δεν ανεβηκα ουτε ενα 1ΜΗΖ αλλα αυτο μαλλον αποδιδεται στον επεξεργαστη =banana . Οι διαφορες οπως βλεπετε ειναι μικρες και σε αυτο νομιζω οτι ωφειλεται το οτι χωρις το καπακι η επιφανεια που ερχεται σε επαφη ο επεξεργαστης ειναι ελαχιστη και ετσι μεγαλο μερος του block της ψυκτρας παραμενει ανεκμεταλλευτο. περιμενα να εχω πολυ καλυτερες θερμοκρασιες χωρις το καπακι αλλα διαψευστηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 15, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 περιμενα να εχω πολυ καλυτερες θερμοκρασιες χωρις το καπακι αλλα διαψευστηκαΠολυ ενδιαφέρουσα διαπίστωση αυτή Και γω περίμενα μεγαλύτερη διαφορά.Σε ένα ποιο ζεστό cpu μήπως θα ειχε καλύτερη διαφορά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 15, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 Πολυ ενδιαφέρουσα διαπίστωση αυτή Και γω περίμενα μεγαλύτερη διαφορά.Σε ένα ποιο ζεστό cpu μήπως θα ειχε καλύτερη διαφορά?To προβλημα ειναι κατα ποσο ευκολα βγαινει το καπακι. Τουλαχιστον σε p4 775 το καπακι ηθελε τρελη διαδικασια για να βγει ( ζεσταμα με σεσουαρ και ιδιατερη προσοχη ) στους conroe δεν εχω ιδεα και εδω μπορει να μας διαφωτισει ο ea6gka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 15, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 o 4300 απο κατω εχει τσιχλα , τουλαχιστον αυτος που εχουμε εδω. ο 6300 που ειχα παλαιοτερα ειχε καλαι. τωρα για τους αλλους δε ξερω. αυτος βγηκε πανευκολα οπως μου ειπε ο φιλος που τον ανοιξε. ενδιαφερον πολυ θα πρεπειθ να εχουν οι quad Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Ιανουάριος 15, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 ενδιαφερον πολυ θα πρεπειθ να εχουν οι quad κατι πρεπει να ξερει ο Ντινος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 15, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 κατι πρεπει να ξερει ο Ντινος... Μην τσιγκλας :027: Αν εσενα σου εμενε στο χερι ενας επεξεργαστης του κουτιου τον οποιον πληρωσες 1000ευρα και δεν προλαβες να τρεξεις ουτε 1Μ θα ηθελα να σε δω τι θα μου ελεγες :sauer002: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ignatios Ιανουάριος 15, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 Μην τσιγκλας :027: Αν εσενα σου εμενε στο χερι ενας επεξεργαστης του κουτιου τον οποιον πληρωσες 1000ευρα και δεν προλαβες να τρεξεις ουτε 1Μ θα ηθελα να σε δω τι θα μου ελεγες :sauer002: Πίκρα... Αλήθεια έγινε τέτοιο πράγμα?? Κρίμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Ιανουάριος 15, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 λοιπον ο επεξεργαστης ειναι ο 4300 στα 2.8 γιγα . οι δοκιμες εγιναν σε ΑΒΙΤ ιρ35 προ και η παστα ειναι AS5.χωρις το καπακι:idle 20load 50με το καπακι:idle 23load 52δεν ειδα κανενα κερδος σε ΜΗΖ , δεν ανεβηκα ουτε ενα 1ΜΗΖ αλλα αυτο μαλλον αποδιδεται στον επεξεργαστη =banana . Οι διαφορες οπως βλεπετε ειναι μικρες και σε αυτο νομιζω οτι ωφειλεται το οτι χωρις το καπακι η επιφανεια που ερχεται σε επαφη ο επεξεργαστης ειναι ελαχιστη και ετσι μεγαλο μερος του block της ψυκτρας παραμενει ανεκμεταλλευτο. περιμενα να εχω πολυ καλυτερες θερμοκρασιες χωρις το καπακι αλλα διαψευστηκαδοκιμη με μπλοκ υδροψυξης κανατε?το πατημα της ψυκτρας ηταν ΤΕΖΑ σφικτο?γιατι χωρις το IHS χρειαζετε να πατησει παρα πολυ καλα πανω η ψυκτραCarlota εσυ εκανες τις μετρησεις ή ο φιλος σου που τον ξεκαπακωσε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinos111 Ιανουάριος 15, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 Μην τσιγκλας :027: Αν εσενα σου εμενε στο χερι ενας επεξεργαστης του κουτιου τον οποιον πληρωσες 1000ευρα και δεν προλαβες να τρεξεις ουτε 1Μ θα ηθελα να σε δω τι θα μου ελεγες :sauer002: Πρωτον τον ειχα ηδη ενα χρονο και αυτο φαινεται στα σκορ που εχω. Δευτερον πιστευω, οτι αν ειχες πληρωσει ποτε 1000 ε σε cpu, παλι δε θα ηξερες τι να πεις. Καταλαβες, Λυκουρεζακο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Ιανουάριος 15, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 Χαχαχα εγραψες... Εν τω μεταξύ ο Χ6800 δεν ήταν αυτός που αποδήμησε ρε συ? Πικρα... Βρε ea6gka, καμια φωτό βρε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinos111 Ιανουάριος 15, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 Ναι ο Χ6800 ηταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 15, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 δοκιμη με μπλοκ υδροψυξης κανατε?το πατημα της ψυκτρας ηταν ΤΕΖΑ σφικτο?γιατι χωρις το IHS χρειαζετε να πατησει παρα πολυ καλα πανω η ψυκτρα Carlota εσυ εκανες τις μετρησεις ή ο φιλος σου που τον ξεκαπακωσε? τι μας περασες για noobηδες σαν και εσενα? φυσικα ολα τα τσεκαραμε , και εγω πηρα μετρησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
after Ιανουάριος 26, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2008 Εβαλες arctic?Το ρωταω γιατι χωρις το καπακι, μπορει να εκανε βραχυκυκλωμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 28, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 να ένας celeron D 2,8 χωρίς το καπάκι του και αυτός με καλάι ήταν :sauer002: εδώ τα αποτελέσματα διαφορά σε θερμοκρασίες δεν είδα γιατί μόλις τον πήρα τον έγδυσα τώρα είναι στα κλειδιά μου μπρελόκ http://img85.imageshack.us/img85/4769/hpim1905pr6.jpg edit: Τεραστια foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Ιανουάριος 28, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 διορθωσε την περιγραφη των μνημως στο bot γιατι φενονται σαν ddr3 @ 667 lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 28, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 να ένας celeron D 2,8 χωρίς το καπάκι του και αυτός με καλάι ήταν :sauer002: εδώ τα αποτελέσματα διαφορά σε θερμοκρασίες δεν είδα γιατί μόλις τον πήρα τον έγδυσα τώρα είναι στα κλειδιά μου μπρελόκ http://img85.imageshack.us/img85/4769/hpim1905pr6.jpg edit: Τεραστια foto ετσι οπως τον ειχες αμφιβαλλω αν εκανε επαφη με τη ψυκτρα , επρεπε να ειχες βγαλει το ελασμα που κλειδωνει τον επεξεργαστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 28, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2008 το είχα βγάλει αλλά και έτσι με την μαμά ψύκτρα έκανε επαφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
god Ιανουάριος 31, 2008 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2008 σε am2 βγαινει ευκολα?αν βγει ξαναμπαινει(ρωταω μηπως χρειαστω καποτε την εγγυηση)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.