Jump to content

Μετατροπη εσωτερικου σκληρου σε εξωτερικο

auditt

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα παιδια θελω να μου προτεινετε ενα καλο οικονομικο και αξιοπιστο

ENCLOSURE EXTERNAL CASE HDD

ωστε να μετατρεψω εναν 2,5 σκληρο δισκο σε εξωτερικο

αυτος ειναι ο δισκος μου

http://www.ecworld.gr/product_info.php?products_id=13004

πιο απο αυτα η και αλλα εαν ξερεται απο αλλου?

ENCLOSURE EXTERNAL CASE HDD - External Cases USB/Network | Skroutz.gr

Ευχαριστω

Ψάξε βρές αυτό [ame=http://www.amazon.co.uk/Scythe-Kamazo-Drive-Aluminium-Black/dp/B002QHRSFU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1338195068&sr=8-1]Scythe Kamazo 2 SATA Case for 2.5 Inch 6.4 cm Hard Drive Aluminium Black: Amazon.co.uk: Computers & Accessories[/ame]

Το είχα πάρει 10Ευρώ από Γερμανία, εκτός από usb έχει και esata με τροφοδοσία από usb! (esata δηλαδή, χωρίς ξεχωριστό τροφοδοτικό) !!!

Ψάξε βρές αυτό Scythe Kamazo 2 SATA Case for 2.5 Inch 6.4 cm Hard Drive Aluminium Black: Amazon.co.uk: Computers & Accessories

Το είχα πάρει 10Ευρώ από Γερμανία, εκτός από usb έχει και esata με τροφοδοσία από usb! (esata δηλαδή, χωρίς ξεχωριστό τροφοδοτικό) !!!

ευχαριστω για την απαντηση αλλα,

κατι απο Ελλαδα παιζει φιλε μου?

Τοτε που ειχα ψαξει, κατι ποιοτικο δεν υπηρχε..

εγω φιλε μου κατι απλο ζηταω να κανω την δουλεια τωρα εαν χαλασει γρηγορα χαλασε

αυτα απο το skroutz κανενα δεν κανει??

Ψάξε βρές αυτό Scythe Kamazo 2 SATA Case for 2.5 Inch 6.4 cm Hard Drive Aluminium Black: Amazon.co.uk: Computers & Accessories

επιδη εγω σπουδαζω εξωτερικο και γυρναω ελλαδα βρηκα

εδω στην τιμισοαρα αυτα διαθεσιμα

Oferte Rack extern, dimensiune 2.5 inch, interfata-hdd SATA | Rack extern hdd in Timisoara

ειναι κανενα καλο?

ειδα κατι reveiw κα;ι τα icybox raidsonic φενονται αξιοπιστα

τι λετε παιδεσ να παρω απο εδω και 2 χρονια εγγυηση και ειναι και καλες τιμες

10 ευρω ειναι 45 lei περιπου

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.