syma Μάϊος 28, 2012 Author #41 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Μια χαρα ειναι το component .Ειχα κανει δοκιμη μεταξυ HDMI και component διαφορα ΔΕΝ ειδα.Απλως το HDMI ειναι πιο "ευελικτο".οταν λες ευελικτο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 28, 2012 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Έχει ένα audio out για το sound bar, αλλά θέλει 5.1 το παλικάρι, αρα πάμε σε optical. Κι εγω το ίδιο καλώδιο έχω και για αυτό του το πρότεινα.Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2Γιαννη οι Dell εχω διαβασει οτι κανουν passthrough τον ηχο που παιρνουν απο το HDMI στο 3.5 jack . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Μάϊος 28, 2012 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Γιαννη οι Dell εχω διαβασει οτι κανουν passthrough τον ηχο που παιρνουν απο το HDMI στο 3.5 jack .Έτσι νομίζω κι εγώ, αλλά το θέμα του παιδιού είναι το 5.1, οπότε υποθέτω το stereo της οθόνης δεν θα βολεύει.Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 28, 2012 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Έτσι νομίζω κι εγώ, αλλά το θέμα του παιδιού είναι το 5.1, οπότε υποθέτω το stereo της οθόνης δεν θα βολεύει.Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2Ελα που καπου καπως ειχα διαβασει οτι υπαρχει τροπος να "παρεις" 5.1 ηχο.Ο [MENTION=124]NoDsl[/MENTION] ισως θυμαται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Μάϊος 28, 2012 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Ελα που καπου καπως ειχα διαβασει οτι υπαρχει τροπος να "παρεις" 5.1 ηχο.Ο [MENTION=124]NoDsl[/MENTION] ισως θυμαται Oh, me wants! Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Μάϊος 28, 2012 Author #46 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΕ!Εχω εικονα απο hdmi και ηχο απο οπτικη ινα στα ηχεια μου.Nephiλiμ η εικονα απο componet ηταν χαλια (θολη) ακομα και στα 1080p.Τωρα τι στο διαλογο εγινε δεν ξερω.δοκιμασα πρωτα το component ,ειδα οτι ειναι χαλια και ξανα εβαλα το hdmi και δουλεψε....ειχε βγαλει η M$ ενα κιτ το οποιο διαχωριζει λεει και καλα τον ηχο απο το hdmi και ολα αυτα με 50$ μονο....!τελος παντων αν ανοιξεις το καπακι απο το av cable ωστε να χωραει το hdmi και το av μαζι στην κονσολα, μετα ειναι πολυ ευκολο.συνδεεις την οπτικη ινα με το av και παιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Μάϊος 28, 2012 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΕ!Εχω εικονα απο hdmi και ηχο απο οπτικη ινα στα ηχεια μου. Nephiλiμ η εικονα απο componet ηταν χαλια (θολη) ακομα και στα 1080p. Τωρα τι στο διαλογο εγινε δεν ξερω.δοκιμασα πρωτα το component ,ειδα οτι ειναι χαλια και ξανα εβαλα το hdmi και δουλεψε.... ειχε βγαλει η M$ ενα κιτ το οποιο διαχωριζει λεει και καλα τον ηχο απο το hdmi και ολα αυτα με 50$ μονο....! τελος παντων αν ανοιξεις το καπακι απο το av cable ωστε να χωραει το hdmi και το av μαζι μετα συνδεεις την οπτικη ινα με το av και παιζει Καλά games τότε! Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Μάϊος 28, 2012 Author #48 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 thanx παιδια.αν χρειαστειτε τπτ πειτε μου μηπως μπορω να βοηθησω. αλωστε για αυτο ειμαστε ολοι εδω για να βοηθαμε και να προτεινουμε ιδεες.Επιτελους ακουω!Ευχαριστω τους απαντες Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Μάϊος 28, 2012 #49 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΤΙΑΞΕ!Εχω εικονα απο hdmi και ηχο απο οπτικη ινα στα ηχεια μου. Nephiλiμ η εικονα απο componet ηταν χαλια (θολη) ακομα και στα 1080p. Τωρα τι στο διαλογο εγινε δεν ξερω.δοκιμασα πρωτα το component ,ειδα οτι ειναι χαλια και ξανα εβαλα το hdmi και δουλεψε.... ειχε βγαλει η M$ ενα κιτ το οποιο διαχωριζει λεει και καλα τον ηχο απο το hdmi και ολα αυτα με 50$ μονο....! τελος παντων αν ανοιξεις το καπακι απο το av cable ωστε να χωραει το hdmi και το av μαζι στην κονσολα, μετα ειναι πολυ ευκολο.συνδεεις την οπτικη ινα με το av και παιζει Το component έχει μια υποδοχή να επιλεγείς το είδος TV-HDTV και μεσα στις ρυθμισεις της κονσολας να δηλωσεις το ειδος του monitor Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Μάϊος 28, 2012 Author #50 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 το componet εχει οντως μια υποδοχη την εβαλα και στις 2 θεσεις και δεν εκανε διαφορα.η εικονα παρολο τα 1080p ηταν θολη.η πολυ απλα μπορει να εκανα εγω κατι λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Μάϊος 28, 2012 #51 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 με τον ήχο τι έκανες ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Μάϊος 28, 2012 Author #52 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 με τον ήχο τι έκανες ?παιζει με οπτικη ινα απο το av cable Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 28, 2012 #53 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Γραψε λιγο αναλυτικα τη διαδικασια για να μεινει στο φορουμ.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Μάϊος 28, 2012 Author #54 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Λοιπον η διαδικασια ειναι ως εξης:θα χρειαστουμε ενα μικρο κατσαβιδακι(προσωπικα χρησιμοποιησα μαχαιρι με προσοχη).περνουμε το καλωδιο av component και εκει που εχει το "λαμαρινακι" του βισματος βαζουμε την μυτη του αιχμηρου μαχαιριου η κατσαβιδακι και σιγα σιγα ανοιγουμε το καλυμμα (αναμεσα δλδ απο το λαμαρινακι και το πλαστικο καλλυμα).Στην συνεχεια αφου το ανοιξουμε θα διαπιστοσουμε οτι τελικα χωραει και το hdmi και το av component πισω απο την κονσολα.συνδεουμε και τα 2 καθως και την οπτικη ινα πανω στην υποδοχη του av component.(προσοχη δεν χρειαζεται να συνδεσουμε και τα αλλα μικρα χρωματιστα καλωδια του av component.μας ειναι ουσιαστικα αχρηστα)αφου τα συνδεσαμε σωστα τοτε ανοιγουμε την κονσολα και εχουμε πλεον εικονα με hdmi και τον ηχο στα ηχεια μας απο οπτικη ινα(εφοσον βαλουμε και το σωστο input sourse απο τα ηχεια μας)Σε περιπτωση που δεν ακουτε τπτ δοκιμαστε να γυρισετε απο την οθονη σας το input source σε κατι αλλο ασχετο.με το που το ξανα γυρισετε στο hdmi η κονσολα θα κανει restart ενεργοποιοντας και τον ηχο στα ηχεια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.