syma Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2012 Γεια σας παιδες,εχω το παλιο xbox360 και θελω να τ ο συνδεσω στο pc μου(οθονη).το προβλημα ειναι οτι δεν εχει ηχεια η οθονη και και η συνδεση ειναι με hdmi.Εψαξα βρηκα μια λυση με οπτικη ινα.ελα ντε ομως που δεν εχει οπτικη ινα το χβοχ 360!! εχετε καμια λυση πανω στο θεμα γιατι το μουγκο ειναι λιγο σπαστικο....οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 27, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2012 Αλλη εξοδο δεν εχει το χβοχ;Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Μάϊος 28, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 οχι. απο πισω εχει μονο hdmi και ενα componet.(σαν scart)επανω στο καλωδιο componet υπαρχει εισοδος για οπτικη ινα. δεν χωραει ομως να βαλεις και το hdmi και το componet πισω απο την κονσολα!(ειναι χοντρο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Μάϊος 28, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Έχω κάνει ακριβός το ίδιο σκηνικό και παρατήρησα ότι το xbox μπορεί να δώσει έξοδο ήχου μόνο από ένα κανάλι. Με λίγα λόγια η κονσόλα μπορεί να βγάλει ήχο ή από το HDMI ή από το συγκεκριμένο component που περιγράφεις στο σχόλιό σου. Κατα την γνώμη μου ο πιο ικανοποιητικός τρόπος στο να μπορέσεις να έχεις το χβοχ με HDMΙ και να έχεις παράλληλα πολύ καλό ήχο είναι να αγοράσεις headset για την συγκεκριμένη κονσόλα. Προσωπικά επέλεξα αυτά από εδώ Xbox 360 Gaming Headsets - Buy Xbox Gaming Headphones with Microphone | Tritton Technologies Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Μάϊος 28, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Βρηκα αυτο : [ame=http://www.youtube.com/watch?v=FptCB_3DOz4]AV Adapter Hack - Optical and HDMI Output on Xbox 360 Simultaneously - YouTube[/ame]το δοκιμασα χτες εβαλα την οπτικη αλλα δυστηχως δεν ακουγα τπτ .δλδ ο ηχος η απο το hdmi η απο οπτικη θα ερχεται?δεν γινεται ταυτοχρονα και απο τα 2?η ιδεα των hedset δεν με ενθουσιαζει ιδιαιτερα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Μάϊος 28, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Δυστυχώς φίλε αυτό παρατήρησα. Και εγώ είχα ξενερώσει με το σκηνικό. Είναι μονόδρομη κονσόλα στο θέμα ήχου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Μάϊος 28, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 εψαξα και αλλα βιντεο και μερικοι υποστηριζουν οτι γινεται....τι στο καλο?οχι ρε γμτ δεν παλευεται το μουγκο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Μάϊος 28, 2012 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 άνοιξε με ένα ψιλό κατασαβιδάκι το πλαστικό του component και σύνδεσε το.ότι δείχνει το βίντεο. μετα πήγαινε στα settings toy xbox360 και επέλεξε το component σαν έξοδο για τον ήχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
env0y Μάϊος 28, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Να έχεις υπόψιν ότι από την περίοδο που δημιουργήθηκαν τα βίντεο το xbox δέχτηκε πάρα πολλά updates. Μακάρι να βρεις κάποιο τρόπο αλλά το κόβω λιγάκι χλωμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Μάϊος 28, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 ποια είναι η οθόνη σου ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Μάϊος 28, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 dell u2410ξερω οτι περνει ηχεια πανω αλλα αλλο τα 5.1 αλλο απο το ηχειακι που σου δινει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Μάϊος 28, 2012 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 γιατί με hdmi !!, δεν έχει DVI-D?,θα έχεις και τον ήχο σου από το καλώδιο του χβοχ , αμα θες ηχο apo to hdmi μονόδρομος ο ψηφιακός ενισχυτής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Μάϊος 28, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 οχι δεν εχει dvi .εχει μονο a/v και απο κατω hdmi. πανω στο a/v καλωδιο(componet) εχει οπτικη ινα.αλλα δεν δουλευει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Μάϊος 28, 2012 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Σε λίγες μέρες θα κάνω το ίδιο. Component στην οθόνη και οπτική στην κάρτα ήχου αν έχει pass through η αλλιώς στον ενισχυτη.Τι ακριβώς δεν δουλεύει στην περίπτωσή σου;Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Μάϊος 28, 2012 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 οχι δεν εχει dvi .εχει μονο a/v και απο κατω hdmi. πανω στο a/v καλωδιο(componet) εχει οπτικη ινα.αλλα δεν δουλευει....Έχεις αυτήν Οθόνη Dell UltraSharp Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Μάϊος 28, 2012 Author #16 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Έχεις αυτήν Οθόνη Dell UltraSharpναι φιλε μου αυτη ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Μάϊος 28, 2012 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 εκεί που έχεις το xbox είναι και το pc σου μαζί με τα ηχεία ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Μάϊος 28, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 ναι ετσι ακριβως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 28, 2012 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Μια χαρα DVI εχει η οθονη σου :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Μάϊος 28, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Σε λίγες μέρες θα κάνω το ίδιο. Component στην οθόνη και οπτική στην κάρτα ήχου αν έχει pass through η αλλιώς στον ενισχυτη.Τι ακριβώς δεν δουλεύει στην περίπτωσή σου;Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2οχι εγω εχω hdmi στην οθονη ,και προσπαθω να συνδεσω xbox360 με τα ηχεια μεσω οπτικης ινας.αλλα δεν βγαζει ηχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.