Jump to content

Thunderbird και POP3

fits79

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδιά κάποιος που χρησιμοποιεί το mozilla thunderbird 12.01 μου δούλευε κανονικά σε όλα τα mail accounts(Gmail, hotmail, yahoo...) αλλά πλέον ΜΟΝΟ λαμβάνει τα mail που έχω λάβει αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ τίποτα γιατί αυτό???

Το έχει συνάντηση κάνεις άλλος αυτό?

Επίσης ακόμα και σε outlook express 2003 που μέχρι πριν καμιά εβδομάδα δούλευαν όλα πλέον ΔΕΝ γιατί αυτό άλλαξε κάτι η ms στους mail server τις γιατί εγώ είχα τους

pop3.live.com -> inbox

smtp.live.com -> outbox

outbox βάζεις του ISP σου.

Και άλλη φορά να φιλτράρεις τι ζητάς και να κάνεις νέο θέμα. Δεν έχει να κάνει με Windows 7 αυτό που ζητάς

Που κολλαει ο isp με τον server του καθε mail account?

Και πες μου σε ποιο thread να κανω topic και θα το κανω.

Αυτό το πρόβλημα έχει να κάνει με το internet. Μπορείς να πας να κάνεις θέμα στη κατηγορία Internet & Networking.

Στο θέμα μας. Ο κάθε πάροχος (ISP) έχει δικό του διακομιστή εξερχομένων. Πχ ο OTE έχει τον mailgate.otenet.gr η wind smtp.windnet.gr κτλ

Οχι φιλε μου να με συγχωρης αλλα θα διαφωνισω καθετα μαζι σου γιατι αυτο που λες δεν ισχυει για τους mail server αλλα για τους proxy server εγω δεν μιλαω για proxy server ομως.....

Δεν εχει καμια απολυτως σχεση ο internet provider με τα mail accounts/servers μα καμια....

Και αυτο μπορεις να το διαπηστωσεις με μια απλη αναζητηση στο google που ολα μα ολα λενε αυτους τους mail account servers και οχι αναλογα του isp που εχεις....

Δεν θελω να παραξηγησεις την απαντηση μου απλα σου λεω την αποψη μου με βαση το οτι εχω διαβασει και δει και αφου οπως λες ηταν θεμα isp γιατι μεχρι πριν ενα μηνα που ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ISP ολα δουλευαν μια χαρα και ξαφνικα τελευταια δεν δουλευουν?

Αν ηταν θεμα isp οπως λες δεν θα επρεπε να παιζει κανεναν απολυτως ρολο και να μην δουλευαν ουτε πριν κανα μηνα τα mail account και οι mail server τους ετσι δεν ειναι?

Ωραια για πες μου λοιπον τι server να δοκιμασω με βαση τη 4νετ που εχω σαν isp για τους google, hotmail, yahoo mail account που εχω στο thunderbird 12.01

αν εχεις @otenet.gr και εχεις συνδεση forthnet παιζει να εχει προβλημα.

και το αντιστροφο

Οχι ρε φιλε καμια σχεση.

Εχω εξ' ολοκληρου 4νετ τηλεφωνο και ιντερνετ και δεν μιλαω για mail του οτε ή 4νετ καμια σχεση μην μπερδευεσαι.

Για mail gmail, yahoo, hotmail μιλαω....

Ο Αστρο εχει απολυτο δικιο. Για να φυγει εμαιλ απο οποιονδηποτε εξερχομενο διακομιστη, ΠΡΕΠΕΙ να γινεται authenticate ! Δεν μπορεις να βαλεις τον εξερχομενο διακομιστη του ενος ISP οταν εχεις διαφορετικη συνδεση. ΟΤΕΝΕΤ με ΟΤΕΝΕΤ, 4ΝΕΤ με 4ΝΕΤ κλπ.

Αυτο που μπορεις να κανεις παντου, ειναι να βαλεις εξερχομενο διακομιστη (με το αναλογο username/password) ενος μη-ISP email provider πχ GMail !

Ρε παιδια σας ειπα εχω 4νετ εξηγηστε μου σας παρακαλω πολυ τι ακριβως πρεπει να κανω στο thunderbird 12.01 για να δουλεψουν.

Θα πρεπει να βαλεις εξερχομενο διακομιστη της 4ΝΕΤ καθως και τα αναλογα username/password καπου.

Για καλο κ κακο αλλαξε τους DNS σου με αυτους της 4ΝΕΤ ή του OpenDNS !

@astrolavos Φτιαξε βρε ενα νεο θρεντ :p

Το εκανα τσιφος φιλε μου.

Αν εχεις msn πεστο μου με ιδιωτικο μυνημα να μιλησουμε λιγο ποιο αμεσα και να μην σπαμαρουμε εδω.

Ο σκοπός είναι να σπαμάρουμε εδώ για να μπορεί να βοηθηθεί και κανένας άλλος

gmail και yahoo δεν έχουν αλλάξει κάτι στους mail servers τους, εξακολουθώ να παίζω κανονικά με αυτά τα 2 accounts. Για msn δεν ξέρω, αλλά μάλλον κάτι έχει πάει στραβά με σένα. Κοίτα μήπως έγινε κάτι με τους κωδικούς, σβήσε τον smtp server και ξαναφτιάξε τον. Ίσως χρειάζεται user-pass authentication και SSL, TLS.

Σχετικά με το αν πρέπει να είναι ο εξερχόμενος mail server του isp· πρέπει, αλλά οι smtp των gmail και yahoo παίζουν από παντού με user authentication. Ενώ των ελληνικών παρόχων παίζουν μόνο από το address space τους.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.