auditt Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 27, 2012 καλησπερα παιδια εχω ενα Dell Inspiron 15R με χαρακτηριστικα τα εξης p6100, 4giga ram, ati 5650 and intel ssd x-25 g1 δηλαδη απο τα πρωτα κομματια ssd που ειχαν βγει Εχω αγορασει πριν 2 μερες εναν agility 3 60gb που βρηκα ευκαιρια και σκεφτομαι αντι να κανω raid0 με τον aglity 3 στο σταθερο υπολογιστη σκεφτομαι να αντικαστησω τον παλιο πλεον ssd με τον agility 3 στο λαπτοπ To ερωτημα μου ειναι εαν πιστευεται οτι θα εχω προβληματα εαν υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας κτλ Επισης δεν ξερω εαν η μητρικη απο το λαπτοπ υποστηριζει σατα 3 ξερω οτι εχει chipset HM57 Aναμενω απαντηση ευχαριστω
SirGeorge Μάϊος 27, 2012 #2 Μάϊος 27, 2012 Λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. σε γενικές γραμμές οι SSD παίζουνε σε οτιδήποτε έχει SATA port. Και να μην υποστηρίζει SATA 3 θα παίξει κανονικά μέχρι και την SATA 2 ταχύτητα.
lotos Μάϊος 27, 2012 #3 Μάϊος 27, 2012 θα καταφερεις να βαλεις SSD στο 15R?καλη επιτυχια σου ευχομαι....
TifoziF1 Μάϊος 27, 2012 #4 Μάϊος 27, 2012 θα καταφερεις να βαλεις SSD στο 15R?καλη επιτυχια σου ευχομαι....Υπάρχει ΠΛΗΡΕΣ service manual της Dell στο site της, αν τον ακολουθήσεις είναι λιγότερο από ώρα η διαδικασία (τόσο μου πήρε την πρώτη φορά). Επάνω μπήκε Crucial C300 256GB (Sata3), δούλευε σαν SATA2 αλλά ήταν σαν να δουλεύεις σε άλλο φορητό. Εγώ θα έλεγα go for it.
auditt Μάϊος 27, 2012 Author #5 Μάϊος 27, 2012 Λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. σε γενικές γραμμές οι SSD παίζουνε σε οτιδήποτε έχει SATA port. Και να μην υποστηρίζει SATA 3 θα παίξει κανονικά μέχρι και την SATA 2 ταχύτητα.θα καταφερεις να βαλεις SSD στο 15R?καλη επιτυχια σου ευχομαι....Υπάρχει ΠΛΗΡΕΣ service manual της Dell στο site της, αν τον ακολουθήσεις είναι λιγότερο από ώρα η διαδικασία (τόσο μου πήρε την πρώτη φορά). Επάνω μπήκε Crucial C300 256GB (Sata3), δούλευε σαν SATA2 αλλά ήταν σαν να δουλεύεις σε άλλο φορητό. Εγώ θα έλεγα go for it.Kαταρχας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σαςΟποτε προχωραω στην αλλαγη και κανω κανονικα οπως στο σταθερο το βαζω σε achi mode και επιτα καθαρη φρεσκια εγκατασταση σωστα?Φιλε lotos εαν ποιανει το χερι σου δεν ειναι μεγαλη διαδικασια και εαν παρατηρησες ηδη εχει μπει ssd στο λαπτοπ αλλα παλιο μοντελο οποτε οπως καταλαβαινεις εχει ξανα γινει η διαδικασια του ανοιγματοςBesides δεν θα το κανω εγω αλλα σε γνωστο μου που ποιανει πιο πολυ το χερι του απο τι δικο μουυπαρχει οδηγος και στο youtube[ame=http://www.youtube.com/watch?v=YZ-tuEFjips]Dell Inspiron 15R , M5010 NoteBook Disassembly Guide,Part 1 - YouTube[/ame]Εγω το μονο που φοβαμαι ειναι να μην εχω μπλε οθονε η screen freezes κτλ οπως αυτος ο τυποςSupport Question Dell 15R (N5110) laptop with Agility 3. BSODs, unable to enter windows, Unable to locate the Disk Problemsβεβαια δεν εχουμε ακριβως το ιδιο μοντελο αλλα ελπιζω να ειμαι πιο τυχεροςνα πω την αληθεια και στον σταθερο οταν τον ειχα βαλει ειχα προβληματα αλλα μετα απο δευτερο φορματ εστρωσε
masteroidz Μάϊος 27, 2012 #6 Μάϊος 27, 2012 Αν είναι από τα καινούργια μοντέλα πχ N5110 τότε δες και το παρακάτω βίντεο. Εμένα με βοήθησε πολύ!Hard Drive Replacement - Dell Inspiron N5110 - YouTube
auditt Μάϊος 27, 2012 Author #7 Μάϊος 27, 2012 Αν είναι από τα καινούργια μοντέλα πχ N5110 τότε δες και το παρακάτω βίντεο. Εμένα με βοήθησε πολύ!Hard Drive Replacement - Dell Inspiron N5110 - YouTubeευχαριστω για το video
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.