Jump to content

Γεια σας - καινούργιος εδώ

Illicit Stimpy

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για σε όλους :D Ήρθα στην παρέα σας από ένα αγγλικό φόρουμ bit-tech. Μένω Αθήνα, έχω χόμπι την κατάδυση, φωτογραφία, και γενικότερα τους υπολογιστές :)

Μπορει κάποιος να μου πει πόσα ποστ χρειάζομαι για να πουλήσω κάτι ?

Thanks.

Βαλτα εδω δεν υπαρχει προβλημα!

Α και μην διαβασεις τους ορους χρησης ποτε,βλακειες λενε

Καλώς όρισες. Τους κανόνες για τις αγγελίες μπορείς να τις δείς εδώ http://www.thelab.gr/pwliseis/neoi-kanones-aggelion-82342.html

Προσοχή γράφουμε ΜΟΝΟ ελληνικά

[MENTION=12158]Dant3[/MENTION] : Κάνουμε και πλακίτσες;

LOL 300 ποστ και 6 μήνες!! Καληνύχτα, ος φαίνεται τελικά ebay, τι να πω..

Όχι βέβαια απλό το θεωρώ γέλιο φίλε μου κοστακι. Είμαι σε ένα σωρό ξένα φόρουμ και κανένα από αυτά δεν σου λέει ότι θες και 6 μήνες για να πουλησης κάτι. Τσπα. Καλή συνέχεια.

Όχι βέβαια απλό το θεωρώ γέλιο φίλε μου κοστακι. Είμαι σε ένα σωρό ξένα φόρουμ και κανένα από αυτά δεν σου λέει ότι θες και 6 μήνες για να πουλησης κάτι. Τσπα. Καλή συνέχεια.

Κοιτα οι κανονες εχουνε θεσπιστεί και εχουν αλλαξει πάρα πολλές φορες γιατι εχουνε γινει πολλά με μελη που μπαίνουνε για να πουλήσουνε μόνο ή ακομα και για να εξαπατήσουν.

Εξαλλου ειναι για εξυπηρέτηση μονο ωστε να μη τρέχεις να ψάχνεσαι στη ΧE, οπως ειπες και εσυ, ebay ;)

Ας φάω κάρτα, αλλά τέτοιου είδους χρήστες ποτέ να μην σώσουνε να μπούνε σε site μου ή site που συχνάζω.

Φύγε όσο είναι νωρίς. Εδώ κάνουν κουμάντο κάτι γάτες, πρόθυμες να κατακτήσουν τον κόσμο.

Ας φάω κάρτα, αλλά τέτοιου είδους χρήστες ποτέ να μην σώσουνε να μπούνε σε site μου ή site που συχνάζω.
και γω και 2-3 γνωστοί μου για τις αγγελίες μπήκα στο lav(B)

(και τις bitches αλλά μου τις έφαγε ο tsakonas)

• 2 weeks later...

Τότε κάτσε σε αυτά τα forum, σορρυ κιόλας. Δεν ειναι forum αγγελιών εδώ. Το section των αγγελιών είναι απλά ένα extra feature του thelab.gr, όχι ο αυτοσκοπός του site.

δεν θελω να κανω τον Τσακονα του διαβολου

αλλα ρε παιδια, μια ερωτηση εκανε ο ανθρωπας και απλα δεν του αρεσε η απαντηση που πηρε

το οτι εμεις ξερουμε τους λογους για τους οποιους λειτουργει ετσι το συστημα των αγγελιων του forum

δεν σημαινει κατ'αναγκη οτι μπορει να μοιαζει λογικο και σε οποιονδηποτε επισκεπτη,

Προς τι αυτη η σταση?

Κι αλλα μελη εχουν αρχικα μπει σε καποια fora για αγοραπωλησιες

και στην πορεια ανακαλυψαν οτι εχουν πολλα περισσοτερα να προσφερουν και τελικα εκατσαν να τα ανακαλυψουν.

δεν θελω να κανω τον Τσακονα του διαβολου

αλλα ρε παιδια, μια ερωτηση εκανε ο ανθρωπας και απλα δεν του αρεσε η απαντηση που πηρε

το οτι εμεις ξερουμε τους λογους για τους οποιους λειτουργει ετσι το συστημα των αγγελιων του forum

δεν σημαινει κατ'αναγκη οτι μπορει να μοιαζει λογικο και σε οποιονδηποτε επισκεπτη,

Προς τι αυτη η σταση?

Κι αλλα μελη εχουν αρχικα μπει σε καποια fora για αγοραπωλησιες

και στην πορεια ανακαλυψαν οτι εχουν πολλα περισσοτερα να προσφερουν και τελικα εκατσαν να τα ανακαλυψουν.

Οχι ρεεεεε... τι λες τωρα?

Ξυλοοοο!

:hehe:

Νομίζω ότι αρκετά το συζητήσαμε. Γράφτηκε συμφωνώντας με τους όρους, χωρίς καν να τους διαβάσει. Δεν υπάρχει λόγος συζήτησης. Αν θέλει να παραμείνει να δει τι προσφέρει ο Λάμπης, φυσικά και μπορεί να το κάνει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.