Jump to content

Κατάστημα MrSmith.gr. Τι λέει με αυτό;

suboy

Recommended Posts

Ωραια τουλαχτιστον απο τι ειδα σας τα εφεραν τα πραγματα

οποτε θα παρω και γω κατι οταν κατεβω Ελλαδα

Πανο εσενα δεν σου ηρθαν ακομα??

ειχες πει παρασκευη θα στα φερουν

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά σκέφτομαι να τσίμπησΩ έναν 2500κ!!! Αλλά σκέφτομαι το θέμα της εγγύησηΣ!!!:hm:

Παιδιά σκέφτομαι να τσίμπησΩ έναν 2500κ!!! Αλλά σκέφτομαι το θέμα της εγγύησηΣ!!!:hm:

ιντελ .-

Πόσο τον έχει? ψαχνω να βρω στο σαιτ τις μητρικές-ραμ-επεξεργαστες και δεν τα βρίσκω με τίποτα..

Που είναι ρε γμτ

Στο component είναι όλα αυτά.

Και τον έχει 172€ αν θυμάμαι καλά.

Sent from my HTC Desire HD using Tapatalk 2

ιντελ .-

Δεν έχω επικοινωνήσειποτέ απευθείας με Intel μεταφορικά δεν Θ χρεωθΩ??

αμα δεν βγαλεις ακρη με το μαγαζι ας πουμε, το στελνεις ιντελ απευθειας χωρις να χρεωθεις κάτι. τα πλερωνει η μαμα ιντελ τα μεταφορικα προς και απο!

Και υπάρχει αντιπροσωπεία εδώ ώστε να επικοινωνήσεις και να συνεννοηθείΣ??? Τηλέφωνο υπάρχει??

Υπαρχει αλλα καλυτερα να πας στο support της ιντελ κατευθειαν και να συμπληρωσεις την φορμα εκει να ξεμπερδευεις. 7-10 μερες ειναι η φαση περιπου και δεν θα σου σπασουν και τα νευρα τυχον "μαγαζακια".

σου δινουν αναλυτικοτατες οδηγιες, worry not!

Μου δίνεις κάποιο λινκ ΓΤ ειμαι από κκινητό να το τσεκάρω αργότερα??

Find Parts, Service & Warranty for the Intel Core i5 Desktop Processor

Μη σε φοβιζει τιποτα μα τιποτα! Με τον φιλο μου αλλαξαμε απο Intel μεσα σε 4 μερες τον i2500k μιας και πεθανε! Intel,Corsair και αλλες που δεν μου ρχονται ειναι ΤΟΠ σε αυτα τα θεματα! Αν και σπανια θα χρειαστεις εγγυηση!

Find Parts, Service & Warranty for the Intel Core i5 Desktop Processor

Μη σε φοβιζει τιποτα μα τιποτα! Με τον φιλο μου αλλαξαμε απο Intel μεσα σε 4 μερες τον i2500k μιας και πεθανε! Intel,Corsair και αλλες που δεν μου ρχονται ειναι ΤΟΠ σε αυτα τα θεματα! Αν και σπανια θα χρειαστεις εγγυηση!

Σε ευχαριστώ!!

Εγω παρελαβα i5 2500k μητρικη gb-z68x-ud3h-b3 και ram 8gb corsair 1600mhz και παρελαβα σημερα με αντικαταβολη στο ποσο 204 ευρω.Τρελη τιμη ε? Θα ανεβασω και φωτο μολις βρω λιγο χρονο

Εγω παρελαβα i5 2500k μητρικη gb-z68x-ud3h-b3 και ram 8gb corsair 1600mhz και παρελαβα σημερα με αντικαταβολη στο ποσο 204 ευρω.Τρελη τιμη ε? Θα ανεβασω και φωτο μολις βρω λιγο χρονο

O i5 2500k έχει 170 ευρώ...είσαι σίγουρος;

μνημες και επεξεργαστη ισως τετοια τιμη

μαζι με μητρικη δεν παιζει

204 εννοεί το έχει γράψει πολλές φορές

στα δικά μου ~300€ με τις φθηνότερες του skroutz.gr (δηλαδή απο διάφορα καταστήματα ΧΩΡΙΣ μεταφορικά) έβγαιναν >450€

οπότε τον πιστεύω :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.