Jump to content

Κατάστημα MrSmith.gr. Τι λέει με αυτό;

suboy

Recommended Posts

Η δικιά μου παραγγελία είναι 302€ και υποτίθεται ότι σήμερα θα την παραλάμβανα...

Δεν ξέρω τι παίζει με τα τηλέφωνά τους αλλά έχω αρχίσει να πιστεύω ότι δεν θα παραλάβω ποτέ

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Εχω στειλει απο προχθες e-mail και ακομα απαντηση δεν εχω παρει παντως (το αναφερω γιατι πολλα ποστς λεγανε πως απανταγανε αμεσως ακομα και σε προχωρημενες ωρες).

Εχω στειλει απο προχθες e-mail και ακομα απαντηση δεν εχω παρει παντως (το αναφερω γιατι πολλα ποστς λεγανε πως απανταγανε αμεσως ακομα και σε προχωρημενες ωρες).

Μια απο τα ίδια και εδώ (απο ΠΕΜΠΤΗ), για ερωτήσεις που αφορούν κάτι pc cases που όπως βλέπω τώρα δυστηχώς έχουν επανέλθει στις τιμές που πωλούν όλοι. Δεν νομίζω πλεόν ότι υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΣ λόγος να τους προτιμήσει, αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα για να δώ πως θα πάει.

Έχω παραγγείλει ένα corsair force gt την παρασκευή,και τους έστειλα κι ένα mail σήμερα πρωι να τους ρωτήσω κάτι σχετικά με πράγματα αξίας που θέλω να αγοράσω.

Καμια απάντηση προς στιγμήν,ουτε για την πορεία της παραγγελίας μου (ήρθε ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα αμέσως μετά την παραγγελία)...

Ειδωμεν...ακόμα πάντως έχει εκπληκτικές τιμές σε κάποια πράγματα,αλλα παρόλο που κανεις δεν έχει φάει πακέτο από ότι έχω καταλάβει,πολλοί τον κραζετε πολύ τον κύριο και έχω αρχίσει και έχω τις αμφιβολίες μου...εντωμεταξυ δεν έχει καν PayPal η κάτι τέτοιο...ευτυχώς δλδ γιατι αν ειχα προπληρώσει το σκληρό τώρα θα ειχα αρχίσει να αγχωνομαι τρελά με αυτά που λετε...

sent from my Atrix

Στις 29 του περασμένου μήνα είχα κάνει μία παραγγελία από το εν λόγω κατάστημα, για έναν 3770k.

Επειδή μέχρι την προηγούμενη βδομάδα δεν είχε υπάρξει καμμία πρόοδος, αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί τους για να δω τί γίνεται.

Από την περασμένη Τετάρτη μέχρι σήμερα δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω μαζί τους.

Το τηλέφωνο, αν τυχόν χτυπήσει, δεν το σηκώνουν, ενώ σε mail που τους έστειλα εδώ και αρκετές μέρες, δεν έχουν απαντήσει.

Εν τω μεταξύ πέτυχα και αυτή την είδηση...

Είναι πολύ πιθανόν να είναι παντελώς άσχετη με το MrSmith, αλλά το αναφέρω.

σκέφτομαι να χτυπήσω έναν samsung 830(αν στέλνουν ακόμα). το θέμα είναι η samsung με καλύπτει αν κάτσει στραβή?ή θα πρέπει να ελπίζω στο κυριο σμιθ?

σα δε ντρεπόμαστε οι κακοπροαίρετοι...... το ματιάσαμε το μαγαζί:rip: !!!!

και πάνω που είχα ψηθεί να πάρω κάτι Noctua φουφουρια

αγορασε κανεις και να πηρε παραστατικο ανω των 300 ευρω? (σε ένα πάντα παραστατικό)

αυτό τι σχέση έχει? :baby: (από απορία ρωτάω δλδ)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.