Jump to content

Κατάστημα MrSmith.gr. Τι λέει με αυτό;

suboy

Recommended Posts

εγώ πάντως έχω επεξεργαστή και μνήμες και περιμένω μητρική...ήταν στην ίδια παραγγελία αλλά ενώ μου είχαν πει πιθανότατα για σήμερα τελικά δεν έχω λάβει κάτι (ούτε ενημέρωση)

Πάντως με τις τιμές που έχουν τινάζουν την μπάνγκα στον αέρα...Και στα μεταχειρισμένα πλέον τον 2600κ στα 195 ευρώ δεν τον βρίσκεις...

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply
To κουτάκι τι λέει ???

Είναι ευρύχωρο για 2Χ 5870 ?

Ναιιι μου φανηκε πολυ πιο ευρυχωρο απο ενα απλο Mid...!! Το εστησα το κουτακι !! Ολα κομπλε..!!! Ο πισω ανεμιστηρας και ο πλαινο 140 κανουν σαν τρακτερ...!! Το fan controller κανει ωραια δουλεια για τους 2 μπροστα ανεμιστηρες..!!!

Γενικα μου ενθουσιαστηκα απο το κουτακι..Πιο βραδυ θα ποσταρω και φοτο.!!!

Οριστε και οι φοτο!!!!

post-22945-1416076302,9946_thumb.jpg

post-22945-1416076303,2843_thumb.jpg

Ναιιι μου φανηκε πολυ πιο ευρυχωρο απο ενα απλο Mid...!! Το εστησα το κουτακι !! Ολα κομπλε..!!! Ο πισω ανεμιστηρας και ο πλαινο 140 κανουν σαν τρακτερ...!! Το fan controller κανει ωραια δουλεια για τους 2 μπροστα ανεμιστηρες..!!!

Γενικα μου ενθουσιαστηκα απο το κουτακι..Πιο βραδυ θα ποσταρω και φοτο.!!!

Οριστε και οι φοτο!!!!

κανονικά όλοι οι ανεμιστήρες του είναι σχετικά αθόρυβοι..... τσέκαρε RMA με Corsair. Εμένα ο ένας μπροστά έκανε θόρυβο και σε 4 μέρες απ το RMA τον είχα σπίτι FREE.

Δεν ειναι τετοιο θορυβος λογο χαλασμενου προιοντος,απλα ειναι λιγο θορυβωδης σε σχεση με τους υπολοιπους που εχω...!!

Τελικά κωδικοί έκπτωσης υπάρχουν ακόμα ή σταμάτησε αυτό;

Αυτό το 12% από το Ins δεν ισχύει πλέον πάντως. Δυστυχώς.

Εγω παρελαβα i5 2500k μητρικη gb-z68x-ud3h-b3 και ram 8gb corsair 1600mhz και παρελαβα σημερα με αντικαταβολη στο ποσο 204 ευρω.Τρελη τιμη ε? Θα ανεβασω και φωτο μολις βρω λιγο χρονο
130 Τον ειχε τον i5 2500k την δευτερη τριτη μερα οταν ειδα το μαγαζι.. 114 η μητρικη νομιζω και 47 οι μνημες.Στηναρχικη παραγγελια εβαλα εναν κωδικο spring20 που ειχε 20% εκπτωση,και μετα βγηκε ο κωδικος για μελη του ινσομνια με 12%.Τους εστειλα mail οτι ειμαι μελος και στο forum και μου εκαναν αλλα 12%.Θα ανεβασω φωτογραφειες μολις βρω χρονο να δειτε..
Θα ανεβασω παιδια..δεν εχω λογο να μω ψεμματα για την τιμη
2-3η μερα που ειδες εσυ το site φιλε μου.Οριστε και ενα mail απαντητικο απο εκεινους για την τελικη τιμη στα 232 ευρω.Μονο που ειναι το mail πριν την επισυναψη του κωδικου insomnia για -12%.Αν βαλεις -12% στην τιμη αυτη θα δεις την τιμη που παρελαβα.Μολις παω σπιτι μου θα βγαλω φωτο με την τιμη των προιοντων.Και μαλιστα επειδη τον επεξεργαστη τον παρελαβα πρωτο και μονο του γιατι εκεινος ηρθε πιο γρηγορα απο τον προμυθευτη τους,το εστειλαν μονο του στην τιμη 130 ευρω αντικαταβολη..Την επομενη μερα παρελαβα με αντικαταβολη την μητρικη και τις ram στα 74 ευρω μαζι.Και μια σημειωση λογο λαθους,η μητρικη ειναι αυτη Gigabyte Z77X-D3Η ειχα κανει λαθος εγω.Θα ανεβασω φωτο συντομα

Ρε παιδια σε αυτη την τιμη παρελαβα,τι να κανω? ελεος πια..σας λεω τα ΠΑΡΕΛΑΒΑ και θα βαλω φωτογραφιες απο τις αποδειξεις και τα προιοντα να τα δειτε.Τι αλλο να κανω δηλαδη? ψεμματα σας λεω? ή μηπως κοιμαμαι ακομα? ελεος πια!

Μονος σου μανουριαζεις για τα "ψεμματα" και τοσες μερες μετα ψαχνεις χρονο

Δεν αναφερθηκαν ποτε σε μεταφορικα,απλα οτι τελικη τιμη θα ηταν στα 232 ευρω μετα την εκπτωση του κουπονιου spring20 που μου ειχαν στειλει σε mail για 20% εκπτωση..Αφου το εβαλα τον κωδικο μετα την παραγγελια μου η τιμη ηταν 232 οπως γραφει και το mail που μου εστειλαν και που ανεβασα φωτο.Επειτα επαθα για το ινσομνια -12% και πηρα τηλ.Ειπα της κοπελας οτι ειμαι μελος στο ινσομνια και οπως αναφερεται εχω μια 12% εκπτωση,ισχυει κατι τετοιο? μου λεει ναι,και κανει ενημερωση στην παραγγελια και μου βγαζει τελικη τιμη 204 ευρω.Μου λεει οτι θα παραλαβω τεταρτη αλλα επειδη τελικα δεν ηρθαν τα πραγματα μου εστειλε μονο τον επεξεργαστη πρωτο και μονο του στην τιμη των 130 ευρω.Και την επομενη μερα,πεμπτη παραλαμβανω την μητρικη και τις ραμ στη ντιμη των 74 ευρω και κατι ψιλα με αντικαταβολη παλι.Συνολο 204 και κατι.Ετσι εγινε..Οποιος θελει με πιστευει,οποιος δεν θελει,οκ δικαιωμα του.Και εγω το site το εμαθα απο τις προσφορες στο ινσομνια,δεν ειμαι ουτε μελος του μαγαζιου ουτε εχω καμια σχεση με αυτους και με οποιοδηποτε αλλο καταστημα.Απλα επειδη πολλοι ζητανε απο ατομα που παρελαβαν ειτε οχι,και γενικα τις γνωμες τους απο το συγκεκριμενο μαγαζι ετσι ειπα και εγω να πω το δικια μου εμπειρια απο το εν λογω καταστημα

Δηλαδη συνολο -32% ΕΚΠΤΩΣΗ.ΟΚ.

Εγω ενα ξερω να πω.Πως με τιποτα δεν ειμαστε ικανοποιημενοι.Το πλαισιο πουλαει ακριβα το κραζουμε,βγαζει καποιος μια προσφορα την κραζουμε,λεμε οτι ειναι παραειδαγωγης και τετοια.Κανουν καλυτερες τιμες παλι τους κραζουμε,λεμε οτι δεν ειναι νομιμοι απεναντι στο κρατος.Δικη μου δουλεια ειναι ρε φιλε να ελεγχω το καθε μαγαζι αν ειναι νομιμο απεναντι στις υποχρεωσεις του κρατους? Εγω θα το ψαξω αυτο για να αγορασω? Θα τρελαθουμε τελειως? Καποιος που δν ειναι νομιμος και δεν δινει ΦΠΑ ας παει το κρατος να του κλεισει την επιχειρηση.Οταν το Π καταπατα τους νομουν περι RMA του κανει κανεις τιποτα? ή επειδη γραφει ΠΛΑΙΣΙΟ ειναι ολα καλα? αντι να πουμε ευχαριστω που ειδικα σε τετοιες εποχες που ζουμε κερδιζουμε καποια λεφτα τους κραζουμε κιολας.Εχει εγγυηση φιλε το προιον? ναι κανονικα,ειναι λειτουργικο? ειναι σε αψογη κατασταση οταν το παρελαβες σφραγισμενο? τοτε τι ζητας? αντι να κερδισεις καποια χρηματα απο αυτο και να κανεις την δουλεια σου ζητας και τα ρεστα και λες αν δινει ΦΠΑ το μαγαζι στο κρατος? και μαλιστα χωρις αυτο να το ξερεις.Ουτε ξερεις τι λαμογιες κανουν και τα αλλα μεγαλοκαταστηματα του χωρου που πας και ψωνιζεις καθε μερα.Και αν το παρεις και απο την αλλη μερια,ποσοι ψωνιζουν απο το amazon? παιρνει εστω και ενα cents η Ελλαδα απο την αγορα σου αυτη απο το amazon? ΟΧΙ.γιατι αγορασες ομως? λογω εξηπηρετησης που εχει το amazon και τιμες.Ετσι θα πρεπει να σταματησουμε να αγοραζουμε ολοι απο εξωτερικο,να βγει και μαλιστα νομος που απαγορευει τις αγορες απο εξωτερικο.Δεν ειναι ετσι φιλε.Βλεπεις μια καλη τιμη? σε συμφερει? αγοραζεις,τελειωσε το θεμα..Για το τι κανει το εκαστοτε καταστημα με το κρατος,με τους προμυθευτες και με οτιδηποτε αλλο ειναι δικο του θεμα και οχι δικο σου.Απο την στιγμη που εσυ καλυπτεσαι με την εγγυηση του προιοντος και το προιον ειναι σφραγισμενο και λειτουργικο,τοτε σταματαει η δικια σου ευθυνη.Ας κανει και κατι το κρατος σε αυτους που δεν πληρουν τις προυποθεσεις για μια επιχειρηση,δεν θα κατσω να σκασω και γι'αυτο εγω και ο καθε ανθρωπος

Και θα πρεπει δηλαδη να ειναι ανταγωνιστικες οι τιμες σε ΟΛΑ τα προιοντα τους?Ακομα και σε ενα απολυτως να ειναι γιατι να μην τους προτειμισω αν ειναι να κερδισω καποια χρηματα,δεν το καταλαβαινω αυτο.Και εγω Κυριακη εκανα αλλη μια παραγγελια ενα στικακι και σημερα το παρελαβα.Μια χαρα στην ωρα του.εγω ειμαι ευχαριστημενος μεχρι στιγμης.Τωρα αν στον χρονο κανουν μ@@@@ιες οπως και αλλα καταστηματα τοτε θα τους κραξω και εγω.Δεν υπαρχουν μονο το Πλαισιο τα multi και ολα τα γνωστα μεγαλα καταστηματα στην Ελλαδα και το amazon.Οποιο εχει καλυτερες τιμες το προτειμαω,τουλαχιστον εγω.ειτε αυτο λεγεται Πλαισιο ειτε you,ειτε amazon ειτε mrgiagia.Την τσεπη μου αν την συμφερει θα αγορασω.Και κατι τελευταιο οπως ειπε και ενα αλλο παιδι πιο πανω,ακομα και να μας τα χαριζε ενα καταστημα,αγνωστο εντελως παλι θα γκρινιαζαμε,ειμαι σιγουρος,παλι κατι θα βρισκαμε να γκρινιαξουμε,οτι το περιτυλιγμα απο την συσκευασια της κουριερ που στειλανε ηταν κοκκινο χρωμα απο τι εγραφαν στο site τους.Ελεος ρε παιδια,ελεος..Εγω κερδισα 190 ευρω για το σετακι i5 2500k μητρκη και μνημες.Γιατι να παω να σκασω 390 στο πλαισιο για να τα παρω και οχι τα 190 ευρω που κερδισα να τα φαω στα σουβλακια ή με την γκομενα?

i5 2500k στα 130 μαζι με φπα (απο 196 skroutz) μητρικη ga-z77x-d3h στα 75 (απο 140 skroutz) και μνημες corsair vengeance 8gb 1600mhz 9-9-9-24 στα 32 ευρω (απο 56 skroutz).Καλες τιμες.Με την μητρικη βεβαια εγινε ενα μπερδεματακι γιατι μου εστειλαν την GA-Z77-D3H αντι για την x αλλα μου ειπαν οτι εκαναν παραγγελια και την παρασκευη θα μου την στειλουν και μαλιστα χωρις να μου ζητησουν πρωτα την προηγουμενη πισω.Μου ειπε να την κρατησω να κανω την δουλεια μου και μολις παω στην ταχυδρομικη να παραλαβω την καινουρια,να δωσω στον κουριερ την παλια.Και επιπλεον μου εδωσε αλλο ενα 12% για ολες μου τις αγορες για το λαθος τους.Πρωτο respect απο μενα

+1

Φιλε αν δεν γουσταρεις να αγορασεις απο το καταστημα αυτο αντε σκαστα στο Π τοτε που μας πιανουν τον κωλο καθε μερα.Και οταν σου χαλασει και τους εχεις σκασει 300 ευρω και σου κοψουν πιστωτικο στα 100 να δουμε τι θα λες μετα.Εγω απλα ειπα ενα συμβαν δικο μου που μου συνεβη για το εν λογω καταστημα και που εμενα τουλαχιστον προσωπικα με αφησε ικανοποιημενο και απο την αποψη τιμης αλλα και απο την αποψη οτι αμεσως μου ειπαν οτι θα στειλουν αλλη μητρικη για το λαθος τους,δεν μου ειπαν κανενα λαθος μηχανογραφικου ή κατι τετοιο.
Οχι φιλε μου δεν ειναι δικο μου το μαγαζι και δεν εχω καμια σχεση μαζι του.Απλα ακουω καποιους που το εχουν κραξει χωρις προσωπικη τους εμπειρια και μονο κανοντας υποθεσεις,οτι μπορει να μην πληρωνει ΦΠΑ στο κρατος και αν το κανει αυτο δεν πρεπει να αγορασουμε και τετοια.Ειπαμε παρα πολλοι εδω μεσα οτι ας το αφησουμε και ο χρονος θα δειξει.Ειναι λογικο καποιοι να ειναι ευχαριστημενοι οπως εγω και αλλοι οχι.Οπως και ολοι ειναι με τα αλλα καταστηματα,δεν ειναι ολοι ευχαριστημενοι.Οσο για το πλαισιο το αναφερω γιατι ειναι το πρωτο μαγαζι που παει το μυαλο του καθενος οταν ακουει υπολογιστες γι'αυτο και το αναφερω.Για παραδειγμα εγω απο το πλαισιο ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος εκτος απο τις τιμες του που ειναι αρκετα τσιμπημενες.Οσο αφορα τα υπολοιπα απο rma κ.τ.λ. ειμαι ευχαριστημενος.Απλα λεω πως παρα πολλοι εχουν παραπονα απο το rma του πλαισιου,εγω οχι.Ετσι και στην περιπτωση του MrSmith ΕΓΩ ειμαι ευχαριστημενος,και ναι φιλε μου,ετσι ακριβως μου ειπαν.Να την κρατησω μεχρι να ερθει η καινουρια,και αν εισαι κοντα Σαλαμινα ελα απο εδω να δεις οτι την χρησιμοποιω και την Παρασκευη να την παμε μαζι στην γενικη ταχυδρομικη να την δωσω και να παρω την καινουρια,δεν εχω να κρυψω ή να πω ψεμματα για κατι.Απο εδω και περα ο καθενας εχει την δικη του γνωμη για το καθε μαγαζι

Με εχει πεισει.

Ναι.

Ps. θα κατσω να σβησω τις αμπελοφιλοσοφιες περι οικονομιας/πολιτικης.Δεν εχουν καμια σχεση με το θεμα.

Ο Κυριος και κυρια-ελισαβετ- Σμιθ προφανως και διαβαζουν τι λεγεται εδω, εχει "αποδειχθει" αλλωστε.

Τουλαχιστον ας απαντησουν οι ιδιοι επισημα στις αποριες των μελων μας.

Κακο δεν ειναι.

on topic καθαρα.

Κανεναν δεν προβληματησε το παρακατω ? :

Σε περίπτωση βλάβης ή ελαττώματος, το προϊόν πρέπει να αποσταλεί απευθείας στον κατασκευαστή ή σε εγκεκριμένο αντιπρόσωπό του.

Κανεναν δεν προβληματησε το παρακατω ? :

Για τις τιμές που τα πήρα και με γνώμονα ότι στα Ελληνικά καταστήματα το after sales είναι ότι κάτσει,

προσωπικά προτιμώ τον κ σμιθ

Μακάρι να συνεχίσει (που δε το πιστεύω) και την εγγύηση θα την κανονίζω εγώ με τον κατασκευαστή ;)

Για τις τιμές που τα πήρα και με γνώμονα ότι στα Ελληνικά καταστήματα το after sales είναι ότι κάτσει,

προσωπικά προτιμώ τον κ σμιθ

Μακάρι να συνεχίσει (που δε το πιστεύω) και την εγγύηση θα την κανονίζω εγώ με τον κατασκευαστή ;)

Εμενα μου θυμιζει φιλοσοφια pixmania και το ντραβαλο που ειχε ο φιλτατος [MENTION=301]Jumex[/MENTION]

"Παρτο, χαλασε, τραβα μονος σου στις αντιπροσωπιες."

Σορυ μαστορα απο σενα το πηρα, εσυ τρεξε.

Ειδικα για ατομα που ειναι ΕΚΤΟΣ Αττικης ειναι major προβλημα αυτο.

ps. το καλυτερο after sales support το ειχα/εχω απο το e-shop.Σοβαρα το λεω.

Εμενα μου θυμιζει φιλοσοφια pixmania και το ντραβαλο που ειχε ο φιλτατος [MENTION=301]Jumex[/MENTION]

"Παρτο, χαλασε, τραβα μονος σου στις αντιπροσωπιες."

Σορυ μαστορα απο σενα το πηρα, εσυ τρεξε.

Ειδικα για ατομα που ειναι ΕΚΤΟΣ Αττικης ειναι major προβλημα αυτο.

Κρήτη είμαι και έχω ανάλογες εμπειρίες.

Το μόνο πρόβλημα είναι τα έξοδα αποστολής τα οποία οι τιμές υπερκαλύπτουν.

Αν ο κατασκευαστής είναι αξιόπιστος τότε για μένα δεν υπάρχει πρόβλημα.

Επειδή είμαι και τυχερός (μικρό ποσοστό RMA) προτιμώ χώμα τιμές με μηδενικό after sales.

Βέβαια στο σιτε τους έχουν αυτό αλλά χωρίς να το έχω δοκιμάσει....

aftersales-support.png

Οριστε οι φωτο παιδια.Μονο που τελικα δεν μου δεχτηκαν και την δευτερη εκπτωση οπως μου ειχαν πει αρχικα..και τα 238 ευρω ομως ειναι μια χαρα η τιμουλα για το σετακι αυτο.ενταξει τωρα?

ImageShack

Οι τύποι όπως προειπώθηκε απλά έκαναν διαφήμιση φένται,έτσι ακριβώς δημιουργήθηκε και το praktiker,1 χρόνο περίπου ήταν μέσα με τίμες κάτω του κόστους!

Το ίδιο και για μένα. Είμαι ίσως από τους λίγους που έχουν καλή εικόνα για το συγκεκριμένο μαγαζί. RMA κάρτας γραφικών πριν 2 χρόνια με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς μα-μου-σου-του-ξου.

Εντελώς αντίθετα, έχω τις χειρότερες των εντυπώσεων για το after sales support, τόσο από το eshop όσο και από το Πλαίσιο.

Από το eshop ειδικά, είχα αγοράσει προιόντα πληροφορικής (επεξεργαστές, μητρικές, μνήμες, κάρτες γραφικών κτλ.) συνολικής αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ (όλα με τιμολόγιο) μέσα σε ένα διάστημα τριών ή τεσσάρων ετών. Όλα δούλεψαν τζάμι και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Κάποια στιγμή αγοράζω για τη γυναίκα μου ένα κ@λ# mp3 player αυτής της κ@λ#εταιρείας της Crypto. Στο τετράμηνο πάνω τα έπαιξε, δεν μπορούσε να διαβάσει τη μνήμη του. Το πάω στο eshop και αρχίζουν τα ντράβαλα, «Ξέρετε, πρέπει να το κοιτάξει η αντιπροσωπεία κτλ.».

Με είχαν ένα δίμηνο σχεδόν και με δούλευαν «Ακόμα δεν το έχει δει το service της αντιπροσωπείας» κτλ., εν τω μεταξύ η γυναίκα μου, μου τα είχε πρήξει στη γκρίνια με το κ@λ# mp3 player. Κάποια μέρα, στο τριακοστό τάδε τηλέφωνο που τους είχα κάνει, τα παίρνω στο κρανίο και λέω στον υπάλληλο: «Κοίταξε το ΑΦΜ μου και δες το συνολικό ποσό των αγορών που έχω κάνει από τα eshop, όλα με τιμολόγιο. Σας το χαρίζω το κ@λ#Crypto, εφόσον θέλετε να χάσετε έναν τακτικό πελάτη αυτού του ύψους αγορών για ένα κ@λ# mp3 player των σαράντα ευρώ, έχει καλώς. Δεν ξαναγοράζω ποτέ τίποτα από εσάς». Και του κλείνω έξαλλος το τηλέφωνο.

Δεν περνάνε δέκα λεπτά, με παίρνει τηλέφωνο κάποιος τάδε και μου συστήνεται σαν «υπεύθυνος πωλήσεων» των eshop, και αφού μου ζήτησε καμιά δεκαριά φορές συγγνώμη για την ταλαιπωρία μου, μου λέει να πάω την επόμενη μέρα να παραλάβω ένα ίδιο καινούριο Crypto, όπως κι έγινε.

Από το Πλαίσιο πάλι, έχω τόσο μεγάλο ποσοστό αγοράς προβληματικών προϊόντων, που είναι να απορεί κανείς. Μου έχει τύχει ακόμα και το ακραίο να αγοράσω δύο προϊόντα την ίδια μέρα, και να έχουν και τα δύο πρόβλημα, πόσο σπάνιο είναι άραγε να συμβεί αυτό; Αγόρασα ένα ασύρματο ποντίκι της Turbo-X (άρα δικό τους) και έναν εξωτερικό σκληρό WD του 1,5 ΤΒ. Και τα δύο με πρόβλημα, το μεν ποντίκι μου το άλλαξαν αμέσως, αλλά με τον δίσκο μου τα έπρηξαν κανονικά μέχρι να δεχτούν να τον αντικαταστήσουν! :nono:

Εντελώς αντίθετα, έχω τις χειρότερες των εντυπώσεων για το after sales support, τόσο από το eshop όσο και από το Πλαίσιο.

Από το eshop ειδικά, είχα αγοράσει προιόντα πληροφορικής (επεξεργαστές, μητρικές, μνήμες, κάρτες γραφικών κτλ.) συνολικής αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ (όλα με τιμολόγιο) μέσα σε ένα διάστημα τριών ή τεσσάρων ετών. Όλα δούλεψαν τζάμι και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Κάποια στιγμή αγοράζω για τη γυναίκα μου ένα κ@λ# mp3 player αυτής της κ@λ#εταιρείας της Crypto. Στο τετράμηνο πάνω τα έπαιξε, δεν μπορούσε να διαβάσει τη μνήμη του. Το πάω στο eshop και αρχίζουν τα ντράβαλα, «Ξέρετε, πρέπει να το κοιτάξει η αντιπροσωπεία κτλ.».

Με είχαν ένα δίμηνο σχεδόν και με δούλευαν «Ακόμα δεν το έχει δει το service της αντιπροσωπείας» κτλ., εν τω μεταξύ η γυναίκα μου, μου τα είχε πρήξει στη γκρίνια με το κ@λ# mp3 player. Κάποια μέρα, στο τριακοστό τάδε τηλέφωνο που τους είχα κάνει, τα παίρνω στο κρανίο και λέω στον υπάλληλο: «Κοίταξε το ΑΦΜ μου και δες το συνολικό ποσό των αγορών που έχω κάνει από τα eshop, όλα με τιμολόγιο. Σας το χαρίζω το κ@λ#Crypto, εφόσον θέλετε να χάσετε έναν τακτικό πελάτη αυτού του ύψους αγορών για ένα κ@λ# mp3 player των σαράντα ευρώ, έχει καλώς. Δεν ξαναγοράζω ποτέ τίποτα από εσάς». Και του κλείνω έξαλλος το τηλέφωνο.

Δεν περνάνε δέκα λεπτά, με παίρνει τηλέφωνο κάποιος τάδε και μου συστήνεται σαν «υπεύθυνος πωλήσεων» των eshop, και αφού μου ζήτησε καμιά δεκαριά φορές συγγνώμη για την ταλαιπωρία μου, μου λέει να πάω την επόμενη μέρα να παραλάβω ένα ίδιο καινούριο Crypto, όπως κι έγινε.

Από το Πλαίσιο πάλι, έχω τόσο μεγάλο ποσοστό αγοράς προβληματικών προϊόντων, που είναι να απορεί κανείς. Μου έχει τύχει ακόμα και το ακραίο να αγοράσω δύο προϊόντα την ίδια μέρα, και να έχουν και τα δύο πρόβλημα, πόσο σπάνιο είναι άραγε να συμβεί αυτό; Αγόρασα ένα ασύρματο ποντίκι της Turbo-X (άρα δικό τους) και έναν εξωτερικό σκληρό WD του 1,5 ΤΒ. Και τα δύο με πρόβλημα, το μεν ποντίκι μου το άλλαξαν αμέσως, αλλά με τον δίσκο μου τα έπρηξαν κανονικά μέχρι να δεχτούν να τον αντικαταστήσουν! :nono:

χ0αχ0α0χα0χα0χ0αχ0αχ0α0χ0αχ0αχ0α0χα0χ0αχ0α0χ0α0χα0χα0χ0αχ0α0χα0...!! Απιστευτη περιγραφη..!!χα0χ0αχ0αχ0αχ00χα0χ0αχ0αχ0α0χ:hehe::hehe::hehe: Αν και ειναι λιγο :OT:

Προσπαθώ εδώ και 2 ώρες να τους πάρω τηλέφωνο να δω τι παίζει με την παραγγελία μου (που έχει αργήσει ήδη 10μέρες) και μου βγάζει ότι έχουν κλειστά τα τηλέφωνά τους...

αγορασε κανεις και να πηρε παραστατικο ανω των 300 ευρω? (σε ένα πάντα παραστατικό)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.