Jump to content

Κατάστημα MrSmith.gr. Τι λέει με αυτό;

suboy

Recommended Posts

Παιδια ενημερωση με email πως η παραγγελια εφυγε(7.30 το πρωι) μπαινω στο site της ταχυδρομικης βαζω το κωδικο αλλα δεν βρισκειιι κατι..!!!!!!!!!!

Ειλικρινά, φιλτράρετε λίγο τις σκέψεις σας, μην γράφουμε ό,τι νά'ναι σας παρακαλώ. Αυτό είναι θέμα του κούριερ και του μαγαζιού και από τι στιγμή που δεν έχεις επικοινωνήσει με τους δύο άμεσα εμπλεκόμενους (κούριερ και μαγαζί), δεν υπάρχει λόγος να μπεις εδώ και να φωνάζεις.

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο μπορεί σε 6 μήνες να μην υπάρχει καν η επιχείριση αυτή.

Όταν μίλησα για σχεδιασμό δεν εννοούσα κάτι εξαιρετικό που θα λες, κοίτα τι ωραίο site, αλλά προπαντός, κάτι λειτουργικό και εύχρηστο.

Από εκεί ξεκινάς. Ναι μπορείς να ξεκινήσεις λάθος και να γίνεις καλύτερος, αλλά για πες μου, πως μπορώ να ξέρω αν το σύστημα ασφαλείας του site στις συναλλαγές(π.χ - αν και το συγκεκριμένο δεν είδα να έχει) είναι αξιόπιστο όταν η βιτρίνα του site δεν είναι σωστή;

Το site του Pixmania εμένα μου φαίνεται κάκιστο, πάναργο, σπαστικό και μπερδεμένο, με ηλίθια χρώματα. Αλλά πάει μια χαρά σαν μαγαζί και μάλιστα Ευρωπαϊκής εμβέλειας.

Θα συμφωνούσα για το θέμα της ασφάλειας, αλλά εδώ χακάρουν sites εταιριών που εμπορεύονται την ασφάλεια. Κάποιος που ανησυχεί με θέματα ασφάλειας πιθανόν να επιλέξει αντικαταβολή. Αν έχει συνηθίσει να αγοράζει με κάρτες, ναι, ίσως να απορρίψει ένα site που δεν του γεμίζει το μάτι. Αλλά το μαγαζί είναι άγνωστο. Οπότε όσο καλό site και αν είχε και πάλι δεν θα έδινε τον αριθμό τη κάρτας του. Απόδειξη όλες αυτές οι σελίδες και τα σχόλια στο παρόν thread.

Το μαγαζί ξεκίνησε υποθέτω με minimum budget λογικά ποντάροντας σε διαφήμιση μέσω χαμηλών τιμών και καλού feedback από τους αγοραστές, χωρίς λάθη στις τιμές και πλασματική διαθεσιμότητα προϊόντων. Θα ήταν λάθος να πετάξουν ένα κάρο λεφτά στο site χωρίς να ξέρουν τι τους ξημερώνει αύριο σε μια χώρα που είναι βυθισμένη στην ύφεση και την ανεργία.

Παιδιά και εγώ έκανα μια παραγγελία. Έναν SSD. Είμαι ακόμα στην αναμονή γιατί περιμένουν τα προϊόντα από τον προμηθευτή. Οπότε υπολογίζω γύρω στην βδομάδα.

Επειδή είχα αναφερθεί προηγουμένως σε τι τιμές τα διώχνουνε τα διάφορα components οι κατασκευαστές πρός τους διανομείς και μετέπειτα αυτοί στα καταστήματα/αντιπροσώπους/επίσημους εισαγωγείς, κλπ και μιας και τυχαία ψάχνοντας για κάτι έπεσα πάνω σε αυτό το excelάκι, είπα να το ανεβάσω να πάρετε μια ιδέα απευθείας από το στόμα του λύκου ( κατασκευαστή ).

Αν ξεθάψω πιο μετά και άλλα θα postάρω μερικά και από άλλα components ( VGAs, Sound Cards, etc ) να πάρετε λίγο μάτι :p

Ησυχία όμως ε, μην τα βαβουριάσετε σε κανά facebook ή ξένο site, δεν νομίζω πως θα το εκτιμήσουνε το leak, so keep it hush hush...

keepquietplzzzlvuqu.png

Επειδή είχα αναφερθεί προηγουμένως σε τι τιμές τα διώχνουνε τα διάφορα components οι κατασκευαστές πρός τους διανομείς και μετέπειτα αυτοί στα καταστήματα/αντιπροσώπους/επίσημους εισαγωγείς, κλπ και μιας και τυχαία ψάχνοντας για κάτι έπεσα πάνω σε αυτό το excelάκι, είπα να το ανεβάσω να πάρετε μια ιδέα απευθείας από το στόμα του λύκου ( κατασκευαστή ).

Αν ξεθάψω πιο μετά και άλλα θα postάρω μερικά και από άλλα components ( VGAs, Sound Cards, etc ) να πάρετε λίγο μάτι :p

Ησυχία όμως ε, μην τα βαβουριάσετε σε κανά facebook ή ξένο site, δεν νομίζω πως θα το εκτιμήσουνε το leak, so keep it hush hush...

Τι μου θυμίζει αυτό το 12%?

....το οποίο τουλάχιστον είναι αρκετά καλύτερο από το 5-10% που λένε πολλοί ότι είναι το κέρδος των καταστημάτων πληροφορικής αν και εδώ έχουμε δείγμα μόνο για μνήμες.

παρελαβα ocz agility3 και seagate 3tb. o ocz σφραγισμενος στην πλαστικη συσκευασια και ο αλλος σε αντιστατικο σακουλακι και σε χαρτινο κουτι οεμ. αποδειξη νουμερο 69 θεωρηση ιουνιου. υπηρχε εντολη να ανοίξουν μπροστα μου το κουτι.

ολα καλα, καποια στιγμη θα βαλω τον ssd στο laptop και θα ποσταρω και ssd life.

με αντικαταβολή πληρωσα.

ελπιζω να συνεχισει ετσι και να υπαρχει εναλλακτικη επιλογη για αγορες στο μελλον

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

παρελαβα ocz agility3 και seagate 3tb. o ocz σφραγισμενος στην πλαστικη συσκευασια και ο αλλος σε αντιστατικο σακουλακι και σε χαρτινο κουτι οεμ. αποδειξη νουμερο 69 θεωρηση ιουνιου. υπηρχε εντολη να ανοίξουν μπροστα μου το κουτι.

ολα καλα, καποια στιγμη θα βαλω τον ssd στο laptop και θα ποσταρω και ssd life.

με αντικαταβολή πληρωσα.

ελπιζω να συνεχισει ετσι και να υπαρχει εναλλακτικη επιλογη για αγορες στο μελλον

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Αν ανοίξω το δέμα και δω πως κάτι δεν πάει καλά κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει ο κούριερ εκείνη τη στιγμή, αφού δεν είναι δουλειά του;

Αν ανοίξω το δέμα και δω πως κάτι δεν πάει καλά κατά πόσο μπορεί να βοηθήσει ο κούριερ εκείνη τη στιγμή, αφού δεν είναι δουλειά του;

Απ΄ότι ξέρω, ο υπάλληλος της μεταφορικής δεν έχει πρόβλημα να το επιστρέψει, καθώς χρεώνεται τα μεταφορικά επιστροφής η εταιρία που σου το έστειλε.

Σήμερα Σαββάτο μου ήρθε ένας δίσκος που παρήγγειλα την Τρίτη (4η μέρα μου ήρθε που eshop περιμένω 2 βδομάδες έναν εξωτερικό από crazy sundays και τελικά τον ακύρωσα)

πολύ καλοί και η απόδειξη πάνω λέει πώληση αγαθών μέσω διαδικτύου και ο δίσκος ήταν μέσα σε προστατευτικό πλαστικό κάλυμμα +τα extra

από εμένα έχουν +

(τα άλλα τα γατάκια έχουνε χαλάσει Πλαίσιο κτλπ)

και οι αγορές μου από Ελλάδα θα βλέπω πρώτα από εκεί:T:

Why u got no Samsung mr Smith?

Hitech - Seagate δεν το κόβω να πάρω με τίποτα, WD σκληρό Χαβιάρη Green με τέτοιες αποδόσεις... ούτε. Κρίμα και θα γλίτωνα τίποτα λεφτά από τους άλλους τους μεγαλοκαρχαρίες. :X:

Εσωτερικός σκληρός δίσκος Caviar Blue WD10EALX 3.5" - 1 TΒ

Western Digital Caviar Blue WD10EALX 1TB HDD 3.5" (32MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s) - Σκληροί Δίσκοι - plaisio.gr

Κρίμα και θα γλίτωνα τίποτα λεφτά από τους άλλους τους μεγαλοκαρχαρίες. :X:

65€ κατω:crazy_pilot:

Why u got no Samsung mr Smith?

Hitech - Seagate δεν το κόβω να πάρω με τίποτα, WD σκληρό Χαβιάρη Green με τέτοιες αποδόσεις... ούτε. Κρίμα και θα γλίτωνα τίποτα λεφτά από τους άλλους τους μεγαλοκαρχαρίες. :X:

Samsung = Seagate πλέον.

Τί να πω. Είχα τον F3 στο μυαλό μου (samsung), αλλά και ο Blue της WD θα με καλύψει μάλλον.

Από την εταιρεία κανένα παράπονο, έχω άλλους 3 WD. Μπορεί να το τσιμπήσω.

Εμένα μου ήρθαν εχτές :

3 τεμάχια CRUCIAL M4 256Gb SATA3 στην τιμή των 165€ το κάθε ένα σφραγισμένα στο κουτί τους !

1 τεμάχιο SANDISK 120GB EXTREME SATA III στην τιμή των 88€ σφραγισμένος !

2 τεμάχια GEIL EVO CORSA 8GB (2X4GB) DDR3 2133Mhz στην τιμή των 40€ το κάθε ένα σφραγισμένες στο κουτί τους !

Και από προηγούμενη αγορά έχω :

1 τεμάχιο AMD FX- 8120 8-CORE 3,1Ghz , 16Mb Cache στην τιμή των 138€ σφραγισμένος

1 τεμάχια GEIL EVO CORSA 8GB (2X4GB) DDR3 2133Mhz στην τιμή των 48€ σφραγισμένες στο κουτί τους !

1 τεμάχιο SAMSUNG 830 128GB SATAIII στα 113€ σφραγισμένος στο κουτί του.

Όλα με αποδείξεις κ.λ.π.

***Το μόνο που δεν μου έφεραν είναι ένα PLEXTOR DVD-RW LIGHTSCRIBE SATA που το πρόσθεσα στην δεύτερη παραγγελία αργότερα τηλεφωνικά αλλά μάλλον το ξέχασαν να το προσθέσουν !

Είναι τρελές οι τιμές που έχει/ είχε το κατάστημα.

Είναι γρηγορότεροι στην εξυπηρέτησή τους από ότι λένε αρχικά.

Συμπερασματικά έχω γλυτώσει περίπου 350€ από το να αγόραζα τα ίδια πράγματα από τα φτηνά καταστήματα του skroutz και πολύ περισσότερα αν έκανα αγορές από καταστήματα τύπου Πλαίσιο σε αντίστοιχου pet degree και χαρακτηριστικών parts.

Εμένα με κέρδισαν σαν πελάτη και κάθε φορά που θα θέλω κάποιο part θα κοιτάζω και σε αυτούς !

Καλή συνέχεια !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.