Jump to content

Κατάστημα MrSmith.gr. Τι λέει με αυτό;

suboy

Recommended Posts

Ελα τωρα ποιος μας "ρουφιανευει?
Τί εννοείς?

(Δε το παίζω detective.)

Ειχε ανεβασει φωτογραφια αποδειξης και εχει ενα τηλεφωνικο νουμερο.

Το γραφω στο θεμα, στην επομενη "αποδειξη" που ανεβαζει χρηστης

ειναι "διορθωμενο".Αυτο.

Επίσης γιατί δεν μπαίνει στον Skroutz; Είναι αχτύπητο σε τιμές, γιατί δε μπαίνει να σαρώσει;

Στο skroutz δεν μπαίνει γιατί θα χρεώνεται άδικα με τα κλικ που θα έχει.

Για τα υπόλοιπα θα δούμε εν καιρώ τι θα γίνει.

Και επισης μπηκαν στο BestPrice.

Παμε παλι :hug:

Ελα τωρα ποιος μας "ρουφιανευει?

Εγω το bestprice το εμαθα απο το ποστ του billpeppas... προφανως οχι μονο εγω!!

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Είναι καιρό το bestprice και ως οτι είναι πιο καινούργιο απο το skroutz έχει πολύ χαμηλότερες χρεώσεις.

Έχει αρκετά καταστήματα που δεν έχει το skroutz

Παμε παλι :hug:

Παραειναι αρκετες οι συμπτωσεις λες εε??

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

Παραειναι αρκετες οι συμπτωσεις λες εε??

Δείτε παλιότερο post στο thread σχετικά με το 800d. Και θα καταλαβάτε πολλά

Βοηθησε λιγο αν ξερεις που ειναι

καλά κάποιοι κάνετε λές και ανακαλύψατε την αμερική... δηλαδή τόσο περίεργο σας φάινεται ότι παρακολουθούν το θέμα... τεχνολογικό φόρουμ είναι δω και αυτοί πουλάνε προϊόντα τεχνολογίας όχι καραμέλες (βασικά παίζει να πουλάνε και καραμέλες αλλά άλλο αυτό)

όπως και να έχει mr.smith επειδή ξέρω ότι διαβαζεις.. κοίταξε να δεις.. δεν έχω μία τώρα, αλλιώς θα χτύπαγα ενα ssd... οπότε ότι και να παίζει με την πάρτη σου, είτε κλείσεις και την κάνεις, είτε δεν κλείσεις, είτε σε κλείσουν, είτε ακριβύνεις τις τιμές κράτα μου έναν ssd 120gb γύρω στις 20000δραχμές

Πρωτο πρωτο το δικο σου σκηνικο με το obsidian μου ηρθε στο μυαλο με το που διαβασα ότι μπηκε στο bestprice o mrsmith

Αρα ενα πιθανο σεναριο ειναι οτι

αγοραζει απο Pixmania pro

αποστολη στην εδρα του και επαναποστολη στον πελατη με χειρογραφο δελτιο για αρχη

κραταμε τις τιμες σε επιλεγμενα ειδη κατω του κοστους ή χωρις κερδος ή εστω με πολυ μικρο ποσοστο

κανουμε παταγο μας μαθαινει ο κοσμος, κερδιζουμε λιγο προσωπο στην αγορα

επαναφερουμε σταδιακα τις τιμες στα επιπεδα του ανταγωνισμου

αν δουμε οτι τσουλαει, κανουμε και τη συμφωνια με το PixPro

να δρομολογει απευθειας το πακετο στον τελικο πελατη με λογοτυπα και παραστατικα Mr.Smith

εδραιωνόμαστε και αποκταμε μια σταθερη ροη

φερνουμε τις τιμες στα ισια και βασιζομαστε στο οτι εχουμε γρηγορη παραδοση σε ειδη που δεν εχει ευκολα και γρηγορα ο ανταγωνισμος.

και παει λεγοντας

εαν το ολο θεμα δεν ειναι πυροτεχνημα ή αρπαχτη

προσωπικα το σεναριο δεν με ενοχλει

το να ζημιωθει ο καταστηματαρχης σε καποια προιοντα για να διαφημιστει

ειναι μια τακτικη που κι αλλοι εχουν ακολουθησει στο παρελθον συνειδητα

ισως οχι τοσο virally αλλα πιο ευθεως, αλλα δεν θα τα χαλασουμε για τον τροπο τωρα...

το θεμα ειναι να το υποστηριξει και στη συνεχεια

κραταμε πισινη,

δοκιμαζουμε καποια αγορα,

δεν προπληρωνουμε,

μοιραζομαστε τις πρωτες εμπειριες rma

και κανουμε υπομονη

time will tell

ειτε αποχαιρεταμε εναν ακομα περαστικο,

ειτε καλωσοριζουμε μια ακομα εναλλακτικη στην ελληνικη διαδικτυακη αγορα

στην τελικη, ας στειλουμε μια προσκληση στον ιδιο τον Κο/Κα Smith (Brad & Angie, this ain't about you)

να μας πει ο ιδιος εαν σκοπευει να μεινει εδω γυρω και γιατι πρεπει να τον προτιμησουμε

Εγώ αν ήθελα να φτιάξω μια σοβαρή επιχείρηση με online store πρώτα απ'όλα θα επένδυα στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας ώστε να είναι ανάλογη/καλύτερη από τις σελίδες των μεγαλύτερων καταστημάτων.

Με τέτοια ιστοσελίδα το μόνο που έρχεται στο μυαλό είναι πως η επιχείρηση δεν είναι σοβαρή και έτσι δεν θα αγόραζα από αυτήν...

Εγώ αν ήθελα να φτιάξω μια σοβαρή επιχείρηση με online store πρώτα απ'όλα θα επένδυα στο σχεδιασμό της ιστοσελίδας ώστε να είναι ανάλογη/καλύτερη από τις σελίδες των μεγαλύτερων καταστημάτων.

Με τέτοια ιστοσελίδα το μόνο που έρχεται στο μυαλό είναι πως η επιχείρηση δεν είναι σοβαρή και έτσι δεν θα αγόραζα από αυτήν...

Ναι, το ίδιο λάθος κάνω και εγώ. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι πρέπει να φτιάξω κάτι πολύ καλό κάτι εξαιρετικό με το καλημέρα. Αυτό με οδηγεί στο να μην κάνω τίποτα....

Αν σε 6 μήνες έχουν στρώσει και έχουν βελτιώσει και την ηλεκτρονική τους παρουσία κανείς δεν θα ασχολείται με το πως είναι η σελίδα τους σήμερα. Ίσως μάλιστα να τους δώσει και συγχαρητήρια για αυτή τους την βελτίωση.

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο μπορεί σε 6 μήνες να μην υπάρχει καν η επιχείριση αυτή.

Όταν μίλησα για σχεδιασμό δεν εννοούσα κάτι εξαιρετικό που θα λες, κοίτα τι ωραίο site, αλλά προπαντός, κάτι λειτουργικό και εύχρηστο.

Από εκεί ξεκινάς. Ναι μπορείς να ξεκινήσεις λάθος και να γίνεις καλύτερος, αλλά για πες μου, πως μπορώ να ξέρω αν το σύστημα ασφαλείας του site στις συναλλαγές(π.χ - αν και το συγκεκριμένο δεν είδα να έχει) είναι αξιόπιστο όταν η βιτρίνα του site δεν είναι σωστή;

Εγώ έχω παραγγείλει από τις 28/5 και ακόμα περιμένω...

Πάντως αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα όσον αφορά το τιμολόγιο. Δηλαδή η εφορία το δέχθηκε κανονικά; Είδα έναν φίλο πιό πάνω που είπε ότι όλα πήγαν οκ.

Αν γίνεται και κανένας άλλος που πήρε με τιμολόγιο να ενημερώσει, ευχαριστώ

Ναι, το ίδιο λάθος κάνω και εγώ. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι πρέπει να φτιάξω κάτι πολύ καλό κάτι εξαιρετικό με το καλημέρα. Αυτό με οδηγεί στο να μην κάνω τίποτα....

same here :suicide2:

χαχαχαχαχαχ εγώ το είχα δει σε ένα άλλο ποστ περιπου 2 μήνες πριν,χαχαχαχαχα σε πέρασα,είμαι pro :jester:

ρε παιδιά γιατί ψυρίζετε την μαϊμού.

Αγοράστε ότι θέλετε τώρα που είναι φτηνά και στέλνει (lol) και πάντα με αντικαταβολή και μετά ξαναγυρίστε στο αγαπημένο πλαίσιο κτλ. που μας τον πιάνει κανονικά.

Εμένα από τη στιγμή που με γλύτωσε αρκετά ευρώ στις αγορές που ήθελα να κάνω και από τη στιγμή που τα πράγματα που παρέλαβα ήταν καινούρια έχει την προτίμηση μου, μέχρι να μου κάνουν καμιά ιστορία φυσικά. Βέβαια γιαυτό παράγγειλα και τη δεύτερη φορά με αντικαταβολή και θα ζητήσω να ελέγξω και το δέμα πριν παραλάβω (γιατί >500 ευρώ είναι αυτά).

Παιδια ενημερωση με email πως η παραγγελια εφυγε(7.30 το πρωι) μπαινω στο site της ταχυδρομικης βαζω το κωδικο αλλα δεν βρισκειιι κατι..!!!!!!!!!!

ΝΟΜΙΖΩ αναφέρθηκε από κάποιον άλλο πιο πριν , ότι στο site για tracking μπαίνει μετά από 6+ ώρες. No worries ακόμα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.