Jump to content

Κατάστημα MrSmith.gr. Τι λέει με αυτό;

suboy

Recommended Posts

Βρε μπας και σε λένε MrSmith?

Θέλεις να πιστέψουμε οτι σου αφήσανε μια μητρική να την χρεισιμοποιήσεις μέχρι να σου φέρουν το σωστό μοντέλο.

Και μετά τη θα την κάνουν? Θα την πουλήσουν ως καινούργια και σφραγισμένη;

Όλο το Πλαίσιο μας αναφέρεις, άλλο μαγαζί δεν ξέρεις; Μετά έμαθες τον MrSmith και γνώρισες τον έρωτα;

Γιατί τσαντίζεσαι; Δε σου θίξαμε την γκόμενα, μπας και είναι το μαγαζί σου και δε μας το λες;

Οχι φιλε μου δεν ειναι δικο μου το μαγαζι και δεν εχω καμια σχεση μαζι του.Απλα ακουω καποιους που το εχουν κραξει χωρις προσωπικη τους εμπειρια και μονο κανοντας υποθεσεις,οτι μπορει να μην πληρωνει ΦΠΑ στο κρατος και αν το κανει αυτο δεν πρεπει να αγορασουμε και τετοια.Ειπαμε παρα πολλοι εδω μεσα οτι ας το αφησουμε και ο χρονος θα δειξει.Ειναι λογικο καποιοι να ειναι ευχαριστημενοι οπως εγω και αλλοι οχι.Οπως και ολοι ειναι με τα αλλα καταστηματα,δεν ειναι ολοι ευχαριστημενοι.Οσο για το πλαισιο το αναφερω γιατι ειναι το πρωτο μαγαζι που παει το μυαλο του καθενος οταν ακουει υπολογιστες γι'αυτο και το αναφερω.Για παραδειγμα εγω απο το πλαισιο ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος εκτος απο τις τιμες του που ειναι αρκετα τσιμπημενες.Οσο αφορα τα υπολοιπα απο rma κ.τ.λ. ειμαι ευχαριστημενος.Απλα λεω πως παρα πολλοι εχουν παραπονα απο το rma του πλαισιου,εγω οχι.Ετσι και στην περιπτωση του MrSmith ΕΓΩ ειμαι ευχαριστημενος,και ναι φιλε μου,ετσι ακριβως μου ειπαν.Να την κρατησω μεχρι να ερθει η καινουρια,και αν εισαι κοντα Σαλαμινα ελα απο εδω να δεις οτι την χρησιμοποιω και την Παρασκευη να την παμε μαζι στην γενικη ταχυδρομικη να την δωσω και να παρω την καινουρια,δεν εχω να κρυψω ή να πω ψεμματα για κατι.Απο εδω και περα ο καθενας εχει την δικη του γνωμη για το καθε μαγαζι

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Η πορεία θα δείξει.

Γενικά φοβάμαι οτι θα είναι ότι αρπάξει ο κώλος μας και η γενική ιδέα και η ένστασή μου είναι.

Μην στηρίζουμε τέτοια μαγαζιά επειδή είναι εύκολη λύση.

Εύκολη λύση είναι κ να κλέψεις αλλά πολλοί δε το κάνουμε.

Την γενική ιδέα θέλω να σας δώσω όχι να μαυρίσω το συγκεκριμένο μαγαζί. Ούτε έχω κάτι μαζί του ούτε είμαι αντίπαλος ούτε τίποτα.

Απλά αν είναι μουφέϊκο το κατάστημα προς το κράτος δεν χρειάζεται να κάνουμε οτι μας κάνουν, θα μας κερδίσουν λόγο εμπειρίας και με αυτούς τους τρόπους φέραμε την κατάσταση σε αυτή την φάση.

Απο εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι νομίζει, ούτε είμαι το δεξί χέρι της θείας κρίσης ούτε το αριστερό του δίκαιου.

Your life, your choices, your problems.

τοσες σελιδες διαβαζω διαβαζω διαβαζω.....

τον λογο που μπορει να ειναι τοσο φθηνα τον ξερουμε ;

Τόσες σελίδες τι διαβάζεις;

Έχουν υποθεί όλοι οι λόγοι

Τόσες σελίδες τι διαβάζεις;

Έχουν υποθεί όλοι οι λόγοι

τοσες σελιδες διαβαζω για καχυποψιες , για φουσκες για απατες και αιτησεις στον Υψιστο μη και κανει μπαμ το καταστημα και βγουν εκτεθειμενοι οι μεχρι τωρα αγοραστες του καταστηματος.

επισης ο ενας το υποστηριζει , ο αλλος το γειωνει.

μπηκαμε στην διαδικασια στο να μετραμε τα τιμολογια , παραστατικα , αν ειναι μηχανογραφημενα η χειρογραφα....με τι στυλο γραφτηκαν αραγε το αναλυσαμε ;

δε λεω καλα ολα αυτα.

αλλα αν ειναι εισαγωγη οπως λεει ο Αστρολαβος , η παρανομια που βρισκεται ;

δε ρωταω γιατι με λενε mr smith αλλα γιατι ΘΕΛΩ να μαθω...και με τοσες σελιδες που διαβαζω μονο μιας , αντι να μαθεις , μπερδευεσαι.

αλλα πιθανα σεναρια γνωριζουμε ; η μονο εισαγωγης ;

Οχι φιλε μου δεν ειναι δικο μου το μαγαζι και δεν εχω καμια σχεση μαζι του.Απλα ακουω καποιους που το εχουν κραξει χωρις προσωπικη τους εμπειρια και μονο κανοντας υποθεσεις,οτι μπορει να μην πληρωνει ΦΠΑ στο κρατος και αν το κανει αυτο δεν πρεπει να αγορασουμε και τετοια.Ειπαμε παρα πολλοι εδω μεσα οτι ας το αφησουμε και ο χρονος θα δειξει.Ειναι λογικο καποιοι να ειναι ευχαριστημενοι οπως εγω και αλλοι οχι.Οπως και ολοι ειναι με τα αλλα καταστηματα,δεν ειναι ολοι ευχαριστημενοι.Οσο για το πλαισιο το αναφερω γιατι ειναι το πρωτο μαγαζι που παει το μυαλο του καθενος οταν ακουει υπολογιστες γι'αυτο και το αναφερω.Για παραδειγμα εγω απο το πλαισιο ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος εκτος απο τις τιμες του που ειναι αρκετα τσιμπημενες.Οσο αφορα τα υπολοιπα απο rma κ.τ.λ. ειμαι ευχαριστημενος.Απλα λεω πως παρα πολλοι εχουν παραπονα απο το rma του πλαισιου,εγω οχι.Ετσι και στην περιπτωση του MrSmith ΕΓΩ ειμαι ευχαριστημενος,και ναι φιλε μου,ετσι ακριβως μου ειπαν.Να την κρατησω μεχρι να ερθει η καινουρια,και αν εισαι κοντα Σαλαμινα ελα απο εδω να δεις οτι την χρησιμοποιω και την Παρασκευη να την παμε μαζι στην γενικη ταχυδρομικη να την δωσω και να παρω την καινουρια,δεν εχω να κρυψω ή να πω ψεμματα για κατι.Απο εδω και περα ο καθενας εχει την δικη του γνωμη για το καθε μαγαζι

το οτι εσυ έπεσες απο την ακροπολη και βρηκες πορτοφόλι και παρακατω και τσαντα με μετρητα δεν σημαινει κάτι για την αξιοπιστία του μαγαζιού.

προσπαθησε να καταλάβεις οτι αποτελείς μοναδική περίπτωση. ειδικά το τελευταίο με την μητρική που σου λένε χρησιμοποίησε την και επέστρεψε την πίσω πάλι είναι εντελώς κουλό ειδικά στις συνθήκες τις χώρας μας.

εδω και το παλαι ποτέ rma του πλαισίου έχει μείνει μονο στις κινεζιες turbox γιατι ειναι εξαιρετικά δύσκολο μια εταιρεία να εχει πιστοληπτική ικανότητα και ρευστότητα να σου αλλάξει το προιόν πρώτα και μετά να κάνει rma.

offtopic

οσο για το ηθικό του θεματος δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλα προσωπικά σου ευχομαι να μην συναντήσεις συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού. και δεν μιλάω για μεγάλα μαγαζιά vs μικρά αλλά για μαγαζί Vs αλεξιπτωτιστή.

πχ εχω εγω μια τεχνική εταιρεία, με γραφείο, ενα επαγγελματικό αμάξι, τα εργαλεία μου κλπ. αν ερθεις να σου κάνω μια εγκατάσταση θα πρέπει να αγοράσω με τιμολόγια γιατι αν με σταματήσουν με το αμάξι τον ήπια, να σου κόψω απόδειξη μιας και έχω αγοράσει με τιμολόγιο, να πληρώσω λογιστή να τα περάσει κοκ.

αν πας στον κυρ ηλία με τα εργαλεία που θα σου έρθει με το ιχ, θα έχει κανα γνωστο σε κανα δημόσιο να απαλλοτριώσει κανα υλικό η απλά θα πάει στο ίδιο μαγαζί με μένα και θα τα πάρει μαύρα σε φτηνότερη τιμή

δεν θα κόψει απόδειξη μιας και δεν κινδυνεύει απο εφορίες κλπ θα δώσει για την ίδια δουλειά έκπτωση τουλάχιστον 40% λόγω φπα και φόρου.

εσυ θα βγαίνεις και θα λές το λαμόγιο που ήθελε διπλά λεφτά αλλά εγώ έκανα την δουλεία μου με τα μισά και πάει λέγοντας. την συνέχεια του έργου την ζούμε οπότε δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.

btw εντελλως πληροφοριακά τον αν πληρώνει φπα η όχι δεν μπορεί κανεις μα κανείς να το αποδείξει δοξα το θεώ έχουμε ενα απίστευτο φορολογικό σύστημα που μπορεί να κάνει ότι θέλει όποιος θέλει.

σορυ για το σεντόνι αλλά ειλικρινά αν και παράγγειλα για δοκιμή κάτι δεν μπορώ να διαβάζω σε φορουμ ότι βρέθηκε ξαφνικά ένα μαγαζί που καταρρίπτει όλα τα έως τώρα δεδομένα στην αγορά και στην χώρα.

Σε μια περίοδο που πας μητρική για RMA στο Χ πασίγνωστο 99 μαγαζί και λόγω βαρυτικών και μαγνητικών δυνάμεων στραβώνουν τα pins και η μητρική βγαίνει εκτός εγγύησης, σε μια περίοδο που πας στο άλλο πασίγνωστο μαγαζί κάρτα γραφικών των 200€ και σου δίνουν πιστωτικό "τελευταίας τιμής καταλόγου" 80€, σε μια περίοδο που όλοι συνεχίζουμε για 178ο έτος να βρίζουμε τα Ελληνικά μαγαζιά για τις τιμές τους τι κάνουμε;

Αφήνουμε υπόνοιες και αγχωνόμαστε με ένα νέο μαγαζάκι που έκανε το λάθος και αντί να σκάσει μερικά χιλιάρικα για διαφήμιση να προτιμήσει να δώσει hardware στον κόσμο σε τιμές κόστους ή και ελαφρά κάτω του κόστους. Και μάλιστα σε ένα μαγαζί που δεν ξέρω αν έχει γραφτεί σχόλιο για μη παράδοση υλικών, αντίθετα έχουν γίνει αναφορές για κανονικές παραδόσεις υλικών. Για ένα μαγαζί που δεν νομίζω να έχει γραφτεί ότι πήραν κάποιον να του ακυρώσουν την παραγγελία διότι άλλαξε η τιμή, αν κάνω λάθος ενημερώστε με, σε αντίθεση με μαγαζιά κολοσσούς στην Ελληνική αγορά που όλοι θα εμπιστευόμασταν, προτείναμε, διαφημίζαμε, λατρεύαμε.

Καλά πάμε.

:sorry:

το οτι εσυ έπεσες απο την ακροπολη και βρηκες πορτοφόλι και παρακατω και τσαντα με μετρητα δεν σημαινει κάτι για την αξιοπιστία του μαγαζιού.

προσπαθησε να καταλάβεις οτι αποτελείς μοναδική περίπτωση. ειδικά το τελευταίο με την μητρική που σου λένε χρησιμοποίησε την και επέστρεψε την πίσω πάλι είναι εντελώς κουλό ειδικά στις συνθήκες τις χώρας μας.

εδω και το παλαι ποτέ rma του πλαισίου έχει μείνει μονο στις κινεζιες turbox γιατι ειναι εξαιρετικά δύσκολο μια εταιρεία να εχει πιστοληπτική ικανότητα και ρευστότητα να σου αλλάξει το προιόν πρώτα και μετά να κάνει rma.

offtopic

οσο για το ηθικό του θεματος δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις αλλα προσωπικά σου ευχομαι να μην συναντήσεις συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού. και δεν μιλάω για μεγάλα μαγαζιά vs μικρά αλλά για μαγαζί Vs αλεξιπτωτιστή.

πχ εχω εγω μια τεχνική εταιρεία, με γραφείο, ενα επαγγελματικό αμάξι, τα εργαλεία μου κλπ. αν ερθεις να σου κάνω μια εγκατάσταση θα πρέπει να αγοράσω με τιμολόγια γιατι αν με σταματήσουν με το αμάξι τον ήπια, να σου κόψω απόδειξη μιας και έχω αγοράσει με τιμολόγιο, να πληρώσω λογιστή να τα περάσει κοκ.

αν πας στον κυρ ηλία με τα εργαλεία που θα σου έρθει με το ιχ, θα έχει κανα γνωστο σε κανα δημόσιο να απαλλοτριώσει κανα υλικό η απλά θα πάει στο ίδιο μαγαζί με μένα και θα τα πάρει μαύρα σε φτηνότερη τιμή

δεν θα κόψει απόδειξη μιας και δεν κινδυνεύει απο εφορίες κλπ θα δώσει για την ίδια δουλειά έκπτωση τουλάχιστον 40% λόγω φπα και φόρου.

εσυ θα βγαίνεις και θα λές το λαμόγιο που ήθελε διπλά λεφτά αλλά εγώ έκανα την δουλεία μου με τα μισά και πάει λέγοντας. την συνέχεια του έργου την ζούμε οπότε δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση.

btw εντελλως πληροφοριακά τον αν πληρώνει φπα η όχι δεν μπορεί κανεις μα κανείς να το αποδείξει δοξα το θεώ έχουμε ενα απίστευτο φορολογικό σύστημα που μπορεί να κάνει ότι θέλει όποιος θέλει.

σορυ για το σεντόνι αλλά ειλικρινά αν και παράγγειλα για δοκιμή κάτι δεν μπορώ να διαβάζω σε φορουμ ότι βρέθηκε ξαφνικά ένα μαγαζί που καταρρίπτει όλα τα έως τώρα δεδομένα στην αγορά και στην χώρα.

Φιλε συμφωνω,αλλα σου λεω πως μεχρι τωρα το καταστημα ειναι οκ.Μονο ο καιρος θα το δειξει αν ειναι αξιοπιστο ή οχι και οχι μια δεκα εκατο παραγγελιες,αλλα η χρονικη διαρκεια που θα ειναι ενταξει το καταστημα.Αυτο λεω,δν ειπα οτι επειδη εγινε αυτο στην περιπτωση μου ειναι και γαμω τα μαγιζια.Αν αυριο μεθαυριο θα κανει μλκες θα το κραξω και εγω,ειπα ο χρονος θα δειξει

Σε μια περίοδο που πας μητρική για RMA στο Χ πασίγνωστο 99 μαγαζί και λόγω βαρυτικών και μαγνητικών δυνάμεων στραβώνουν τα pins και η μητρική βγαίνει εκτός εγγύησης, σε μια περίοδο που πας στο άλλο πασίγνωστο μαγαζί κάρτα γραφικών των 200€ και σου δίνουν πιστωτικό "τελευταίας τιμής καταλόγου" 80€, σε μια περίοδο που όλοι συνεχίζουμε για 178ο έτος να βρίζουμε τα Ελληνικά μαγαζιά για τις τιμές τους τι κάνουμε;

Αφήνουμε υπόνοιες και αγχωνόμαστε με ένα νέο μαγαζάκι που έκανε το λάθος και αντί να σκάσει μερικά χιλιάρικα για διαφήμιση να προτιμήσει να δώσει hardware στον κόσμο σε τιμές κόστους ή και ελαφρά κάτω του κόστους. Και μάλιστα σε ένα μαγαζί που δεν ξέρω αν έχει γραφτεί σχόλιο για μη παράδοση υλικών, αντίθετα έχουν γίνει αναφορές για κανονικές παραδόσεις υλικών. Για ένα μαγαζί που δεν νομίζω να έχει γραφτεί ότι πήραν κάποιον να του ακυρώσουν την παραγγελία διότι άλλαξε η τιμή, αν κάνω λάθος ενημερώστε με, σε αντίθεση με μαγαζιά κολοσσούς στην Ελληνική αγορά που όλοι θα εμπιστευόμασταν, προτείναμε, διαφημίζαμε, λατρεύαμε.

Καλά πάμε.

:sorry:

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει λένε.

Νωρίς είναι ακόμα για να πεί κανείς το οτιδήποτε με σιγουριά.

Αλλά δεν θα εκπλαγώ αν σε κανά μήνα κάνει καμμιά γερή μπάζα με "προ-παραγγελίες" με κάποιο ποσό να εισπράττεται μπροστά και να εξαφανιστεί το site και η τύπισσα...

Και δεν το λέω πρός "υπεράσπιση" άλλων καταστημάτων.

Όποιος βιάζεται σκοντάφτει λένε.

Νωρίς είναι ακόμα για να πεί κανείς το οτιδήποτε με σιγουριά.

Αλλά δεν θα εκπλαγώ αν σε κανά μήνα κάνει καμμιά γερή μπάζα με "προ-παραγγελίες" με κάποιο ποσό να εισπράττεται μπροστά και να εξαφανιστεί το site και η τύπισσα...

Και δεν το λέω πρός "υπεράσπιση" άλλων καταστημάτων.

Μαζί σου βρε Bill, αλλά έχω την εντύπωση ότι κάποιοι υπερβάλετε με αυτό. Και δεν υπάρχει και λόγος ακόμα για να αντιμετωπίζεται το μαγαζί αρνητικά. Να πω ότι έβγαλε το μαγαζί κάποια ανακοίνωση "Μαλώσαμε με την Γενική ταχυδρομική και δεν στέλνουμε με αντικαταβολή μέχρι να κάνουμε την μπάζ.. ε.... μέχρι να βρούμε λύση" να πω εντάξει. Αλλά μέχρι στιγμής όλα είναι τόσο εντάξει που μπορεί αν μην είναι κάτι το ύποπτο, αλλά μια παρέα που έβαλε όλες της τις οικονομίες να ανοίξει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και κάνουν το παν να προσελκύσουν/εξυπηρετήσουν κόσμο. Η ιδέα να δυσαρεστήσουν πελάτη ίσως να τους τρομοκρατεί(δεν έχουν μάθει ακόμα!) και για αυτό να αντιδρούν τόσο καλά που να φαίνεται σχεδόν ύποπτο.

Και οι μεγάλες μπάζες δεν γίνονται από μικρά μαγαζάκια χωρίς διαφήμιση και με χειρόγραφες αποδείξεις

http://www.thelab.gr/off-topic/kanoni-to-e-direct-39630.html

Παρακολουθω μερες τωρα αυτο το θεμα,τις συζητησεις σας,τα συμπερασματα σας κ.ο.κ. αλλα πραγματικα,οσοι προλαβαν και εναντιωθηκαν στον κυριο Σμιθ,μηπως εκαναν και αυτοι με τη σειρα τους,επειτα απο διαφορες σκεψεις,καμια-δυο παραγγελιες??

Σιγουρα,με τα τωρα δεδομενα,ολα βαινουν καλως και ΑΥΤΟ ειναι που μας κανει καχυποπτους(και εμενα προσωπικα)αλλα δεν το κρυβω,οτι σε αυτες τις τιμες,εαν χρειαζομουν κατι,θα το αγοραζα χωρις δευτερη σκεψη.Και μετα ας μου ελεγαν ολοι οτι εισαι βλακας,κλεβεις το κρατος,εισαι παρανομος,εισαι ασχημος η οτιδηποτε αλλο.

Μόλις παρέλαβα και τον ssd.

Corsair Performance Pro Series 128GB SSD | Skroutz.gr

Τελική μου ήρθε στα 128€ :) Not bad at all...

Ποτε εκανες την παραγγελια???Ρε παιδια εμενα μου ειπε σε 3 εργασιμες μερες..!!! wtffF???3 εργασιμες θα ειναι Κρητη μου λεει..!!Λογικα απο Δευτερα-Τριτη θα παραλαβω.!!

παρέλαβα σήμερα. Όλα οκ και οι δίσκοι ήταν new και με full εγγυήσεις.

Για μένα το κατάστημα προς το παρών είναι οκ και μάλιστα ξανά έριξα παραγγελία κάτι δίσκους που χρειαζόμουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.