Jump to content

Κατάστημα MrSmith.gr. Τι λέει με αυτό;

suboy

Recommended Posts

Παιδιά εγώ δεν έχω παραγγείλει άρα ούτε παραλάβει αλλά ψήνομαι παρόλο που είμαι σίγουρη ότι το μαγαζί είναι φούσκα.

Με ένα απλό έλεγχο στο ΑΦΜ έχει ημερομηνία εγγραφής 1/11/1989!!!

Επειδή είδα μία δύο αποδείξεις και μάλιστα η μία με αριθμό 5 θέτω το απλό ερώτημα. Είναι δυνατόν απο το 1989 να κόβει την 5η απόδειξη απο μπλοκ σειράς Α (που είναι και το πρώτο που θα πάρεις απο την εφορία; ). Θα μου πείτε εμένα με νοιάζει να παραλάβω. Δεν θα διαφωνήσω, απλά έχω αρχίσει και καταλαβαίνω πιστεύω τι παίζει με τις τιμές τους. Απλά δεν πληρώνουν ΦΠΑ. Μυρίζομαι κομπίνα. Όσοι έχετε κόψει τιμολόγια και έχετε αγοράσει θα δείτε τα αποτελέσματα αν γίνει κάποιος έλεγχος σοβαρός στην εφορία. Μακάρι να λέω ******** αλλά τα τιμολόγια που πήρατε μάλλον δεν θα περάσουν (σε σοβαρό έλεγχο μιλάω πάντα). Τώρα τι παίζει και πως δεν έχω ιδέα. Και μην μου πείτε για την θεώρηση γιατί θα σας θεωρήσω αύριο κιόλας ένα μπλοκ.

Επίσης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΚ. Αρα δεν μπορεί να πει κάποιος ότι παράγγειλε 200 επεξεργαστές και πήρε τρελή τιμή. Εδώ θα είμαστε σε λίγο καιρό και θα τα δούμε τα αποτελέσματα. Οι τιμες του ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ούτε σε χονδρική. Για να μην μιλήσω για το επιπλέον -12%!!!

Κλείνοντας να πω το εξής. Επειδή παρακολουθώ τα φόρουμ είτε ως μέλος είτε ως επισκέπτης. Εκεί που γινόταν συνθέσεις/προτάσεις απο μαγαζιά αξιόπιστα (βλέπε eworld, msystems Κλπ) ξαφνικά γίνεται μια αλλαγή πλεύσης σε ένα νέο κατάστημα και έχουν παθιαστεί και μερικοί (δεν κατηγορώ κανέναν). Απλά δείτε το πιο μελλοντικά. Οι τιμές του είναι αντιεπαγγελματικές ακόμα και σε σχέση με το εξωτερικό. Οταν λοιπόν μια μεγάλη μερίδα του κοινού στραφεί σε αυτό το μαγαζί για όσο κρατήσει, τα μαγαζιά που ανέφερα θα χάσουν τον κόσμο πάνω στον οποίο στηριζόταν. Αν κλείσουν και μείνουμε με τον κύριο smith μην παραπονεθείτε αν βαρέσει διάλυση και αυτός μετα απο λίγο ή την κάνει με ελαφρά για να αποφύγει πχ εφορίες κλπ. Να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο νέος είναι ωραίος, αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς.

Δεν παλεύω να πείσω κανέναν να ψωνίσει απο άλλο μαγαζί και ας το ξέρουμε χρόνια, καθώς θα είναι πιο ακριβό απο τον mrsmith, απλά ας δούμε και λίγο μακριά.

Δυστυχώς δεν έχω στοιχεία για όσα γράφω πέρα απο μια ημερομηνία που πήρε ΑΦΜ και κάποια νούμερα σε αποδείξεις, αλλά δεν στέκουν κάποια πράγματα.

ps Δεν έχω ούτε το eworld, Ούτε το msystems, Ούτε το visionstudio κλπ και γενικά δεν έχω κατάστημα υπολογιστών για να καίγομαι τι θα γίνει. Απλά εκφράζω ένα προβληματισμό. Kαι στην τελική και μαγαζί πληροφορικής να είχα, αν αγοραζα απο Mrsmith πιο κάτω και απο τον χοντρέμπορά μου θα έριχνα παραγγελία.

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply
Το BETA πως το συνδυάζετε με τις τιμες δε μπορω να καταλάβω...:wall:

To ΒΕΤΑ σημαίνει δοκιμαστικό.Άρα αφού κάνουν δοκιμές είναι λογικό κάτι να έχει γίνει λάθος,επισήμανα,αν κάτι λόγο beta έλεγε 100 και τελικά σου είπαν 200 η δεν ξέρω και εγώ τι,απλά δεν το παίρνεις και τελείωσε,που δεσμεύσαν ποιόν και κατηγορούμε για τις αλλαγές στις τιμές κτλ?

Παιδιά εγώ δεν έχω παραγγείλει άρα ούτε παραλάβει αλλά ψήνομαι παρόλο που είμαι σίγουρη ότι μαγαζί είναι φούσκα.

Με ένα απλό έλεγχο στο ΑΦΜ έχει ημερομηνία εγγραφής 1/11/1989!!!

Επειδή είδα μία δύο αποδείξεις και μάλιστα η μία με αριθμό 5 θέτω το απλό ερώτημα. Είναι δυνατόν απο το 1989 να κόβει την 5η απόδειξη απο μπλοκ σειράς Α (που είναι και το πρώτο που θα πάρεις απο την εφορία; ). Θα μου πείτε εμένα με νοιάζει να παραλάβω. Δεν θα διαφωνήσω, απλά έχω αρχίσει και καταλαβαίνω πιστεύω τι παίζει με τις τιμές τους. Απλά δεν πληρώνουν ΦΠΑ. Μυρίζομαι κομπίνα. Όσοι έχετε κόψει τιμολόγια και έχετε αγοράσει θα δείτε τα αποτελέσματα αν γίνει κάποιος έλεγχος σοβαρός στην εφορία. Μακάρι να λέω ******** αλλά τα τιμολόγια που πήρατε μάλλον δεν θα περάσουν (σε σοβαρό έλεγχο μιλάω πάντα). Τώρα τι παίζει και πως δεν έχω ιδέα. Και μην μου πείτε για την θεώρηση γιατί θα σας θεωρήσω αύριο κιόλας ένα μπλοκ.

Επίσης ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΚ. Αρα δεν μπορεί να πει κάποιος ότι παράγγειλε 200 επεξεργαστές και πήρε τρελή τιμή. Εδώ θα είμαστε σε λίγο καιρό και θα τα δούμε τα αποτελέσματα. Οι τιμες του ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ούτε σε χονδρική. Για να μην μιλήσω για το επιπλέον -12%!!!

Κλείνοντας να πω το εξής. Επειδή παρακολουθώ τα φόρουμ είτε ως μέλος είτε ως επισκέπτης. Εκεί που γινόταν συνθέσεις/προτάσεις απο μαγαζιά αξιόπιστα (βλέπε eworld, msystems Κλπ) ξαφνικά γίνεται μια αλλαγή πλεύσης σε ένα νέο κατάστημα και έχουν παθιαστεί και μερικοί (δεν κατηγορώ κανέναν). Απλά δείτε το πιο μελλοντικά. Οι τιμές του είναι αντιεπαγγελματικές ακόμα και σε σχέση με το εξωτερικό. Οταν λοιπόν μια μεγάλη μερίδα του κοινού στραφεί σε αυτό το μαγαζί για όσο κρατήσει, τα μαγαζιά που ανέφερα θα χάσουν τον κόσμο πάνω στον οποίο στηριζόταν. Αν κλείσουν και μείνουμε με τον κύριο smith μην παραπονεθείτε αν βαρέσει διάλυση και αυτός μετα απο λίγο ή την κάνει με ελαφρά για να αποφύγει πχ εφορίες κλπ. Να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο νέος είναι ωραίος, αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς.

Δεν παλεύω να πείσω κανέναν να ψωνίσει απο άλλο μαγαζί και ας το ξέρουμε χρόνια, καθώς θα είναι πιο ακριβό απο τον mrsmith, απλά ας δούμε και λίγο μακριά.

Δυστυχώς δεν έχω στοιχεία για όσα γράφω πέρα απο μια ημερομηνία που πήρε ΑΦΜ και κάποια νούμερα σε αποδείξεις, αλλά δεν στέκουν κάποια πράγματα.

ps Δεν έχω ούτε το eworld, Ούτε το msystems, Ούτε το visionstudio κλπ και γενικά δεν έχω κατάστημα υπολογιστών για να καίγομαι τι θα γίνει. Απλά εκφράζω ένα προβληματισμό. Kαι στην τελική και μαγαζί πληροφορικής να είχα, αν αγοραζα απο Mrsmith πιο κάτω και απο τον χοντρέμπορά μου θα έριχνα παραγγελία.

Αν κλείσουν τα άλλα μαγαζιά που είναι αξιόπιστα θα ανοίξω εγώ ένα karmen no worries :thank_you2:

Δεν εχει να κανει αυτο το περι 1989 κ 1 μπλοκ σειρας Α.

Μπορει μεχρι χθες να πουλουσε μονο φιλμ κ να εκανε εκτυπωσεις το "μαγαζι".

Πολλα ειναι τα πιθανα σεναρια, αλλα αυριο θα σας πω κ καταποσο περναει ή οχι στην εφορια το τιμ. :)

Να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο νέος είναι ωραίος, αλλά και ο παλιός είναι αλλιώς.

Ο παλιός έχει σαπίσει και ζεί απο τη φήμη που είχε δημιουργήσει.

Δές πόσοι έχουν φύγει και κοιτάνε μόνο amazon πλέον.

Δεν εχει να κανει αυτο το περι 1989 κ 1 μπλοκ σειρας Α.

Μπορει μεχρι χθες να πουλουσε μονο φιλμ κ να εκανε εκτυπωσεις το "μαγαζι".

Πολλα ειναι τα πιθανα σεναρια, αλλα αυριο θα σας πω κ καταποσο περναει ή οχι στην εφορια το τιμ. :)

Το θεωρεις πιθανό, να μην χρειάστηκε 23 χρόνια να κόψει τιμολόγιο ή απόδειξη και ξαφνικά να βρήκε την κότα που κάνει το χρυσό αυγό και να έχει τις καλύτερες τιμές παγκοσμίως;

ΑΝ είναι σοβαρή εταιρεία ακόμα και για ένα φιλμ θα έπρεπε να κόψει απόδειξη.

Τέλος σκεφτείτε το απλό. Με τέτοιες τιμές ένας σοβαρός επιχειρηματίας δεν περιμένει κίνηση; Γιατί δεν κόβει μηχανογραφημένες απόδειξεις να παίρνουν και υπογραφή απο τον φορολογικό μηχανισμό, αλλά κόβει χειρόγραφα;

Επίσης γιατί δεν μπαίνει στον Skroutz; Είναι αχτύπητο σε τιμές, γιατί δε μπαίνει να σαρώσει;

ps αν πέσεις σε εφοριακό και σου ελέγξει τιμολόγιο παίξε και κανένα τζόκερ :p

Επίσης γιατί δεν μπαίνει στον Skroutz; Είναι αχτύπητο σε τιμές, γιατί δε μπαίνει να σαρώσει;

Στο skroutz δεν μπαίνει γιατί θα χρεώνεται άδικα με τα κλικ που θα έχει.

Για τα υπόλοιπα θα δούμε εν καιρώ τι θα γίνει.

Τί εννοείς?

(Δε το παίζω detective.)

Ειχε ανεβασει φωτογραφια αποδειξης και εχει ενα τηλεφωνικο νουμερο.

Το γραφω στο θεμα, στην επομενη "αποδειξη" που ανεβαζει χρηστης

ειναι "διορθωμενο".Αυτο.

Στο skroutz δεν μπαίνει γιατί θα χρεώνεται άδικα με τα κλικ που θα έχει.

Για τα υπόλοιπα θα δούμε εν καιρώ τι θα γίνει.

ε loooooooooooooooooooooooooooooooooooool ρε παιδιά... Δηλαδή θα χρεωθεί 1-2 λεπτα το κλικ και θα κερδίσει 1000 πελάτες. Σιγά μην μπει και μέσα απο τα κλικς. Ήμαρτον!!!

Το θεωρεις πιθανό, να μην χρειάστηκε 23 χρόνια να κόψει τιμολόγιο ή απόδειξη και ξαφνικά να βρήκε την κότα που κάνει το χρυσό αυγό και να έχει τις καλύτερες τιμές παγκοσμίως;

ΑΝ είναι σοβαρή εταιρεία ακόμα και για ένα φιλμ θα έπρεπε να κόψει απόδειξη.

Τέλος σκεφτείτε το απλό. Με τέτοιες τιμές ένας σοβαρός επιχειρηματίας δεν περιμένει κίνηση; Γιατί δεν κόβει μηχανογραφημένες απόδειξεις να παίρνουν και υπογραφή απο τον φορολογικό μηχανισμό, αλλά κόβει χειρόγραφα;

ps αν πέσεις σε εφοριακό και σου ελέγξει τιμολόγιο παίξε και κανένα τζόκερ :p

θεώρηση έχει κάνει τον 05/2012, στην απόδειξη στο τρυπημένο φαίνεται στα 4 τελευταία ψηφία.

τώρα ποιος ο λόγος να έχει χειρόγραφα αντί για μηχανογραφημένα είναι άγνωστος και προσωπικά δεν θα ασχοληθώ πολύ.

έριξα μια παραγγελία δοκιμαστική και αναμένω για το τι θα πάρω.

πάντως χαρά στο κουράγιο τους. η παραγγελία είναι αριθμός 2000 κάτι συνεπώς αν θεωρεί χειρόγραφα θα πρέπει να είναι κάθε εβδομάδα στην εφορία για θεώρηση.

ε loooooooooooooooooooooooooooooooooooool ρε παιδιά... Δηλαδή θα χρεωθεί 1-2 λεπτα το κλικ και θα κερδίσει 1000 πελάτες. Σιγά μην μπει και μέσα απο τα κλικς. Ήμαρτον!!!

Το κλικ χρεωνεται εως και 50 λεπτα πλεον... Καλα κανει και δεν μπαινει στους κλεφτες το skroutz

Άμα τον βγάζει πάντα πρώτο έχει μπει άνετα μέσα. Και τα κλικ δεν είναι 0,01-0,02€ είναι αρκετά περισσότερα.

Δεν θα συνεχίσω την αντιπαράθεση καθώς με το αρχικό μου ποστ δεν έδειξα ότι θέλω να μπω σε κάτι τέτοιο. Αποσκοπούσα σε μια κοινή λογική και κολλήσαμε στο Skroutz.

1. Αν βγαίνει πάντα πρώτος στο Skroutz ερωτώ εγώ η ξανθιά γιατί να μην μπει και ας έχει κλικς. Ολα τα άλλα μαγαζιά είναι βλάκες; Πόσοι θα μάθαιναν το site απο το Skroutz και πόσοι το ξέρουν τώρα; Θα σας πω εγώ 2 φορουμ ουσιαστικά το ξέρουν άντε 5 φόρουμ. Πόσα θα κέρδιζε και πόσα θα έχανε απο τον Skroutz. Και δεν τους λέω απατεώνες στο Skroutz αλλά μπράβο τους καθώς κάνανε μία απο τις πιο διάσημες ελληνικές μηχανές αναζήτησης και ζητάνε χρήματα για την παροχή υπηρεσιών τους.

Επίσης το θέμα δεν είναι το κλικ. Αυτός που θα μπει θα κάνει και μία γύρα να δει τι άλλο παίζει. Θα δει και τα υπόλοιπα και το site τελικά θα γίνει bookmark στον browser.

2. Τυχαίο που στην Ελλάδα και πάλι υπάρχει παγκόσμια πρωτοτυπία σε κάτι;

Τεσπα όπως είπα και εγώ θα παραγγείλω, καθώς οι τιμές είναι σκανδαλώδεις απλά είπα και έθεσα μερικά λογικά ερωτήματα ότι κάτι μου βρωμάει. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Είπαμε, τώρα με την κρίση οι απατεώνες ξεπερνάνε τους όποιους φραγμούς είχαν και ξεσαλώνουν. Προφανώς, μακροπρόθεσμα, μόνο χαμένοι μπορούμε να βγούμε από τέτοιες τακτικές, είτε ως πελάτες είτε ως καταστηματάρχες, αλλά είναι δύσκολο να βάλεις έναν άνθρωπο που δεν ξέρει τι του ξημερώνει να σκεφτεί μακροπρόθεσμα.

Ελπίζω να λέμε βλακείες και να έχω άδικο αλλά κομματάκι χλωμό μου φαίνεται.

:unsure:

Πόσο καιρό είσαι στο ιντερνετ swatoner?Φαίνεσαι αν μη τι άλλο άτομο επιπέδου.(η τουλάχιστον έτσι θες να δείχνεις)Δεν ξέρεις τι ακριβώς σημαίνει beta?Δεν ξέρεις τα δικαιώματα σου σαν καταναλωτής?Δεν ξέρεις πως κάθε μέρα που καθυστερεί ένα μαγαζί να ανοίξει πιθανότατα να ισούται με χιλιάρικα τζίρο χαμένο και ίσως χιλιάρικα χαμένα καθαρού κέρδους?

Αν θυμάμαι μάλιστα καλά,η παραγγελία σου ήρθε κανονικά και επειδή δεν σε άφησε το courier να την ανοίξεις έστειλες τα πράγματα πίσω,(και καλά έκανες που ήσουν επιφυλακτικός) το όλο θέμα γιατί είναι?

Μια χαρά σε εξυπηρέτησαν,ξενέρωσες επειδή σου έχει καρφωθεί το beta ώς δικαιολογία,δεν είδα κανένα άλλο να παραπονιέται όμως και ειδικότερα από αυτούς που παρέλαβαν οι οποίοι είναι κατ εμέ οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν.Και πάλι όμως αν το πέτυχες ένα κομμάτι στα 100 και λόγο beta σου πουν λάθος 130,δεν το παίρνεις και τελειώνει!

Δεν πάραγγειλα ποτέ.

Ετοιμαζόμουν για ένα Case σε τιμή λιώμα. Corsair 800D μαζί με -12% απο insomnia μου έβγαινε στα 200€, το συζήτησα εδώ και μέσα σε 15 λεπτά έκανε αλλαγή η τιμή 3 φορές και πήγε στην τιμή που είναι τώρα.

Με παραξένευσε πολύ και έκανα μια μικρή έρευνα.

Οι τιμές ειδικά στην αρχή ήταν πιο κάτω απ` ότι το παίρνει ο εισαγωγέας αλλά και παραεισαγωγή να κάνεις.

Σχετικά με beta σεβαστό και δεκτό αλλά δεν μπορείς να λες beta και οι τιμές να είναι απλά για να γίνουν κράχτες και μετά να αλλάζουν.

Και εγώ φοβάμαι οτι είναι φούσκα το μαγαζί και θα σκάσει δυστυχώς και σύντομα.

Και τα τιμολόγια θα περάσουν τώρα στο τρίμηνο αλλά μετά σε έλεγχο θα γυρίσει boomerang.

Εδώ είμαστε, και θα το δείτε. Και μετά θα λέμε φταίει το κράτος και όχι και εμείς.

Πραγματικά μακάρι να βγώ ψεύτικος αλλά επειδή ζούμε στην λαμογιά, στο ψέμα και στο πως να τα αρπάξω, είμαι πάρα πολύ επιφυλακτικός. Έχω δει και αρκετά.

ειλικρινά, αδυνατώ να κατανοήσω τι ακριβώς σε μπέρδεψε στο σχόλιό μου:

Το παλικάρι λέει «ας είναι ο άλλος απατεώνας και φοροφυγάς, δε με νοιάζει αρκεί να πάρω πιο φθηνά τα πράγματα που θέλω», του απάντησα ότι αυτή η λογική είναι χαζή, και ότι είναι βασικός λόγος που πάμε κατά διαόλου, κι εσύ κατάλαβες πως λέω ότι ο MrSmith είναι απατεώνας, κι ότι θα μου στείλεις το ΣΔΟΕ για να δώσω στοιχεία που το αποδεικνύουν; Ελπίζω αυτή τη φορά να ήμουν πιο ξεκάθαρος και να κατάλαβες τι ήθελα να πω εξαρχής.

Εγώ διαβάζω ποστς και απαντάω στα ποστς.

Ε λοιπόν προχώρησα το σκεπτικό σου.

Ότι αντί να μιζεριάζουμε με την κατάντιά μας (ποστ σου) πρέπει να κάνουμε και το επόμενο βήμα (ερώτηση στις αρμόδιες αρχές).

Επειδή υπήρξε συνέχεια στο ότι το κατάστημα παρανομεί και οι mods δεν έβαλαν φρένο,

προσφέρθηκα να επικοινωνήσω εγώ με τις αρμόδιες αρχές.

Προσωπικά δε ξέρω αν παρανομεί ή όχι.

Η απόδειξη για ΝΕΟ κατάστημα μου φαίνεται να ισχύει.

Οι τιμές αν υπολογίσουμε και το κόστος της διαφήμισης που έγινε είναι ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΕΣ!

Μέσα σε 10 μέρες έχει μαθευτεί σε όλο τον Ελληνικό ιντερνετικό κόσμο σχεδόν!

Αμφιβάλλω αν συνεχιστεί αυτό, αλλά το ελπίζω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.