Jump to content

Κατάστημα MrSmith.gr. Τι λέει με αυτό;

suboy

Recommended Posts

Πάντως εγώ μόλις παρέλαβα τον barracunda τον 3αρη στα 122€ τελική, αφού μετά από μέιλ μου, μου υπολογίσανε και έκπτωση. Το 50% του άγχους έφυγε, τώρα μένει το άλλο 50% για τον ssd...

Πάντως ήρθε καλά συσκευασμένος και με τιμολόγιο όπως είχα ζητήσει.

Μπράβο, θα τον καταευχαριστηθείς τον Seagate Barracuda των 3TB, φοβεροί δίσκοι, ταχύτατοι, και με την καλύτερη τιμή της αγοράς αυτή τη στιγμή σε ευρώ ανά ΤΒ.

Λογικά, πρέπει να τον παρέλαβες σε απλό αντιστατικό σακουλάκι, έτσι παρέλαβα εγώ τουλάχιστον τους τρεις ίδιους Barracuda των 3ΤΒ που έχω αγοράσει μέχρι στιγμής, από άλλα καταστήματα.

Αν έχεις μητρική με Sata 3 και πάρεις και δεύτερον Barracuda των 3ΤΒ, γράψε μας στο αντίστοιχο θέμα που έχει ανοίξει, για την διαμεταγωγή που πέτυχες μεταξύ τους. Εγώ δεν κατόρθωσα να ξεπεράσω τα 135-140MB/s σε αρχεία Blu-ray ISO, αλλά η μητρική μου είναι Sata 2 και υποψιάζομαι ότι τους φρενάρει λιγουλάκι... :getlost:

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply

Εγώ θα εκτιμούσα και θα το στήριζα το μαγαζί αν έκανε το εξής

"Περίοδο γνωριμίας, τιμές ασυναγώνιστες για περιορισμένο χρονικό διάστημα."

Και όχι τιμές ΚΡΑΧΤΕΣ και απο κάτω τίτλους τέλους "η ιστοσελίδα μας είναι σε BETA" και να αλλάζουν οι τιμές στο 5 λεπτο.

Αν έχεις μητρική με Sata 3 και πάρεις και δεύτερον Barracuda των 3ΤΒ, γράψε μας στο αντίστοιχο θέμα που έχει ανοίξει, για την διαμεταγωγή που πέτυχες μεταξύ τους.

:baby::baby::baby: Μάλλον είμαι γατάκι και δεν κατάλαβα τι εννοείς. Raid που λέμε; Δεν έχω σκοπό να κάνω, που λεφτά να μπει κι άλλο τέτοιο πράμα μέσα ρε συ :p

Επίσης στο ερώτημα σου, ναι σε σακουλάκι (bulk) ήταν ο δίσκος, με φυσαλίδα γύρω από το σακουλάκι σε ένα κουτάκι που κι αυτό είχε φυσαλίδα γύρω του και με τη σειρά τους σε ένα μεγαλύτερο κουτί μαζί με 2 "φούσκες αέρα" (μην βαράτε δεν ξέρω πως να τις περιγράψω) που μάλλον θα τις κρατήσω ή για τις απόκριες αν η οικονομική κρίση με κατεβάσει στη Συγγρού

:baby::baby::baby: Μάλλον είμαι γατάκι και δεν κατάλαβα τι εννοείς. Raid που λέμε; Δεν έχω σκοπό να κάνω, που λεφτά να μπει κι άλλο τέτοιο πράμα μέσα ρε συ :p

Σύγκριση του συγκεκριμένου με άλλον ίδιο δίσκο σε sata3

"Περίοδο γνωριμίας, τιμές ασυναγώνιστες για περιορισμένο χρονικό διάστημα."

Δεν ξέρω, έχει ένα καλό αυτό που λες, αλλά τί να την κάνω την περίοδο γνωριμίας αν μετά έχει ίδιες τιμές με Π και άλλα μαγαζία, οι οποίες δεν είναι ακριβές απλώς, είναι αδικαιολόγητα ακριβές.

Χαχαχά, αν το καλοσκεφτείς φίλε μου, κι όμως συμφέρει αυτή τη χρονική στιγμή τουλάχιστον, να αντικαταστήσεις ότι εσωτερικό και έξωτερικό σκληρό έχεις, με Seagate Barracuda των 3TB. Εξώ ξεφορτώθηκα πέντε εσωτερικούς και τρεις εξωτερικούς σκληρούς συνολικής χωρητικότητας 8,5ΤΒ και τους αντικατέστησα όλους με τους τρεις Seagate των 3ΤΒ! Και πολύ λιγότερο ρεύμα καίω, και τα αρχεία μου βρίσκω πολύ πιο εύκολα, και πολύ ταχύτερος είμαι, με λίγα λόγια όλα καλά!

Όχι, δεν εννοούσα raid, σε απλή σύνδεση τους έχω κι εγώ στην μητρική μου, μια και μου χρειάζεται όλη τους η χωρητικότητα. Εννοούσα με πόση ταχύτητα μεταφέρει τα αρχεία ο ένας Barracuda στον άλλο.

Και συγγνώμη παιδιά για την εκτός θέματος κουβεντούλα... :OT:

Δεν ξέρω, έχει ένα καλό αυτό που λες, αλλά τί να την κάνω την περίοδο γνωριμίας αν μετά έχει ίδιες τιμές με Π και άλλα μαγαζία, οι οποίες δεν είναι ακριβές απλώς, είναι αδικαιολόγητα ακριβές.

Αν ήταν να έχει τις ίδιες τιμές με Πλαίσιο καλύτερα να μην άνοιγε.

Θα έκλεινε την 2η βδομάδα αφού το Πλαίσιο έχει χτίσει όνομα. Όταν σκέφτεσαι αγορά υπολογιστών, σκέφτονται όλοι το Π πρώτα. Εκεί είναι και το κέρδος του, ότι έχει γίνει ήδη ξακουστός.

Θα μπορούσε απλά μετά να κρατήσει χαμηλότερες τιμές χωρίς παρατράγουδα, και το τι γίνεται, είναι ψεύτικο το μαγαζί, απάτη κλπ?

Και το χειρόγραφες αποδείξεις κλπ εμένα δεν μου λένε τίποτα. Χρειάζεται ένα σεβαστό κόστος για να κάνει μηχανογράφηση που καλύτερα να τα έδινε για διαφήμιση, για αγορά υλικών και καλύτερες τιμές στον πελάτη.

Το θέμα προσωπικά ήταν οτι προσπάθησε να με κοροιδέψει λες και είμαι χαζός. Κάνει πράγματα που κάνει και το Π, με τιμές πολύ χαμηλές για να πετύχει καλά αποτελέσματα στο skroutz πχ αλλά όταν πάταγες στον σύνδεσμο να σε πάει στο Π δεν υπήρχε πουθενά το είδος.

Οι λαμωγιές μας φέρανε ως εδώ και τα καραγκιοζιλίκια. Αν πάω να αγορασω απο MrSmith θα πάω με κολοτούμπες να ψηφίσω και ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Αν και το σκέφτηκα 2 φορές να αγοράσω λόγο τιμής, απο μένα δεν παίρνουν ούτε 1cent σε ζητιανιά.

Αν ήταν να έχει τις ίδιες τιμές με Πλαίσιο καλύτερα να μην άνοιγε.

Θα έκλεινε την 2η βδομάδα αφού το Πλαίσιο έχει χτίσει όνομα. Όταν σκέφτεσαι αγορά υπολογιστών, σκέφτονται όλοι το Π πρώτα. Εκεί είναι και το κέρδος του, ότι έχει γίνει ήδη ξακουστός.

Θα μπορούσε απλά μετά να κρατήσει χαμηλότερες τιμές χωρίς παρατράγουδα, και το τι γίνεται, είναι ψεύτικο το μαγαζί, απάτη κλπ?

Και το χειρόγραφες αποδείξεις κλπ εμένα δεν μου λένε τίποτα. Χρειάζεται ένα σεβαστό κόστος για να κάνει μηχανογράφηση που καλύτερα να τα έδινε για διαφήμιση, για αγορά υλικών και καλύτερες τιμές στον πελάτη.

Το θέμα προσωπικά ήταν οτι προσπάθησε να με κοροιδέψει λες και είμαι χαζός.

Αν και το σκέφτηκα 2 φορές να αγοράσω λόγο τιμής, απο μένα δεν παίρνουν ούτε 1cent σε ζητιανιά.

Από την στιγμή που σου δίνει το προιόν στην τιμή που αναφέρει στην ιστοσελίδα του δεν κοροιδεύει κανέναν !

Στην επόμενη αγορά σου δεν σε δεσμεύει να αγοράσεις από εκεί , εκτόε αν βλέπεις πως συγκριτικά με άλλα καταστήματα σε συμφέρει.

Εμένα όλη η πρώτη παραγγελία ήρθε σε άψογη κατάσταση, όλα σφραγισμένα στα κουτιά τους και με καλή συσκευασία ! Επίσης ήταν και πολύ γρήγοροι ! 6 ημέρες μου είπαν και σε 4 τα είχαν φέρει στο σπίτι !

Η παραγγελία που έκανα στο visionstudio ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΆΔΑ πριν κάνω αυτή στο MRSMITH δεν έχει έρθει ακόμα και ας έχω ακυρώσει τα μισά πράγματα που είχα βάλει αρχικά μέσα ....

Από την στιγμή που σου δίνει το προιόν στην τιμή που αναφέρει στην ιστοσελίδα του δεν κοροιδεύει κανέναν !

Στην επόμενη αγορά σου δεν σε δεσμεύει να αγοράσεις από εκεί , εκτόε αν βλέπεις πως συγκριτικά με άλλα καταστήματα σε συμφέρει.

Που είναι ο Μπρεχτ να σε δεί Πάνο.

Οκ αν το βλέπεις έτσι πάω πάσο. Εγώ την άποψή μου την εξέφρασα. Τώρα ο καθένας έχει μυαλό και αποφασίζει.

Αλλά θα βγώ έξω απο τα ρούχα μου αμα δώ απο τα ίδια άτομα που στηρίζανε τον mrsmith να κατηγορούν το Πλαίσιο πχ σε service κλπ. Γιατί πάνω κάτω τους ίδιους μαρκετίστες έχουν και τα ίδια λάθοι κάνουν.

Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι για να το κάνουμε και εμείς. Κοιτάμε τι τι λάθοι κάνουν οι άλλοι για να μην τα κάνουμε εμείς.

Over & out.:dots:

Που είναι ο Μπρεχτ να σε δεί Πάνο.

Οκ αν το βλέπεις έτσι πάω πάσο. Εγώ την άποψή μου την εξέφρασα. Τώρα ο καθένας έχει μυαλό και αποφασίζει.

Αλλά θα βγώ έξω απο τα ρούχα μου αμα δώ απο τα ίδια άτομα που στηρίζανε τον mrsmith να κατηγορούν το Πλαίσιο πχ σε service κλπ. Γιατί πάνω κάτω τους ίδιους μαρκετίστες έχουν και τα ίδια λάθοι κάνουν.

Δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι για να το κάνουμε και εμείς. Κοιτάμε τι τι λάθοι κάνουν οι άλλοι για να μην τα κάνουμε εμείς.

Over & out.:dots:

Εγώ προσωπικά από το Πλαίσιο έχω θέμα με το service του!

Εδώ δεν ξέρω τι γίνεται ! Αν αποκτήσω κακή εμπειρία για αυτούς θα είμαι ο πρώτος που θα τους κράξει !

Προς το παρόν αναφέρομαι ΜΟΝΟ στις τιμές τους και στην εξυπηρέτηση τους έως το στάδιο της αποστολής- παράδοσης !

Μέχρι εδώ είναι μακράν καλύτεροι κυρίως λόγω τιμών !

Δεν με ενδιαφέρει αν είναι σε μερικά μόνο φτηνότεροι ! Αν μου χρειάζεται κάτι το οποίο το έχουν σε χαμηλή τιμή θα τους προτιμήσω όπως κάνω με κάθε άλλο κατάστημα !

Οσα κανονια και να βαρεσει, απο την στιγμη που δεν εχεις κανει προπληρωμη, δεν τρεχει καστανο. Αν κανεις προπληρωμη, τραπεζες κλπ, τοτε ΟΚ, σε τρωει και λιγο ο τετοιος σου.

Η εταιρία έχει ΑΦΜ ? ΝΑΙ !

Έχει διάτρητες αποδείξεις ? ΝΑΙ !

Από εκεί και πέρα αν κάνει κάποια κλεψιά έχουμε νόμους, κράτος και ανάλογες υπηρεσίες για να μας προστατέψουν? ΝΑΙ

Πληρώνω κύριε ή δεν πληρώνω τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ και την αστυνομία κάθε μήνα αδρά ? ΝΑΙ

Ή μήπως τους πληρώνω για να κάνω εγώ τον φύλακα και τον ελεγκτή ? ΟΧΙ

Έχω κάποιο στοιχείο που λέει πως το συγκεκριμένο κατάστημα διαπράττει παρανομία ? ΟΧΙ

Απέδωσα το ΦΠΑ για τα υλικά που αγόρασα όπως κάθε νομοταγής πολίτης ? ΝΑΙ!

Μπήκα σε κάποια διαδικασία συμφωνίας με το κατάστημα ώστε να υποκλέψω κάποιο ποσό που προορίζεται για το κράτος ? ΟΧΙ !

Μου έφερε ένα προιόν χωρίς απόδειξη και δέχτηκα να το παραλάβω ?? OXI !

ΑΡΑ ?

Το mediamarkt που πουλύσε το PS3 100€ κάτω από το φτηνότερο κατάστημα ήταν κλέφτης ? ΟΧΙ ! Αλλά εκεί μας άρεσε ....

Εγω ενα ξερω να πω.Πως με τιποτα δεν ειμαστε ικανοποιημενοι.Το πλαισιο πουλαει ακριβα το κραζουμε,βγαζει καποιος μια προσφορα την κραζουμε,λεμε οτι ειναι παραειδαγωγης και τετοια.Κανουν καλυτερες τιμες παλι τους κραζουμε,λεμε οτι δεν ειναι νομιμοι απεναντι στο κρατος.Δικη μου δουλεια ειναι ρε φιλε να ελεγχω το καθε μαγαζι αν ειναι νομιμο απεναντι στις υποχρεωσεις του κρατους? Εγω θα το ψαξω αυτο για να αγορασω? Θα τρελαθουμε τελειως? Καποιος που δν ειναι νομιμος και δεν δινει ΦΠΑ ας παει το κρατος να του κλεισει την επιχειρηση.Οταν το Π καταπατα τους νομουν περι RMA του κανει κανεις τιποτα? ή επειδη γραφει ΠΛΑΙΣΙΟ ειναι ολα καλα? αντι να πουμε ευχαριστω που ειδικα σε τετοιες εποχες που ζουμε κερδιζουμε καποια λεφτα τους κραζουμε κιολας.Εχει εγγυηση φιλε το προιον? ναι κανονικα,ειναι λειτουργικο? ειναι σε αψογη κατασταση οταν το παρελαβες σφραγισμενο? τοτε τι ζητας? αντι να κερδισεις καποια χρηματα απο αυτο και να κανεις την δουλεια σου ζητας και τα ρεστα και λες αν δινει ΦΠΑ το μαγαζι στο κρατος? και μαλιστα χωρις αυτο να το ξερεις.Ουτε ξερεις τι λαμογιες κανουν και τα αλλα μεγαλοκαταστηματα του χωρου που πας και ψωνιζεις καθε μερα.Και αν το παρεις και απο την αλλη μερια,ποσοι ψωνιζουν απο το amazon? παιρνει εστω και ενα cents η Ελλαδα απο την αγορα σου αυτη απο το amazon? ΟΧΙ.γιατι αγορασες ομως? λογω εξηπηρετησης που εχει το amazon και τιμες.Ετσι θα πρεπει να σταματησουμε να αγοραζουμε ολοι απο εξωτερικο,να βγει και μαλιστα νομος που απαγορευει τις αγορες απο εξωτερικο.Δεν ειναι ετσι φιλε.Βλεπεις μια καλη τιμη? σε συμφερει? αγοραζεις,τελειωσε το θεμα..Για το τι κανει το εκαστοτε καταστημα με το κρατος,με τους προμυθευτες και με οτιδηποτε αλλο ειναι δικο του θεμα και οχι δικο σου.Απο την στιγμη που εσυ καλυπτεσαι με την εγγυηση του προιοντος και το προιον ειναι σφραγισμενο και λειτουργικο,τοτε σταματαει η δικια σου ευθυνη.Ας κανει και κατι το κρατος σε αυτους που δεν πληρουν τις προυποθεσεις για μια επιχειρηση,δεν θα κατσω να σκασω και γι'αυτο εγω και ο καθε ανθρωπος

Και θα πρεπει δηλαδη να ειναι ανταγωνιστικες οι τιμες σε ΟΛΑ τα προιοντα τους?Ακομα και σε ενα απολυτως να ειναι γιατι να μην τους προτειμισω αν ειναι να κερδισω καποια χρηματα,δεν το καταλαβαινω αυτο.Και εγω Κυριακη εκανα αλλη μια παραγγελια ενα στικακι και σημερα το παρελαβα.Μια χαρα στην ωρα του.εγω ειμαι ευχαριστημενος μεχρι στιγμης.Τωρα αν στον χρονο κανουν μ@@@@ιες οπως και αλλα καταστηματα τοτε θα τους κραξω και εγω.Δεν υπαρχουν μονο το Πλαισιο τα multi και ολα τα γνωστα μεγαλα καταστηματα στην Ελλαδα και το amazon.Οποιο εχει καλυτερες τιμες το προτειμαω,τουλαχιστον εγω.ειτε αυτο λεγεται Πλαισιο ειτε you,ειτε amazon ειτε mrgiagia.Την τσεπη μου αν την συμφερει θα αγορασω.Και κατι τελευταιο οπως ειπε και ενα αλλο παιδι πιο πανω,ακομα και να μας τα χαριζε ενα καταστημα,αγνωστο εντελως παλι θα γκρινιαζαμε,ειμαι σιγουρος,παλι κατι θα βρισκαμε να γκρινιαξουμε,οτι το περιτυλιγμα απο την συσκευασια της κουριερ που στειλανε ηταν κοκκινο χρωμα απο τι εγραφαν στο site τους.Ελεος ρε παιδια,ελεος..Εγω κερδισα 190 ευρω για το σετακι i5 2500k μητρκη και μνημες.Γιατι να παω να σκασω 390 στο πλαισιο για να τα παρω και οχι τα 190 ευρω που κερδισα να τα φαω στα σουβλακια ή με την γκομενα?

Παρελαβα σημερα (βασικα το Σαββατο ηταν εδω το κουριερ απλα εγω ελειπα), κ ομως η 7970 ηρθε κανονικοτατα με αντικαταβολη κ χωρις να κανω καμια καταθεση (ασχετα αν το ποσο ηταν πανω απο 150ε οπως ειδα σε καποιο αλλο ποστ ποιο πανω).

Το τιμολογιο δειχνει οκ, η συσκευασια ηταν μεν ανοικτη, αλλα η καρτα ειναι ολοκαινουρια (πεντακαθαρα τα παντα κ μυριζει "καινουργιλα" ) κ τα παρελκομενα ολα μεσα.

Με 311ευρω (συμψηφιζω φπα) μπορω να πω οτι ειμαι υπερευχαριστιμενος με την αγορα μου :D

Στη 2η φωτο βλεπουμε Γερμανικο? αυτοκολλητο...

post-119-1416076286,7817_thumb.jpg

post-119-1416076286,8451_thumb.jpg

Ηρθε ο καιρος να βολευτει και λιγο ο δικος μας κωλος γιατι παντα βολευεται ο δικος τους και... γ@@@@ τον δικο μας.Σου ξαναλεω,αν υπαρχει κρατος ας παει να τους ψαξει,και αν δεν ειναι οκ ας τους κλεισει την επιχειριση,ειναι πολυ λογικο αυτο το πραγμα που σου λεω και πολυ απλο.Αν δεν μπορει να το κανει εγω τι φταιω?Θα παω εγω να τους το κλεισω? Και σε ρωταω,αγορα απο εξωτερικο δεν εχεις κανει ποτε?

Εγώ πάντως ακόμα περιμένω έναν 3570κ απ τις 29/5. Ευτυχώς που έβαλα αντικαταβολή και μπορώ και το διασκεδάζω το θέμα.

Αν είχα προ-πληρώσει θα ένιωθα κομματάκι άβολα...

Δεν θα τη γλιτώσουν τη φωτιά απ ότι φαίνεται! :jump:

Ηρθε ο καιρος να βολευτει και λιγο ο δικος μας κωλος γιατι παντα βολευεται ο δικος τους και... γ@@@@ τον δικο μας.Σου ξαναλεω,αν υπαρχει κρατος ας παει να τους ψαξει,και αν δεν ειναι οκ ας τους κλεισει την επιχειριση,ειναι πολυ λογικο αυτο το πραγμα που σου λεω και πολυ απλο.Αν δεν μπορει να το κανει εγω τι φταιω?Θα παω εγω να τους το κλεισω? Και σε ρωταω,αγορα απο εξωτερικο δεν εχεις κανει ποτε?

Συνέχει κάνω αγορές απο εξωτερικό εφόσον δεν βρίσκω στην Ελλάδα το ίδιο αντικείμενο με μικρή διαφορά τιμής. Αν έχει πχ ένας δίσκος 5 ευρώ διαφορά θα προτιμήσω να δώσω 105€ ελλάδα παρά 100€ εξωτερικό.

Το κράτος είσαι εσύ, εγώ όλοι μας. αν εμείς τα κάνουμε σκατά και στηρίζουμε το παρακράτος όμως δεν γίνεται δουλειά.

Επειδή δεν βλέπετε μπροστά σας και δεν ξέρετε, δεν θέλετε να μάθετε κιόλλας επειδή σας/μας συμφέρει δημιουργείται χειρότερο πρόβλημα αλλά δε το βλέπετε/ουμε.

Και επαναλαμβάνω δεν λέω για το συγκεκριμένο μαγαζί. Εκτός οτι ακόμα κρατάω επιφυλάξεις για θέματα εγγύησης (σε κάποιο post άτομο ρώτησε για το θέμα εγγυήσων και είπε οτι δίνει 1 έτος το κατάστημα και μετά μιλάς με τον αντιπρόσωπο), θέματα εγκυρότητας και φερεγκυότητας της επιχείρησης. Θέμα αντιμετώπισης κλπ.

Δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος προώθησης που ξεκίνησε το μαγαζί. Και όταν ξεκινά με τρόπους κοροϊδίας συνεχίζει συνήθως και έτσι. Μακάρι να βγώ ψεύτης για όλα τα άτομα που αγοράσαν, απλά εγώ θα το αποφύγω και ας είναι 20ευρώ φτηνότερο σε κάτι γιατί χάσανε την εκτίμησή μου ως επιχειρηματίας και δε θα τον στηρίξω. Ομοίως κάνω και με το Πλαίσιο, ψωνίζω μόνο ότι με συμφέρει και δε το βρίσκω αλλού.

Πόσο καιρό είσαι στο ιντερνετ swatoner?Φαίνεσαι αν μη τι άλλο άτομο επιπέδου.(η τουλάχιστον έτσι θες να δείχνεις)Δεν ξέρεις τι ακριβώς σημαίνει beta?Δεν ξέρεις τα δικαιώματα σου σαν καταναλωτής?Δεν ξέρεις πως κάθε μέρα που καθυστερεί ένα μαγαζί να ανοίξει πιθανότατα να ισούται με χιλιάρικα τζίρο χαμένο και ίσως χιλιάρικα χαμένα καθαρού κέρδους?

Αν θυμάμαι μάλιστα καλά,η παραγγελία σου ήρθε κανονικά και επειδή δεν σε άφησε το courier να την ανοίξεις έστειλες τα πράγματα πίσω,(και καλά έκανες που ήσουν επιφυλακτικός) το όλο θέμα γιατί είναι?

Μια χαρά σε εξυπηρέτησαν,ξενέρωσες επειδή σου έχει καρφωθεί το beta ώς δικαιολογία,δεν είδα κανένα άλλο να παραπονιέται όμως και ειδικότερα από αυτούς που παρέλαβαν οι οποίοι είναι κατ εμέ οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν.Και πάλι όμως αν το πέτυχες ένα κομμάτι στα 100 και λόγο beta σου πουν λάθος 130,δεν το παίρνεις και τελειώνει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.