Jump to content

Κατάστημα MrSmith.gr. Τι λέει με αυτό;

suboy

Recommended Posts

• Replies 577
  • Created
  • Last Reply
To 6o από το 15ο μπλόκ.... :p

οταν αλλαζεις μπλοκ ο αριθμος δεν μηδενιζεται :p

Επηρεάζει αυτό, το σύστημα απο το οποίο γράφω? :hmm:

δεν αναφερθηκα στο συστημα σου ουτε το προσβαλα την αγορα που εκανες :)

απλα αναφερθηκα στο παραστατικο που ειδα.

δεν αναφερθηκα στο συστημα σου ουτε το προσβαλα την αγορα που εκανες :)

απλα αναφερθηκα στο παραστατικο που ειδα.

κόλλησα στο "κάτι δεν είναι όμορφο εδώ"

και σου εξηγώ ότι τον καταναλωτή απο τη στιγμή που γνωρίζει ότι είναι ΝΕΟ κατάστημα δε νομίζω να τον ενδιαφέρει ο αριθμός παραστατικών που είναι και λογικός!

:)

οχι βεβαια εσενα δεν σε νοιαζει ο αριθμος παραστατικου.Για εσενα οτι νουμερο και να γραφει δεν παυει να ειναι το παραστατικο σου:)

Την εφορια ομως την νοιαζει:)

Δεν κανω τον ντεντεκτιβ απλα μου εκανε εντυπωση.Το μονο που μπορει να συμβανει ειναι να εχει μπλοκακια με διαφορετικη (ΣΕΙΡΑ) οπου μονο εκει μηδενιζεται ο αυξοντας αριθμος.

οχι βεβαια εσενα δεν σε νοιαζει ο αριθμος παραστατικου.Για εσενα οτι νουμερο και να γραφει δεν παυει να ειναι το παραστατικο σου:)

Την εφορια ομως την νοιαζει:)

Δεν κανω τον ντεντεκτιβ απλα μου εκανε εντυπωση.Το μονο που μπορει να συμβανει ειναι να εχει μπλοκακια με διαφορετικη (ΣΕΙΡΑ) οπου μονο εκει μηδενιζεται ο αυξοντας αριθμος.

μα νομίζω μιλάμε για νέο κατάστημα!

ο αριθμός της παραγγελίας Online ήταν 6χ

δεδομένου ότι είχα πετύχει και test προϊόντα φαντάζομαι θα υπήρχαν και test παραγγελίες!

δεδομένου ότι είχα πετύχει και test προϊόντα φαντάζομαι θα υπήρχαν και test παραγγελίες!

αυτο με το test δεν το καταλαβα:hmm:

απλα στο παραστατικο φαινεσαι να εισαι ο 6εκτος πελατης λιανικης που ειχαν...

αυτο με το test δεν το καταλαβα:hmm:

απλα στο παραστατικο φαινεσαι να εισαι ο 6εκτος πελατης λιανικης που ειχαν...

το κατάστημα ήταν σε beta μορφή

είχαν βάλει λοιπόν τεστ προιόντα και το δοκίμαζαν εάν δουλεύει σωστά με τεστ παραγγελίες!

επειδή η παραγγελία μου ήταν η νούμερο εξήντα-κάτι δεν είναι περίεργο να είμαι ο 6κτος πραγματικός πελάτης!

το κατάστημα είναι καινούργιο!

Ολο το σκηνικο μου θυμιζει ενα ηλ. καταστημα που εδινε χωμα τιμες ανταλλακτικα μοτο.

Εκτελουσε κανονικα τις παραγγελιες μεχρι που την κοπανησε και ακομα τον ψαχνουμε μερικοι μερικοι :smoke:

Το θεμα δεν ειναι αυτο, το θεμα ειναι να μην εξαπατηθει ο κοσμος που, εκανε την χαζομαρα θα ελεγα, να προπληρωσει. Τωρα για το αν παραγγειλεις κατι (με αντικαταβολη) και δεν σου ερθει ποτε, no big deal.

Εκτος και αν εννοεις πως αφου τον εμπιστευτηκαν με τον καιρο και αυξηθηκαν οι προπληρωμες σε μεγαλο βαθμο, την κοπανησε...

Ρε παιδιά αν υπάρχει κανονικά εγγύηση απο την εκάστοτε μαμά εταιρία όλα καλά!

Προπληρωμές ποτέ εννοείτε (είτε ανεβάσει είτε μειώσει τα μεταφορικά,απλά εκεί κοιτάς αν σε συμφέρει) τώρα 105 η 990fx sabertooth με την έκπτωση των 12% που υπήρχε ε,όσο να ναι σε δελεάζει.Πόσο μάλλον 109Ε για τον 3570κ :drool:

Ολο το σκηνικο μου θυμιζει ενα ηλ. καταστημα που εδινε χωμα τιμες ανταλλακτικα μοτο.

Εκτελουσε κανονικα τις παραγγελιες μεχρι που την κοπανησε και ακομα τον ψαχνουμε μερικοι μερικοι :smoke:

Προφανώς τον ψάχνουν τα κορόιδα!

Πληρωμή με αντικαταβολή και έλεγχο πριν την πληρωμή.

Με τέτοιο κέρδος στα @@ μου η εγγύηση των Ελληνικών καταστημάτων.

Είδαμε για τις μεγάλες αλυσίδες.

Πάντως όποιος φοβάται υπάρχουν και άλλα καταστήματα :)

Λέω να τους στείλω email με προϊόντα που με ενδιαφέρουν μπας και προσφέρουν καμιά τρελή τιμή! :jester:

Μόλις ανακάλυψα και εγώ το μαγαζάκι και έχω πάθει πλάκα με ότι είδα και απο τα αμέτρητα posts που υπάρχουν εδώ και στο άλλο γαλάζιο γνωστό forum.

Ειλικρινά σκέφτομαι να δώ τί παίζει. Θέλει φιλαράκι το 600Τ της corsair. Με 138 ούτε από amazon με τσάμπα μεταφορκά δεν το παίρνεις. Με την προυπόθεση ότι εταιρείες όπως corsair/intel κ.α είναι καλές στις εγγυήσεις ...το σκέφτομαι για αντικαταβολή.

Εμένα μου είπαν για Παρασκευή, εκτός και αν είναι αυτά που έκανα παραγγελία στις αυριανές παραλαβές !!

Πάντως πολλά από τα προϊόντα που έδινε σε χαμηλές τιμές (sandisk 120gb) φαίνονται μη διαθέσιμα πλέον!

Πανο παρελαβες τελικα??

περασαν αρκετε μερες απο την παρασκευη για αυτο το λεω

Και εγώ περιμένω νέα του adtakhs αν και είδα αρκετά παιδιά (μέσα σε αυτά και γνωστούς μου) να έχουν παραλάβει,και όπως είπα έχω ήδη δώσει παραγγελία αλλά ο adtakhs πουθενά!

Παρέλαβα σήμερα, όλα καλά !

Τώρα πηγαίνω για αγορά τριών CRUCIAL M4 256GB και ενός SANDISK 120GB.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.