SetoS Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2004 Καλησπερα σε ολους σας, Επειδη σε μια βδομαδουλα μπαινω και εγω στο club των νερουλαδων και επειδη εχω ακουσει πολλα για διαρροες στις L20 και θελω να βρω και γω επιτελους την ησυχια μου, σκεφτηκα να κανω την αντλια μου (L20) βυθιζομενη. Μηπως μπορειτε να μου προτεινετε δοχεια μεσα στα οποια θα μπορουσα να την τοποθετησω??? Ευχαριστω εκ των πρωτερων. Φιλικα Διονυσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιούλιος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Διονυση πηγαινε σε ένα super market η στο ΙΚΕΑ η στο -ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ στο τμημα με τα ταπεράκια και εκει θα βρεις οτι νομίζεις κατάληλο για την χρήση που το θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Ιούλιος 28, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 Αρχική απάντηση από eleven Διονυση πηγαινε σε ένα super market η στο ΙΚΕΑ η στο -ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ στο τμημα με τα ταπεράκια και εκει θα βρεις οτι νομίζεις κατάληλο για την χρήση που το θες Πολυ ξαλη η σκεψη σου, αλλα κανω διακοπες και στην περιοχη που βρισκομαι ειναι δισκολο να βρω τετοια καταστηματα. Ψαχνω κατι πολυ απλο που μπορει να υπαρχει μεσα σε καθε σπιτι και να μην το χω σκεφτει. Παντως, παω αμεσως να κανω ανω κατω τα ντουλαπια της μανας μου:devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Ιούλιος 28, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 καλη λυση τα ταπερακια αλλα επειδη εκανα τρυπες για τους σωληνες τωρα που κανει και ζεστη εξατμιζεται το νερο πολυ ευκολα (δεν μπορω να το κλεισω αεροστεγος)με ενα μηνα χρηση σε ενα σχετικα μικρο μπολακι εχω βαλει πανω απο 2 λιτρα νερο εξτρα απο το αρχικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skinny13 Ιούλιος 28, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 καλα αμα ειναι που καιγεσαι πετα την προς το παρον σε ενα δοχειο απο αυτα που εχουν απιονισμενο νερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacK_iCe1416003182 Αύγουστος 19, 2004 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 19, 2004 ΠΑΡΕ ΜΙ 100 αδα cd σε πυργο και εχεις ενα ωραιοτατο τανκ !!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SetoS Αύγουστος 20, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 20, 2004 Τελικα βρεθηκε. Να τοΝα το Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.