Jump to content

Δοχειο για βυθιζομενη L20

SetoS

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους σας,

Επειδη σε μια βδομαδουλα μπαινω και εγω στο club των νερουλαδων:cool: και επειδη εχω ακουσει πολλα για διαρροες στις L20 και θελω να βρω και γω επιτελους την ησυχια μου, σκεφτηκα να κανω την αντλια μου (L20) βυθιζομενη. Μηπως μπορειτε να μου προτεινετε δοχεια μεσα στα οποια θα μπορουσα να την τοποθετησω???

Ευχαριστω εκ των πρωτερων.

Φιλικα Διονυσης

Αρχική απάντηση από eleven

Διονυση πηγαινε σε ένα super market η στο ΙΚΕΑ η στο -ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ στο τμημα με τα ταπεράκια και εκει θα βρεις οτι νομίζεις κατάληλο για την χρήση που το θες

Πολυ ξαλη η σκεψη σου, αλλα κανω διακοπες και στην περιοχη που βρισκομαι ειναι δισκολο να βρω τετοια καταστηματα. Ψαχνω κατι πολυ απλο που μπορει να υπαρχει μεσα σε καθε σπιτι και να μην το χω σκεφτει. Παντως, παω αμεσως να κανω ανω κατω τα ντουλαπια της μανας μου

:devil:

καλη λυση τα ταπερακια αλλα επειδη εκανα τρυπες για τους σωληνες τωρα που κανει και ζεστη εξατμιζεται το νερο πολυ ευκολα (δεν μπορω να το κλεισω αεροστεγος)

με ενα μηνα χρηση σε ενα σχετικα μικρο μπολακι εχω βαλει πανω απο 2 λιτρα νερο εξτρα απο το αρχικο

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.