bean Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2012 ηρθε σημερα η νεα οθονη για το λαπτοπ acer aspire 5735z η νεα οθονη δεν εχει backlight cable connector για να το συνδεσω στο invert που εχει το λαπτοπ αλλα η οθονη εχει δικο της invert το οποιο ειναι με καλωδιοταινια και οχι με cable connector οπως ειχε η παλια και εχω το εξης προβλημα οτι το καλωδιο της καρτασ γραφικων ειναι μικρο και δεν μπορω να το στηριξω καπου μηπως υπαρχει καποια προεκταση να μεγαλωσω το καλωδιο μηπως μπορεσω να το στηριξω εκει που ηταν το παλιο η θα πρεπει να την στειλω πισω να μυου στειλουν αλλη με cable connector ετσι ειναι η παλια η οθονη (η νεα δεν το εχει αυτο αλλα εχει δικο τις invert το οποιο ειναι διαφορετικο με αυτο που εχει το λαπτοπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.F. Μάϊος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Καλύτερα να κάνεις αλλαγή, δεν νομίζω να είναι συμβατά αυτά που έχεις τώρα μεταξύ τους. Ούτε και αν ενώσεις τα καλώδια με κάποια πατέντα δεν νομίζω να λειτουργήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bean Μάϊος 27, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2012 την συνδεσα και δουλευει κανονικα το προβλημα ειναι μονο στο invert ανεβαζω και φωτο απο την νεα οθονη και αυτο ειναι το invert που εχει το λαπτοπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.