apostglen46 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28, 2004 Endu HELP!!!!!!!!!!Χρισιμοπιω το 1007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 28, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2004 είναι πρόβλημα με το BIOS, αλλά δυστυχώς δε μπορώ να βοηθήσω, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις CPUinterface Οptimal και πιστεύω δε θα έχεις πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιούλιος 29, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2004 Endu μου εδωσες καταπληκτικη ιδεα ........Με το 1007 της ασους @@ρια αλλα με το 1007 UBER BIOS KAI CPU INTERFACE:OPTIMAL2 δούλεύει !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Ιούλιος 29, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2004 endu για πες μου και μενα τι ακριβως κανει το cpu interface γιατι το εχει και το δικο μου bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 29, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 29, 2004 Το CPU interface όταν είναι optimal/disable το chipset ελέγχει κάποιους χρονισμούς και χρησιμοποιεί την DASP cache του για αύξηση τον επιδόσεων, όταν είναι agressive/disable δίνει πιο άμεση απόκριση στο συγχρονισμό και φαίνεται να ελέγχεται πιο άμεσα από την cache της CPU. Όλα αυτά φυσικά δεν είναι τεκμηριωμένες απόψεις και αποτελούν θεωρίες δικές μου, που μπορεί να μην έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα, το σίγουρο όμως είναι ότι με multi 10 και πάνω το CPU interface Agressive/enable αυξάνει το band στις μνήμες αρκετά και φυσικά τις επιδόσεις του συστήματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.