jesus Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2012 Εχει κανεις ιδεα γιατι ειναι κλειδωμενο το Core voltage? Tα αλλαξα και απο τα settings και απο το *.cfg αλλα τιποτα. Το Trixx απο την αλλη με αφηνει κανονικα να δωσω ρευμα,αλλα δεν μου αρεσει σαν προγραμμα γιατι δεν σωζει το oc και δεν εχει 2d/3d profiles. Με μια Saphire 6850 ειμαι. Επισης τι ειναι το Power limit που εχει κατω απο το CoreV? Ευχαριστω προκαταβολικα για τις εκατονταδες απαντησεις σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Power Limit αν σου εμφανίζει Slider είναι το ρυθμιστικό για το Power Tune ( ένα Power Usage Limiter επί της ουσίας, αν θες να clockάρεις την κάρτα παραπάνω από 50-60MHz βάλτο στο Max ( 120% aka +20% ) ).Το Core Voltage στο blockάρει μάλλον από το cfg.Στο cfg βάζεις ολόκληρη πρόταση στο Overclocking EULA όχι απλά 1 όπως παλιά.Μήπως εκεί κάνεις το λάθος ?Η κάρτα σου είναι reference pcb ή custom ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάϊος 26, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Αν εχεις κανει το unlock voltage από τα settings και παρολα αυτά στο εχει κλειδωμενο πιθανοτατα θα εχεις non reference.Εγω 6950 non reference και αναγκαστικα κλοκαρω από trixx γτ εχω το ιδιο θεμα με σενα..[MENTION=324]billpeppas[/MENTION] τι προταση γραφεις στο overcloking eula?? Για δωσε λιγα φωτα!!Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Μάϊος 26, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Αν εχεις κανει το unlock voltage από τα settings και παρολα αυτά στο εχει κλειδωμενο πιθανοτατα θα εχεις non reference.Εγω 6950 non reference και αναγκαστικα κλοκαρω από trixx γτ εχω το ιδιο θεμα με σενα..[MENTION=324]billpeppas[/MENTION] τι προταση γραφεις στο overcloking eula?? Για δωσε λιγα φωτα!!Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk[ATIADLHAL]UnofficialOverclockingEULA =I confirm that I am aware of unofficial overclocking limitations and fully understand that MSI will not provide me any support on itUnofficialOverclockingMode = 1AccessibilityCheckingPeriod = 0UnifiedMemoryUsageMonitoring = 1Αυτο γραφεις φιλε μου.Και ναι το εχω γραψει Bill.Και ναι εχω non-reference.Sapphire Technology Web SiteTo Τριχχ να πεθανει.Εχουμε λυση για να κανουμε unlock στο afterburn η τσαμπα παιδευομαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 26, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Αν εχεις κανει το unlock voltage από τα settings και παρολα αυτά στο εχει κλειδωμενο πιθανοτατα θα εχεις non reference.Εγω 6950 non reference και αναγκαστικα κλοκαρω από trixx γτ εχω το ιδιο θεμα με σενα..[MENTION=324]billpeppas[/MENTION] τι προταση γραφεις στο overcloking eula?? Για δωσε λιγα φωτα!! Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk Στο afterburner.cfg βρίσκεις την "επιλογή" που λέγεται UnofficialOverclockingEULA και μετά το = αφήνεις ένα κενό και γράφεις: I confirm that I am aware of unofficial overclocking limitations and fully understand that MSI will not provide me any support on it Και στο UnofficialOverclockingMode βάζεις = 1 EDIT: Tabs lag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.