ΝTG Μάϊος 27, 2012 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2012 Koiτα...καποια στιγμη θα πρεπει να ανοιξεις το pc ..εστω να βαλεις την καρτα.Δε το κανεις νωριτερα να δεις τι τροφοδοτικο εχει...και τι ελευθερα καλωδια παιζουν??Σιγουρος δεν μπορει να ειναι κανεις με το μηχανημα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Μάϊος 27, 2012 Author #42 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2012 Ναι το εχω ξανανοιξει αλλα δεν κοιταξα αυτην την λεπτομερεια.Θα το ανοιξω τωρα και θα σου πω.Παιδια το ανοιξα και μου λεει κατι κωδικους αλλα δεν ξερω πιος απο αυτους εκφραζει τα watts.Μου λεει καταρχην output 300W max μετα λεει +5V & 3.3V 180W MAX. +5V & +12V 288W. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Μάϊος 27, 2012 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2012 φωτογραφια-> resize->επισυναψη.Καλυτερα παρε την 7750 που ειναι η λιγοτερη μπελαλιδικη.Ουτε βυσματα ουτε τιποτα...Οτι κοπος ειναι θα ειναι για να βγαλεις την παλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Μάϊος 27, 2012 Author #44 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2012 Φωτογραφια??δεν βγαινει καθαρα γιαατι ειναι μικρα τα γραμματα δεν καταλαβες ποσα βαττ ειναι?τωρα το βιδωσα δεν γινεται.Τεσπα η7750 ειναι αρκετα καλη για gaming??και θα ειναι καλυτερη στο gaming απο την 5570 που ειχα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Μάϊος 27, 2012 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2012 Η 7750 ειναι πολυ καλυτερη απο την 5570 που εχεις τωρα.:yes4: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pc_master Μάϊος 27, 2012 Author #46 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2012 Σε gaming ειδικα εε?γιατι αυτο ειναι που με ενδιαφερει πιο πολυ.Α να σου πω εσυ λες πως θα εχω διαδικασια για να εγκαταστησω την 6850 αλλα αποτι βλεπω το βρηκα το καλωδιο που ειπες και ειναι μια χαρα οποτε δεν ειναι δυσκολο λες να την παρω τελικα??αα και μολιςσ την παρω οπια παρω και εγκαταστησω τα drivers πρεπει να ρυθμισω και κατι απο τις ρυθμισεις για clock overclocking mhz και τετια?pleasee απαντησε μου σε αυτα και δεν ρωταω αλλα γιατι σας εχω πρηξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Μάϊος 28, 2012 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Ειπαμε ειναι πολυ καλυτερη απο την 5570 και σε gaming και παντου.Μονο τους καινουριους drivers θα βαλεις (αφου πρωτα βγαλεις τους παλιους) και τιποτα αλλο. Δεν χρειαζεται να ασχοληθεις με overclocking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.