Tsakonas Ιούνιος 2, 2012 #61 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2012 Σ' αυτό θα πάμε μάλλον.Paros accommodation - Hotel Galinos in ParikiaΕιμαστε σε , μεζονετα (ισογειο+οροφος) που χωραει θεωρητικα 4-6ατομα, με 75ευρω/μερΑ like a bawss Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 2, 2012 #62 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2012 -ακυρο- Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 2, 2012 #63 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2012 Εκατσε καλο σαββ/κο. Ειμαι σε σκαφος φιλου/πελατη πλοιοκτητη, στο ΠορτοΧελι, και τριγυρναμε και το βραδυ δενουμε Σπετσες για clubbing...14 εμεις και 29 ατομα πληρωμα, τρωμε δε μπεστ κ τσαμπα !Αυτο ειναι λαϊκ ε μπος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούνιος 2, 2012 #64 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2012 Ειμαστε σε , μεζονετα (ισογειο+οροφος) που χωραει θεωρητικα 4-6ατομα, με 75ευρω/μερΑ like a bawsslink? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούνιος 2, 2012 #65 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2012 Ειμαι παρο...ελαχιστη κινηση... Αρχές Ιουνίου περίμενες πολύ κίνηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 3, 2012 #66 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2012 link?Anezina village Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούνιος 4, 2012 #67 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2012 μολις γυρισα , ωραια ηταν, δεν εχει ερθει ακομη ο πολυς κοσμος,εκτος απο το προαναφερθεν ,αν θελει καποιος κατι διαφορετικο υπαρχει και το "κυμα" στην παραλια του Δρυου...χυτρα μην μεινετε σωνει και καλα Παροικια,παρτε γουρουνα και πηγαινετε και Δρυο/Μαρπησσα κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 5, 2012 Author #68 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Εγώ δεν έχω δίπλωμα. Του φίλου για αμάξι/επαγγελματικό πιάνεται; (για γουρούνα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούνιος 5, 2012 #69 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2012 Πρέπει να πιάνεται. Έχει 4 τροχούς οπότε είσαι εντάξει. Φίλος μου έχει το Piaggio MP3 με τους 2 τροχούς μπροστά και μπορεί να το οδηγεί με το δίπλωμα αυτοκινήτου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkabamarux Ιούνιος 6, 2012 #70 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 Μαρμαρι Ευβοιας 2 εβδομαδες 15 Αυγουστου περιπου. και εχω κλεισει καποια 4 ημερα σε Κεφαλονια, Μηλο, Πορτο Χελι και Ανδρο. Μακαρι να εβγαιναν και αλλα σαββ/κα...Ομορφο το Μαρμαρι. Να πας και στο δημο Αχλαδερης που μετα το κατεβασμα του βουνου σε περιμενει η υπεροχη παραλια της Κορασιδας. Κοντα στις Πετριες ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboy Ιούνιος 6, 2012 #71 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 παίζει να είμαι ο μόνος που βλέπω τις διακοπές με το κιάλι? χαχαχαχααχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkabamarux Ιούνιος 6, 2012 #72 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2012 παίζει να είμαι ο μόνος που βλέπω τις διακοπές με το κιάλι? χαχαχαχααχαχαΔεν νομιζω να εισαι ο μονος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούνιος 7, 2012 #73 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Θα πάμε μία εβδομάδα Χίο. Ποιοι έχουν να προτείνουν τίποτις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkabamarux Ιούνιος 7, 2012 #74 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Εκτος απο το λιμανι και τη πολη της Χιου να πατε και στα βορεια τμηματα της νησου με τα παραδοσιακα χωρια και το υπεροχο φαγητο.Καταπληκτικη αρχιτεκτονικη και ομορφα ψηφιδωτα για αμετρητες αναμνηστικες φωτο εχει στο χωριο Πυργι. Επισης να πατε και στο Βρονταδο να δειτε τους παραδοσιακους ανεμομυλους.Μη ξεχασετε να αγορασετε και προιοντα μαστιχας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούνιος 7, 2012 #75 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Τριτο ποδι χαλκιδικης αναγκαστικα. (δουλευει η κυρα εκει)15αυγουστο Πορτογαλια, συναντηση κορυφης με φιλους απο Κρητη και Καναδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούνιος 7, 2012 #76 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Εκτος απο το λιμανι και τη πολη της Χιου να πατε και στα βορεια τμηματα της νησου με τα παραδοσιακα χωρια και το υπεροχο φαγητο.Καταπληκτικη αρχιτεκτονικη και ομορφα ψηφιδωτα για αμετρητες αναμνηστικες φωτο εχει στο χωριο Πυργι. Επισης να πατε και στο Βρονταδο να δειτε τους παραδοσιακους ανεμομυλους.Μη ξεχασετε να αγορασετε και προιοντα μαστιχας.Αν έχεις και κάποια συγκεκριμένη ταβέρνα να προτείνεις ακόμα καλύτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkabamarux Ιούνιος 7, 2012 #77 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2012 Ισχυει η λογικη που λεει το εξης: Σε οποιο νησι και να πας δεν θα φας στη πολη ή στο λιμανι αλλα στα χωρια. Εχεις περισοτερες πιθανοτητες να φας καλο ντοπιο φαγητο στα χωρια παρα στα τουριστικα μαγαζια και γενικα εκει που γινεται ο χαμος.Μια δοκιμη στα πανεμορφα χωριουδακια του νησιου θα σε πεισει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Ιούνιος 9, 2012 #78 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Χαλκιδική-Φούρκα για καμία βδομαδούλα και μετα 5-6 ημέρες Βουδαπέστη. Btw κοιτάω για Βουδαπέστη με ryanair. Έχεις κανείς εμπειρία τι παίζει με την εταιρία και είναι τόσο φθηνά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 9, 2012 #79 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Έχεις κανείς εμπειρία τι παίζει με την εταιρία και είναι τόσο φθηνά;ειναι σα τα κτελ ενα πραμα, πας απο το Α στο Β Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Ιούνιος 9, 2012 #80 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 ειναι σα τα κτελ ενα πραμα, πας απο το Α στο Β Be more specific εάν γίνεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.