Jump to content

Καλοκαίρι 2012: διακοπές-thread

Hydra

Recommended Posts

Αμέ αμέ!

Τις καλύτερες διακοπές μάλιστα.

Βασικά scratch that.

Τις ΑΠΟΛΥΤΕΣ διακοπές.

Miami, άνευ επιστροφής.

:magic:

Ελπίζω να μην τρώγεσαι με τίποτα !

in.gr - Σοκ προκαλεί περιστατικό ανθρωποφαγίας σε πολυσύχναστο δρόμο του Μαϊάμι - Ειδήσεις - Κόσμος

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Εμείς πέρσυ δεν πήγαμε πουθενά. Φέτος όμως, θα πάμε 4-5 μέρες, γιατί διαφορετικά μας βλέπω και τους δύο στο Δρομοκαΐτειο...

Προς το παρόν έχει επιλεγεί η Σαντορίνη. Εγώ έχω πάει 12 φορές, έχω φίλους κάτω, αλλά η γυναίκα μου την έχει δει μόνο σε φωτογραφίες. Δεδομένου ότι έχουμε μπει και στη διαδικασία να φύγουμε και να μην πατήσουμε ξανά το πόδι μας εδώ, είναι από τα μέρη που καλό είναι να πας στη ζωή σου.

Μιας και κοπελα μου παιρνει το πτυχιο σε ενα μηνα εχω κλεισει εισητηρια για παρισι που ηταν το ονειρο της να παει απο μικρη.

Βεβαια εκει θα την περιμενει και προταση γαμου στον πυργο του Αιφελ.

Και αν πει οχι θα φυγει απο πανω :hehe:

Μιας και κοπελα μου παιρνει το πτυχιο σε ενα μηνα εχω κλεισει εισητηρια για παρισι που ηταν το ονειρο της να παει απο μικρη.

Μέχρι τότε θα κάνεις ότι θέλουμε, αλλιώς της το λέμε! :hehe:

btw Πάρο ή Σαντορίνη;

Εκανα το ιδιο 2 χρονια πριν, Empire State building, 14 Φεβρουαριου...Φυσικα ειπε ναι στο κελεπουρι :hehe:

Μάνη 4ήμερο...ακούω τους Καλαματιανούς κ λοιπούς για το ποια παραλία να πάω...Αρεόπολη θα μένω...

από παραλίες δε ξέρω τι παίζει, λίγα πράγματα πιστεύω.

επειδή θα είσαι κάπως κοντά να επισκεφτείς τα σπήλαια του Διρού, έχει και παραλία.

Θα παντρευτεις ενα ατομο που δεν ξερει Οτι μπαινεις στον Λαμπη?

Στο γαμο του τζιπαβλη παντως,οταν εγω και ο ντολης πηγαμε να βαλουμε 5η μεριδα λεγαμε "ο γαμπρος μπαινει σε forums με κατι τυπους σαν κι εμας"

Αντροπαρέα ή με γυναίκα?

Εγώ και ο κολλητός.

Κοίτα, καλά τα νινάκια, αλλά θέλουμε και ωραία μέρη.

π.χ εμένα δε μου αρέσει η Punda Beach (αν και δεν πήγα) με αυτές τις γκαραζο - βελάριες....

Θέλω κάτι όμορφο.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=PODoq2zEuYg]punda beach 2011 xamos!! - YouTube[/ame]

Δε συγκρίνεται π.χ με

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=7UlwVvg4K90&feature=related]Banana beach bar Skiathos 2011 Crazy Summer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - YouTube[/ame]

Πολύ καλύτερα περάσαμε there.

Με το καλό , αλλά λίγο μικρός δεν είσαι? :p

Αν δεν κουραζεσαι ιδιαιτερα, δεν σου λειπουν και οι διακοπες. Γι αυτο και φετος χωριο Ναυπακτο, μονος, με παρεα κλπ και τα υπολοιπα λεφτα εισητηρια για βολτες εξωτερικο μετα το καλοκαιρι ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.