YDinopoulos Αύγουστος 31, 2012 #201 Κοινοποίηση Αύγουστος 31, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 2, 2012 #202 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2012 αλλοι ξεκιναν τωρα τις διακοπες τους , πολλοι αυτοι που δεν πηγαν και καποιοι που απο αυριο πιανουν δουλεια μετα απο 17 μερες αδεια..:@ να μαστε καλα παιδια και του χρονου να ξαναπερασουμε τελεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 17, 2013 Author #203 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2013 Έχει πάει κανείς Λετονία; Έχω πρόταση για μία 4 μερούλες όλα πληρωμένα.Αύγουστο. Λέει για καλοκαίρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούνιος 17, 2013 #204 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2013 Τζάμπα διακοπές, και στην Σπιναλόγκα να σου λέγανε να πας ΜΕ τους λεπρούς, ΔΕΝ λες όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 17, 2013 #205 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2013 Μια χαρά αυτές οι χώρες. Δεν πεθαίνεις κι από τη ζέστη, ωραίες γυναίκες έχει. Μια χαρά. Θα πήγαινα άνετα. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 17, 2013 #206 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2013 θα τρως πατατες βεβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 17, 2013 #207 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2013 Έχει πάει κανείς Λετονία; Έχω πρόταση για μία 4 μερούλες όλα πληρωμένα.Αύγουστο. Λέει για καλοκαίρι;Τσάμπα εξωτερικό και κάνεις και το δύσκολο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 17, 2013 Author #208 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2013 Εννοείται, απλά σκέφτηκα ότι θα μου χαλάσει το καλοκαιριάτικο mood. Ίδωμεν, έχω ακόμα καιρό μέχρι να απαντήσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 17, 2013 #209 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2013 Άμα δε θες να πας, πες μου να πάω εγώ Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 17, 2013 #210 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2013 Άμα δε θες να πας, πες μου να πάω εγώ Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Δεν ρωτησες ομως, τα εισιτηρια ποσο στα δινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor kTm Ιούνιος 17, 2013 #211 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2013 Έχει πάει κανείς Λετονία; Έχω πρόταση για μία 4 μερούλες όλα πληρωμένα.Αύγουστο. Λέει για καλοκαίρι;Λετονία δεν έχω πάει. Θα σου πω όμως την εμπειρία μου όταν επισκεύτηκα την Λιθουανία, παρόμοιες χώρες και σε ήθη, σε κλίμα και τρόπο ζωής. Κατά αρχάς θα επλαγεις ευχάριστα με τον κόσμο, ειδικά τους νέους. Οι γυναίκες εκεί, εκτός από ψηλές και όμορφες είναι και ποιο απελευθερωμένες. Οι Έλληνες ως μεσογειακός λαός περνάει η μπογιά μας. Θα δεις ότι με απλή οπτική επαφή, λίγο μπλα μπλα τα πράγματα είναι εξαιρετικά ποιο εύκολα από εδώ. Όσο για το μέρος, να ξέρεις ότι είναι ποιο ευρωπαϊκό από εδώ, με ότι και αν συνεπάγεται.Πίστεψε με εάν ήμουν νεότερος θα ανέβαινα κάθε χρόνο στις βαλτικές χώρες! Σου το συστηνω ανεπιφύλακτα και ο Αύγουστος μια χαρά είναι. Μην ξεχάσεις να προσκαλέσεις καμία για διακοπές σε Ελληνικό νησί, ξετρελένονται!Στάλθηκε από το HP Touchpad μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 17, 2013 #212 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2013 ρε μη μας χαλάς τη δουλειά. πες του ότι είναι χάλια και να χαρίσει τα εισιτήρια στο ντενίνιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 18, 2013 #213 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 Χτες γυρισα απο 5ημερη σε Κυθνο. Δεν θα ξαναπαω. οχι οτι με χαλασε κατι, αλλα δεν με τραβηξε τιποτα. (Εκτος απο το ΠΟΛΥ φτηνο, αλλα ΠΟΛΥ καλο φαγητο... ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Ιούνιος 18, 2013 #214 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 (Εκτος απο το ΠΟΛΥ φτηνο, αλλα ΠΟΛΥ καλο φαγητο... ) Να με συχωράς, που λεν και στο χωριό μου, αλλά αυτός είναι ένας πάρα πολύ καλός λόγος.. :drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούνιος 18, 2013 #215 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 Να με συχωράς, που λεν και στο χωριό μου, αλλά αυτός είναι ένας πάρα πολύ καλός λόγος.. :drool:-Έλα μωρό θα ξαναπάμε Κύθνο.-Μα εκεί ήταν χάλια.-Έχει καλό φαγητό όμως- :-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 18, 2013 Author #216 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2013 [MENTION=1787]doctor[/MENTION]_kTm Έτσι είναι οι καλές συμβουλές! Μακάρι να είχε περισσότερες τέτοιες πληροφορίες στα tripadvisor. Ψήθηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούνιος 25, 2013 #217 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2013 Μη χαίρεσαι , παρθένος θα πας παρθένος θα 'ρθεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 8, 2013 #218 Κοινοποίηση Ιούλιος 8, 2013 Προορισμος VIP το χωριο... Σε διακοπές ο Καραμανλής- Προτίμησε το Μαρμάρι Ευβοίας από την Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ | iefimerida.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 15, 2013 #219 Κοινοποίηση Ιούλιος 15, 2013 Μετά από 1 βδομάδα συνέδριο Κρήτη, αποφάσισα να προγραμματίσω τις διακοπές μου φέτος και λέω για Σκύρο. Έχετε τίποτα κατά νου? Έχει πάει κανείς? Θα πάω για 7-8 μέρες μεταξύ 10 και 20 Αυγούστου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.