Jump to content

Καλοκαίρι 2012: διακοπές-thread

Hydra

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

αλλοι ξεκιναν τωρα τις διακοπες τους , πολλοι αυτοι που δεν πηγαν και καποιοι που απο αυριο πιανουν δουλεια μετα απο 17 μερες αδεια..:@

να μαστε καλα παιδια και του χρονου να ξαναπερασουμε τελεια:D

• 9 months later...
Έχει πάει κανείς Λετονία; Έχω πρόταση για μία 4 μερούλες όλα πληρωμένα.

Αύγουστο. Λέει για καλοκαίρι;

Λετονία δεν έχω πάει. Θα σου πω όμως την εμπειρία μου όταν επισκεύτηκα την Λιθουανία, παρόμοιες χώρες και σε ήθη, σε κλίμα και τρόπο ζωής. Κατά αρχάς θα επλαγεις ευχάριστα με τον κόσμο, ειδικά τους νέους. Οι γυναίκες εκεί, εκτός από ψηλές και όμορφες είναι και ποιο απελευθερωμένες. Οι Έλληνες ως μεσογειακός λαός περνάει η μπογιά μας. Θα δεις ότι με απλή οπτική επαφή, λίγο μπλα μπλα τα πράγματα είναι εξαιρετικά ποιο εύκολα από εδώ. Όσο για το μέρος, να ξέρεις ότι είναι ποιο ευρωπαϊκό από εδώ, με ότι και αν συνεπάγεται.

Πίστεψε με εάν ήμουν νεότερος θα ανέβαινα κάθε χρόνο στις βαλτικές χώρες! Σου το συστηνω ανεπιφύλακτα και ο Αύγουστος μια χαρά είναι. Μην ξεχάσεις να προσκαλέσεις καμία για διακοπές σε Ελληνικό νησί, ξετρελένονται!

Στάλθηκε από το HP Touchpad μου.

Να με συχωράς, που λεν και στο χωριό μου, αλλά αυτός είναι ένας πάρα πολύ καλός λόγος.. :drool:

-Έλα μωρό θα ξαναπάμε Κύθνο.

-Μα εκεί ήταν χάλια.

-Έχει καλό φαγητό όμως

- :-O

• 2 weeks later...

Μετά από 1 βδομάδα συνέδριο Κρήτη, αποφάσισα να προγραμματίσω τις διακοπές μου φέτος και λέω για Σκύρο. Έχετε τίποτα κατά νου? Έχει πάει κανείς? Θα πάω για 7-8 μέρες μεταξύ 10 και 20 Αυγούστου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.