ponaei8anasi Ιούλιος 26, 2012 #181 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Μπορώ να έχω κάποιο λινκ με σχετικές πληροφορίες παρακαλώ?http://www.koinonikostourismos.gr/pdfs/egikldik6hmeron2012-13.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 26, 2012 #182 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Γιατί δεν έχει και απλά "έχοντες κάρτα ανεργίας"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_gs Ιούλιος 26, 2012 #183 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Απο το ολοτελα καλη και η παναγιωταινα!Δεν λες που τους εκοψε και θα δωσουν τα εισητηρια στον κοσμο(μιας και ειναι πληρωμενα απο εισφορες).Αν κατσει και παρω τα εισητηρια τοτε θα την κανω κανα 5ημερο γτ χωρις αυτο θα εβραζα στην αθηνα..Ρε συ ναι μαζι σου. Αλλα τι να τα κανω τα εισιτηρια τον Αυγουστο, οταν οι 8 στους 10 δε θα μπορουν να τα χρησιμοποιησουν τον Αυγουστο; Μεχρι να τα παρουν, να ψαξουν για δωματια...καλος Σεπτεμβρης!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 26, 2012 #184 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Μαρμαρι φορ δε γουικ ενντ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιούλιος 26, 2012 #185 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Ναύπλιο - τολό for the weekend Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιούλιος 26, 2012 #186 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Εγω παιδιά είμαι σύβοτα (Θεσπρωτίας) και έχουμε παει με την γυναίκα μεχρι στιγμής Γιάννενα φάγαμε την καλητερη μπουγατσα.. Πήγαμε και Σαββατοκύριακο Κέρκυρα, παξους-αντιπαξους γιατί ειναι διπλα ενα μικρό tour και έχει ο Θεός μένει μόνο να βρω τον [MENTION=172]papatsonis[/MENTION] του έχω υποσχιθει καφε πριν φύγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Ιούλιος 27, 2012 #187 Κοινοποίηση Ιούλιος 27, 2012 Εγώ την κάνω καπάκια μετά τη δουλειά πάω χωριό Παρνασσό μπας και δροσιστώ λίγο.Βασικά πήρα και ζακέτα μαζί. :yes2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 28, 2012 #188 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Εγώ την κάνω καπάκια μετά τη δουλειά πάω χωριό Παρνασσό μπας και δροσιστώ λίγο.Βασικά πήρα και ζακέτα μαζί. :yes2:Εγω για Μετσοβο την Παρασκευη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 31, 2012 #189 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 Έκλεισα Νάξο ένα 7ήμερο, ελπίζω να είναι ωραία!!!!!Αν κάποιος έχει καμιά πρόταση ας την πει!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smartmak Ιούλιος 31, 2012 #190 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 Θα παω λερο εχουμε γνωμες η θα το μετανιωσω;;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 31, 2012 #191 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 [MENTION=1085]sotiris[/MENTION] πολυ ομορφα ειναι στη πολη θα σου αρεσει εμεινα σε δωματιο (πριν 5 χρονια) στην αγια αννα που εχει τζαματη παραλια (και κρυο νερο ) να πας στην ψαροταβερνα που βρισκεται στην προβλητα ειχε φοβερη μαριδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιούλιος 31, 2012 #192 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 αρμενιστης bitch, πηγα 3ημερο και θα ξαναπαω για καμια βδομαδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Ιούλιος 31, 2012 #193 Κοινοποίηση Ιούλιος 31, 2012 Οριστικοποιήθηκε ότι θα πάρω άδειααα .... όοοοοολεεεε 11-18 διακοπούλεεεςςς το thread με τα φαγητά ετοιμαστείτε να πάρει φωτιά.:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Αύγουστος 3, 2012 #194 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2012 Οτι προμηθεια και να παιρνει το booking.com την αξιζει και με το παραπανω. Μιλαμε για απιστευτη ταχυτητα και υπευθυνη βοηθεια. Ειχα παρα πολυ καιρο να μεινω τοσο ευχαριστημενος με εξυπηρετηση πελατων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Αύγουστος 17, 2012 #195 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Τον π@υλο λεμε.... Πηρα γυναικα και γατι και φευγω για Μαρμαρι, Ιθακη, Κεφαλλονια! Σας γραφω απο το καραβι :ρ Σι γιου 3 Σεπτεμβριου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Αύγουστος 17, 2012 #196 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Οτι προμηθεια και να παιρνει το booking.com την αξιζει και με το παραπανω. Μιλαμε για απιστευτη ταχυτητα και υπευθυνη βοηθεια. Ειχα παρα πολυ καιρο να μεινω τοσο ευχαριστημενος με εξυπηρετηση πελατων. πτήσεις να είχε θα ήταν κομπλέ. Ψάχνω San Diego, 10-15 Αυγ 2013 αν μπορώ να τα κόψω νωρίς και φτηνά. Αν δε προλαβαίνω και πέσει κομήτης, θα πάρω το καράβι για Kanto - Cinnabar Island και θα τελειώσει η υπόθεση Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Αύγουστος 17, 2012 #197 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Θυμάστε...???http://www.thelab.gr/off-topic/thrent-symparastasis-ston-venom7-lovelab-not-deadlab-111107.htmlΕ, λοιπόν ήρθε η μέρα που θα πάμε διακοπές...ΜΑΖΊ!!!Δεν είμαστε μαζί, τουλάχιστον ακόμη, αλλά δε ξέρω...θα δείξει!Θα ενημερώσω για εξελίξεις από βδομάδα παίδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Αύγουστος 17, 2012 #198 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 [MENTION=9875]venom7[/MENTION] περιμένω να πεις τα νέα σου:red: εγώ που χώρισα το γιόρτασα κιόλας Υ.Γ. Αν θες προβλέψεις, χάρτη κλπ, ξέρω ένα γραφείο στη Θεσσαλονίκη, μη σπαταλάς το χρόνο σου με αυτήν τζάμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Αύγουστος 17, 2012 #199 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Θυμάστε...???http://www.thelab.gr/off-topic/thrent-symparastasis-ston-venom7-lovelab-not-deadlab-111107.html Ε, λοιπόν ήρθε η μέρα που θα πάμε διακοπές...ΜΑΖΊ!!! Δεν είμαστε μαζί, τουλάχιστον ακόμη , αλλά δε ξέρω...θα δείξει! Θα ενημερώσω για εξελίξεις από βδομάδα παίδες! Cosmopolitan Forum πτήσεις να είχε θα ήταν κομπλέ.Ψάχνω San Diego, 10-15 Αυγ 2013 αν μπορώ να τα κόψω νωρίς και φτηνά. Αν δε προλαβαίνω και πέσει κομήτης, θα πάρω το καράβι για Kanto - Cinnabar Island και θα τελειώσει η υπόθεση Aπο τώρα για τον επόμενο Αύγουστο δεν θα βρεις φτηνά, κοίτα 3-4 μήνες πριν απο την ημερομηνία που σε ενδιαφέρει μέσα από τα site των αεροπορικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Αύγουστος 17, 2012 #200 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2012 Θυμάστε...???http://www.thelab.gr/off-topic/thrent-symparastasis-ston-venom7-lovelab-not-deadlab-111107.html Ε, λοιπόν ήρθε η μέρα που θα πάμε διακοπές...ΜΑΖΊ!!! Δεν είμαστε μαζί, τουλάχιστον ακόμη , αλλά δε ξέρω...θα δείξει! Θα ενημερώσω για εξελίξεις από βδομάδα παίδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.