Jump to content

Καλοκαίρι 2012: διακοπές-thread

Hydra

Recommended Posts

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply
Περίπτωση είσαι, εδώ από την 1η Γενάρη μπορώ(εάν θέλω) να κάνω book τις άδειες όλου του χρόνου :p

Βρε κι εγώ μπορώ να τις κάνω book, το θέμα είναι ότι αν δεν συμφωνεί ο supervisor θα πεσει τσι-book! Ασε που τις αδειες οταν τις μετρας σε ωρες μετρας με λαθος μοναδα μετρησης :p

Δεν ξέρω πως δουλεύει σε εσάς, εδώ το approval ή μη, είναι θέμα ημερών. Άλλο να ζητήσω τον Μάρτη πχ άδεια για 11-25 Αυγούστου και να μου πουν δεν γίνεται, πάλι ξέρω από πολύ νωρίτερα ότι θα πρέπει να επιλέξω άλλες ημερομηνίες και άλλο αυτό που κάνουν ορισμένες επιχειρήσεις(ή διευθυντάδες), να σου βγάζουν την ψυχή και να σου λένε μία βδομάδα πριν ότι μπορείς να πάρεις την άδειά σου, είναι τραγικό, δεν μπορείς να προγραμματίσεις τίποτε!

Rant over, ας επιστρέψουμε στο θέμα μας :)

Παίζει καμιά προσφορά από τα goldendeals και σία για φέτο?

Ψάχνω για 2 3ήμερα, δεν με νοιάζει που.

Δεν μου εχει ερθει εμενα κανενα e-mail Σωτο, παρ'όλο που εχω γραφτεί να λαμβάνω ενημερώσεις.

για δώστε info για Τζια.. λεμε να παμε 3-4 μερες ,5 με 8 Αυγούστου 2 ζευγάρια για χαλαρή φάση..

θέλουμε κάτι ήσυχο,οικονομικό,αν έχει και κάμπινγκ μια χαρά..

Ειχα παει πριν καμποσα χρονια.ειναι γενικα αρκετα ησυχα αλλα οχι και πολυ φθηνα απο οσο θυμαμαι.ειχαμε μεινει σε μια θεια της τοτε κοπελας μου και μας ειχε κανει καλη τιμη.δεν θυμαμαι βεβαια να σπυ πω που τωρα...

Εγω πρωτα εκλεισα τα εισητηρια για παρισι και στη συνεχεια πηγα στον διευθυντη και του λεω "5-15 αυγουστου τον ηπιες γιατι θα λειπω" :hehe:

Πες μου οτι τον εβγαλες εξω και τον κοπανησες στο γραφειο του κιολας ! :hehe:

• 2 weeks later...
Για οποιον δεν το ξερει και τον ενδιαφερει ξαναβγαινουν τα εισιτηρια Κοινωνικου Τουρισμου.Πληροφοριες και καταθεση δικαιολογητικων στα ΚΕΠ

Νωρις το θυμηθηκαν οι γελοιοι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Νωρις το θυμηθηκαν οι γελοιοι.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Απο το ολοτελα καλη και η παναγιωταινα!

Δεν λες που τους εκοψε και θα δωσουν τα εισητηρια στον κοσμο(μιας και ειναι πληρωμενα απο εισφορες).

Αν κατσει και παρω τα εισητηρια τοτε θα την κανω κανα 5ημερο γτ χωρις αυτο θα εβραζα στην αθηνα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.