RootX Ιούλιος 12, 2012 #161 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 Εξωτερικό calling και δεν ξέρω την άδεια μου ακόμα Περίπτωση είσαι, εδώ από την 1η Γενάρη μπορώ(εάν θέλω) να κάνω book τις άδειες όλου του χρόνου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 12, 2012 #162 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 Περίπτωση είσαι, εδώ από την 1η Γενάρη μπορώ(εάν θέλω) να κάνω book τις άδειες όλου του χρόνου Βρε κι εγώ μπορώ να τις κάνω book, το θέμα είναι ότι αν δεν συμφωνεί ο supervisor θα πεσει τσι-book! Ασε που τις αδειες οταν τις μετρας σε ωρες μετρας με λαθος μοναδα μετρησης Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Ιούλιος 12, 2012 #163 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 Δεν ξέρω πως δουλεύει σε εσάς, εδώ το approval ή μη, είναι θέμα ημερών. Άλλο να ζητήσω τον Μάρτη πχ άδεια για 11-25 Αυγούστου και να μου πουν δεν γίνεται, πάλι ξέρω από πολύ νωρίτερα ότι θα πρέπει να επιλέξω άλλες ημερομηνίες και άλλο αυτό που κάνουν ορισμένες επιχειρήσεις(ή διευθυντάδες), να σου βγάζουν την ψυχή και να σου λένε μία βδομάδα πριν ότι μπορείς να πάρεις την άδειά σου, είναι τραγικό, δεν μπορείς να προγραμματίσεις τίποτε! Rant over, ας επιστρέψουμε στο θέμα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
paparoach Ιούλιος 12, 2012 #164 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 Μύκονος 11-18 με το μωρό. οhhhh yeahhh :crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Ιούλιος 12, 2012 #165 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 για δώστε info για Τζια.. λεμε να παμε 3-4 μερες ,5 με 8 Αυγούστου 2 ζευγάρια για χαλαρή φάση..θέλουμε κάτι ήσυχο,οικονομικό,αν έχει και κάμπινγκ μια χαρά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 12, 2012 #166 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 Παίζει καμιά προσφορά από τα goldendeals και σία για φέτο?Ψάχνω για 2 3ήμερα, δεν με νοιάζει που. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 13, 2012 #167 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Παίζει καμιά προσφορά από τα goldendeals και σία για φέτο?Ψάχνω για 2 3ήμερα, δεν με νοιάζει που.Δεν μου εχει ερθει εμενα κανενα e-mail Σωτο, παρ'όλο που εχω γραφτεί να λαμβάνω ενημερώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 13, 2012 #168 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Εγω πρωτα εκλεισα τα εισητηρια για παρισι και στη συνεχεια πηγα στον διευθυντη και του λεω "5-15 αυγουστου τον ηπιες γιατι θα λειπω" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούλιος 13, 2012 #169 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 για δώστε info για Τζια.. λεμε να παμε 3-4 μερες ,5 με 8 Αυγούστου 2 ζευγάρια για χαλαρή φάση..θέλουμε κάτι ήσυχο,οικονομικό,αν έχει και κάμπινγκ μια χαρά..Ειχα παει πριν καμποσα χρονια.ειναι γενικα αρκετα ησυχα αλλα οχι και πολυ φθηνα απο οσο θυμαμαι.ειχαμε μεινει σε μια θεια της τοτε κοπελας μου και μας ειχε κανει καλη τιμη.δεν θυμαμαι βεβαια να σπυ πω που τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 13, 2012 #170 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Εγω πρωτα εκλεισα τα εισητηρια για παρισι και στη συνεχεια πηγα στον διευθυντη και του λεω "5-15 αυγουστου τον ηπιες γιατι θα λειπω" Πες μου οτι τον εβγαλες εξω και τον κοπανησες στο γραφειο του κιολας ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Ιούλιος 13, 2012 #171 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Πες μου οτι τον εβγαλες εξω και τον κοπανησες στο γραφειο του κιολας ! Aυτα τα κάνει ο χυτρας Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούλιος 13, 2012 #172 Κοινοποίηση Ιούλιος 13, 2012 Πες μου οτι τον εβγαλες εξω και τον κοπανησες στο γραφειο του κιολας ! Οχι δεν ηθελα να ζορισω τις καταστασεις :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Ιούλιος 21, 2012 #173 Κοινοποίηση Ιούλιος 21, 2012 Για οποιον δεν το ξερει και τον ενδιαφερει ξαναβγαινουν τα εισιτηρια Κοινωνικου Τουρισμου.Πληροφοριες και καταθεση δικαιολογητικων στα ΚΕΠ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιούλιος 26, 2012 #174 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Αύριο φεύγω για Ψαρά-Χίο. Kάποιος με οποιαδήποτε πρόταση της τελευταίας στιγμής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_gs Ιούλιος 26, 2012 #175 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Για οποιον δεν το ξερει και τον ενδιαφερει ξαναβγαινουν τα εισιτηρια Κοινωνικου Τουρισμου.Πληροφοριες και καταθεση δικαιολογητικων στα ΚΕΠΝωρις το θυμηθηκαν οι γελοιοι. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 26, 2012 #176 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Aυτα τα κάνει ο χυτρας Ο Χύτρας θα του τα πούλαγε με premium μην μπερδεύεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Ιούλιος 26, 2012 #177 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Νωρις το θυμηθηκαν οι γελοιοι. Sent from my iPhone using TapatalkΑπο το ολοτελα καλη και η παναγιωταινα!Δεν λες που τους εκοψε και θα δωσουν τα εισητηρια στον κοσμο(μιας και ειναι πληρωμενα απο εισφορες).Αν κατσει και παρω τα εισητηρια τοτε θα την κανω κανα 5ημερο γτ χωρις αυτο θα εβραζα στην αθηνα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 26, 2012 #178 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Τα εισιτήρια θα απευθύνονται και σε μας ή μόνο στης τρίτης ηλικίας,ξέρετε?Μπορώ να έχω κάποιο λινκ με σχετικές πληροφορίες παρακαλώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούλιος 26, 2012 #179 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 δεν είναι κοινωνικού τουρισμού ακριβώς..... είναι ένα πράγμα που έκανε ο ΕΟΤ και απευθύνεται κυρίως σε δημ. υπαλλήλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιούλιος 26, 2012 #180 Κοινοποίηση Ιούλιος 26, 2012 Μπορώ να έχω κάποιο λινκ με σχετικές πληροφορίες παρακαλώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.