vic Ιούλιος 7, 2012 #141 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2012 Όποιος θέλει ησυχία και απομόνωση μπορεί να δει για την Ηρακλειά στις Κυκλάδες.Δεν έχει τρελή κίνηση, μικρό κυκλαδίτικο νησί, φιλόξενοι οι άνθρωποι εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιούλιος 10, 2012 #142 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 Ψάχνω για τριήμερο κάπου κοντά στην Αθήνα, ιδανικά κάποιο κοντινό νησί, ήρεμο και οικονομικό. Any ideas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιούλιος 10, 2012 #143 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 Ψάχνω για τριήμερο κάπου κοντά στην Αθήνα, ιδανικά κάποιο κοντινό νησί, ήρεμο και οικονομικό. Any ideas?Οταν λες νησι ποσο μεγάλο νησι εννοεις;Πχ νοτια ευβοια μαρμαρι ειναι πολυ ωραια, με πλοιο απο ραφηνα εισαι σε μια ωριτσα εκει και εχει διπλα καρυστο και παραλια αγ δημητριου...Εναλλακτικα παρε τηλ να σου δωσω κλειδια τσακωνοπατρικου κοντα στην γνωστη πιστα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 10, 2012 #144 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 Μαρμαρι στην Νοτια Ευβοια. 1 ωρα απο Ραφηνα με το πλοιο. Google για πιο πολλα και οτι μα οτι θες εδω ειμαι! Ξενοδοχειο απο 50€, 4στερο με υπερπισινα. Παραλιες ομορφες και....ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ (ξερεις την ιστορια μου ) btw, θα ειμαι εκει καθε σαββ/κο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 10, 2012 #145 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 Που με προλαβες ρε αληταμπουρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Ιούλιος 10, 2012 #146 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 Ψάχνω για τριήμερο κάπου κοντά στην Αθήνα, ιδανικά κάποιο κοντινό νησί, ήρεμο και οικονομικό. Any ideas?γιατί θες να πας; μπάνια-ξεκούραση-διασκέδαση;εγώ προτείνω να πας πόρτο χέλι και να αράξεις aks xinitsa bay.φοβερή οργάνωση και παραλία.πας εκεί και δε κουνιέσαι μέχρι να φύγεις.εκεί δεν έχει κάτι ιδιαίτερο από nightlife αλλά πετάγεσαι Σπέτσες που είναι πολύ ωραία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Ιούλιος 10, 2012 #147 Κοινοποίηση Ιούλιος 10, 2012 Ψάχνω για τριήμερο κάπου κοντά στην Αθήνα, ιδανικά κάποιο κοντινό νησί, ήρεμο και οικονομικό. Any ideas?Πόρος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 11, 2012 #148 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 Φετος το καλοκαιρι περιλαμβάνει Σαντορίνη και μετά Εύβοια! Δεν εχω κλεισει για Σαντορινη ακομα, αλλα βρισκω συνεχεια προσφορες! Το μονο θεμα ειναι τα ακτοπλοϊκά, θα δω και στον τσιπη για αυτα. Για αεροπλανο δεν το συζητάω καν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 11, 2012 #149 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 Κι'ομως, αν εκλεινες νωριτερα αεροπορικα (3-4 μηνες πισω) ειναι 10-20€ πιο φτηνα απο τα ακτοπλοικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 11, 2012 #150 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 όπου πάει η Aegean ναι, παίζει να είναι πιο φθηνά. Κεφαλονιά, εκτός κι αν υπάρχει προσφορά της Ολυμπιακής, που να περιλαμβάνει την Κεφαλονιά -συνήθως δεν, γιατί πάει μόνο η Ολυμπιακή, οπότε είναι μονοπώλιο-, για ένα άτομο, πήγαινε έλα, ζητάνε 150-250€... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούλιος 11, 2012 #151 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 Ψάχνω για τριήμερο κάπου κοντά στην Αθήνα, ιδανικά κάποιο κοντινό νησί, ήρεμο και οικονομικό. Any ideas?Αίγινα και θα μείνεις Πέρδικα.....Έχεις τα πάντα κοντά και το Άγκιστρι για μια μέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 11, 2012 #152 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 [MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] δες Τζιά. Απο Λαύριο και είναι πολύ πιο ωραία απο τα άλλα "κοντινά" νησιά.Για τους υπόλοιπους, αν θέλετε ησυχία, ξεκούραση, καλή και φθηνή διαμονή, και γενικά για την εποχή χαμηλές τιμές ρίχτε και μια ματιά στην Χάλκη. (δίπλα στην Ρόδο, και όχι στα Πριγκιποννήσια) ναι είμαι απο εκεί, αλλά το μέρος τα σπάει. Απλά πρέπει να πετάξεις Ρόδο η καράβι για εκεί, που δεν είναι ΟΤΙ πιο βολικό με τις τιμες τις Ετζιαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούλιος 11, 2012 #153 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 η τζιά ωρέ δεν είναι φθηνή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιούλιος 11, 2012 #154 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 Το δέχομαι, αλλά. α) τι είναι φθηνό κοντά στην Αθήνα? Σπέτσες? Ύδρα? Κύθνος? Σαλαμύκονος? Μόνο ο Πόρος ίσως είναι αλλά δεν μου αρέσει.β) το είπα στον Μήτσο γιατί έχω κάτι κονέ εκεί να τον εφτιάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούλιος 11, 2012 #155 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 ο Πόρος είναι πανάκριβος όπως και οι Σπέτσες....από όλα αυτά σε λογικά επίπεδα είναι η Αίγινα και το Άγκιστρι τα αλλά είναι βράστα....αν είναι για κονέ πάσσο Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Ιούλιος 11, 2012 #156 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 Κι'ομως, αν εκλεινες νωριτερα αεροπορικα (3-4 μηνες πισω) ειναι 10-20€ πιο φτηνα απο τα ακτοπλοικα...Δεν γίνονται αυτα τα πραγματα really. Το πότε θα παρει η γυναικα αδεια απο την δουλεια της το εμαθε σήμερα το πρωί. Λες να μην το ειχα σκεφτει; Αλλα 3-4 μηνες πισω δεν ηξερε αν θα παρει καν αδεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pastelidis.n.s. Ιούλιος 11, 2012 #157 Κοινοποίηση Ιούλιος 11, 2012 [MENTION=4482]LevelOne[/MENTION] δες Τζιά. Απο Λαύριο και είναι πολύ πιο ωραία απο τα άλλα "κοντινά" νησιά.Eτσιιιιιι...Κορυφαιο νησι . . . Την εχτισα 12 χρονια...Πολυ ωραιες παραλιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιούλιος 12, 2012 #158 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 Κι'ομως, αν εκλεινες νωριτερα αεροπορικα (3-4 μηνες πισω) ειναι 10-20€ πιο φτηνα απο τα ακτοπλοικα...δυστηχως ορισμενοι δεν εχουν το περιθωριο να μαθαινουν 3-4 μηνες νωριτερα την αδεια καλοκαιριου.εμεις την μαθαμε πριν 15 μερες περιπουεκλεισα για κρητη και σαντορινη για φετος 2 βδομαδουλες συνολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Ιούλιος 12, 2012 #159 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 Το πότε θα παρει η γυναικα αδεια απο την δουλεια της το εμαθε σήμερα το πρωί.Αυτή είναι η μ@λ@κια στην Ελλάδα. Ενώ στο εξωτερικό ξέρουν τις άδειές τους για όλο το χρόνο από την αρχή του...Θα πάω την ερχόμενη Τετάρτη στο παράλιο Άστρος Κυνουρίας για 4 μέρες και μετά θα κανονίσω κάτι για 15αύγουστο για Χανιά Κρήτης. (Ταυρωνίτης Κισσάμου).Εσύ Ιάσωνα πού θα πας Κρήτη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούλιος 12, 2012 #160 Κοινοποίηση Ιούλιος 12, 2012 Αυτή είναι η μ@λ@κια στην Ελλάδα. Ενώ στο εξωτερικό ξέρουν τις άδειές τους για όλο το χρόνο από την αρχή του...Θα πάω την ερχόμενη Τετάρτη στο παράλιο Άτρος Κυνουρίας για 4 μέρες και μετά θα κανονίσω κάτι για 15αύγουστο για Χανιά Κρήτης. (Ταυρωνίτης Κισσάμου). Εσύ Ιάσωνα πού θα πας Κρήτη; Εξωτερικό calling και δεν ξέρω την άδεια μου ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.