SirDiman Ιούνιος 9, 2012 #81 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2012 Let me google that for you Δεν εχω προσωπική εμπειρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 10, 2012 #82 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Μια χαρά εταιρεία και συνεπής και όλααπλά παίζει σε αεροδρόια με χαμηλούς φόρους Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Ιούνιος 10, 2012 #83 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Χαλκιδική-Φούρκα για καμία βδομαδούλα και μετα 5-6 ημέρες Βουδαπέστη.Btw κοιτάω για Βουδαπέστη με ryanair. Έχεις κανείς εμπειρία τι παίζει με την εταιρία και είναι τόσο φθηνά; Τιποτα, μια χαρα ειναι. Πηγα london πριν ενα μηνα, 250 ευρα, 2 ατομα πηγαινε-ελα και εξτρα βαλιτσες. Boeing 737-800 ολοκαινουργιο (για το εσωτερικο μιλαω, μηχανικα μερη κτλ δεν γινεται να ξερω). Απλα ειναι στενα στο αεροπλανο(σαν λεωφορειο ενα πραγμα), δεν σου δινουν ουτε νερο κτλ. Βαλιτσες, priority boarding, πληρωμη με πιστωτικη, ολα ειναι εξτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Ιούνιος 10, 2012 #84 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Ευχαριστώ για τα infos.Οι απόψεις πάντως διίστανται πάντως,δηλαδή χθες διάβαζα σε διάφορες σελίδες άλλοι λένε πολύ καλή εταιρία δεδομένου και τα λεφτά που δίνεις για να πετάξεις και άλλοι λένε για τρομερές καθυστερήσεις,μέσα βρώμικα αεροπλάνα,αεροσυνοδοί να κοιμούνται εν ώρα πτήσεις και άλλα τέτοια και φοβήθηκα λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 10, 2012 #85 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 εγω πυ το έκανα για Ιταλία ήταν όλα μια χαρά καθαρό αεροπλάνο καλές αεροσυνοδοί και καθαροί χώροι και τρελή τιμή 95 πήγαινει έλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιούνιος 10, 2012 #86 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2012 Εγώ που έκανα το Βαρκελώνη - Μπέρμινγχαμ 'έσβησαν' τις μηχανές με το που πιάσαμε θάλασσα στη Β. Γαλλία και κάναμε μια πολύ ωραία ανεμοπτερο-πτήση.Ενδεικτικά η Aegean δεν κόβει τις μηχανές στο ... 5%, κατεβάζει πιο πολύ τα flaps (πιο σταθερό το αεροπλάνο κλπ. αλλά καίει πιο πολύ βενζίνα).Πρέπει να κάνω την πτήση Μπέρμινγχαμ - Δουβλίνο τέλος του μήνα και ακόμη το σκέφτομαι να κλείσω αυτούς ή να πάω με το καράβι... Απλά αυτοί βγαίνουν 60-70 λίρες μετ' επιστροφής και το καράβι (χωρίς την οδήγηση) βγαίνει 250... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 19, 2012 Author #87 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2012 Ξέρει κανείς αν μπορώ να κλείσω εισιτήρια για πλοίο μέσω τηλεφώνου; Επίσης αν κλείσω 2 φοιτητικά εγώ και την ημέρα που είναι να πάμε έρθει και ο φίλος μου (το ένα θα είναι γι αυτόν που δεν έχει πασο), θα του πούνε τίποτα;Υ.Γ: Βασικά αν πάω σε οποιοδήποτε ταξιδιωτικό; Ποιός κατεβαίνει Πειραιά μεσ' τη ζέστη τώρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 19, 2012 #88 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2012 Μπορεις να τα κανεις κρατηση μεχρι μια βδομαδα. Μετα αν δεν τα εκδοσεις ακυρωνονται. Οποτε τα κλεινεις κ πας και τα παιρνεις εντος βδομαδας.Αν θες παρε τηλ στο βιβα, ισως μπορεις να τα πληρωσεις κιολας με καμια καταθεση ή καρτα κ να σου δωσοτν κωδικο κρατησης. Οταν ειναι να φυγεις, θα πας εξω απι το κιοσκι με τον κωδικο κ θα στα εκδωσουν.Για το αλλο που ρωτας μαλλον θα πληρωσει τη διαφορα. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 19, 2012 Author #89 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2012 Κάτι τέτοιο θα κάνω, πού να πάρω τηλ. ;Απλώς θέλω να κλείσω πρώτα εισιτήρια και μετά να κάνω την κατάθεση για τις κρατήσεις του ξενοδοχείου, που λήγει μεθαύριο. Μην τυχόν δεν βρούμε θέσεις στο πλοίο και έχω βάλει τα λεφτά στον λογαριασμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 20, 2012 #90 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2012 Σε πρακτοριο της περιοχης σου, αλλιως σε μεγαλο ταξιδιωτικο στυλ viva.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hAic Ιούνιος 20, 2012 #91 Κοινοποίηση Ιούνιος 20, 2012 Παιδια υπαρχει κανενα site μπας και βρω καμια προσφορα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούνιος 23, 2012 #92 Κοινοποίηση Ιούνιος 23, 2012 Για προτεινετε προορισμο στο αιγαιο.θελω να πας μαζι με την κοπελα μου.θα μεινουμε μαλλον σε καμπινγκ για οικονομια και θα παμε με το παπι οποτε να ειναι και τα εισιτηρια σχετικα φθηνα(αν και απο οτι εχω δει πανμτου 100-120Ε παιζουν αλε ρετουρ μαζι με το παπι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 24, 2012 #93 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2012 Μήλο με την κοπελιά Να πας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 24, 2012 Author #94 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2012 Ακυρώσαμε την Πάρο, τώρα σκεφτόμαστε ή Ίο ή Σκιάθο, αλλά στο φινάλε φινάλε ελλείψει χρημάτων θα πάμε στο χωριό μου κι από εκεί πεταγόμαστε Σκιάθο καμμιά μονοήμερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούνιος 24, 2012 #95 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2012 Αν και δεν ειμαι οπαδος του καμπινγκ, αλλα ξερω την μηλο απ'εξω (πηγαινω 4 χρονια συνεχομενα κ παντρευτηκα περυσι εκει...), αξιζει πολυ. Ειναι αρκετα οικονομικα και θα δεις ομορφα τοπια κ παραλιες που δεν τα συναντας ολα μαζι σε ενα νησακι ! Ψαξε για καμπινγκ Αχιβαδολιμνης. Αν θες αλλες πληριοφοριες πες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούνιος 24, 2012 #96 Κοινοποίηση Ιούνιος 24, 2012 Κοιταξα για μηλο και συγκεκριμενα αχιβαδολιμνη αλλα ρε παιδια 17,5 το ατομο αν νοικιασουμε και σκηνη.wtf δηλαδη?σιφνο βρηκα απο γνωστο δωματιο με 30 γιουρο.για εκει το βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιούνιος 25, 2012 #97 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2012 Για προτεινετε προορισμο στο αιγαιο.θελω να πας μαζι με την κοπελα μου. Φιλε σορρυ φετος δεν μπορω να την παρω, εχω κλεισει με την δικια μου Σορρυ δεν κρατηθηκα :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιούνιος 25, 2012 #98 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2012 Φιλε σορρυ φετος δεν μπορω να την παρω, εχω κλεισει με την δικια μου Σορρυ δεν κρατηθηκα :hehe: παρε και τις 2 και αν δεν γυρισεις με ζουρλομανδυα σου δινω ολα τα υπαρχοντα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
hypnz Ιούνιος 25, 2012 #99 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2012 παρε και τις 2 και αν δεν γυρισεις με ζουρλομανδυα σου δινω ολα τα υπαρχοντα μου Σσσσσστ πιπέρι στο στομα!! :-P Sent from my Desire HD using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιούνιος 25, 2012 Author #100 Κοινοποίηση Ιούνιος 25, 2012 Σσσσσστ πιπέρι στο στομα!! :-PSent from my Desire HD using Tapatalk 2Ποιανού είσαι εσύ; :big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.