Hydra Μάϊος 26, 2012 Author #21 Μάϊος 26, 2012 Πότε σκέφτεστε να πατε?Ή μετά την εξεταστική μας, δηλαδή πρώτο 10ήμερο του Ιούλη ή αρχές Αυγούστου.
trendy Μάϊος 26, 2012 #22 Μάϊος 26, 2012 Σαντορίνη, Λευκάδα (με αμάξι από Αθήνα) ή Ρόδο; Για 4-5 νύχτες περίπου. Δεν έχω πάει σε κάποιο από τα 3 οπότε ακούω γνώμες. Μετά μία εβδομάδα Λουτρά Αιδηψού και 2 βδομάδες Αθήνα. Μέσα Ιουνίου με μέσα Ιουλίου.
magicman Μάϊος 26, 2012 #23 Μάϊος 26, 2012 σαντιρινη πηγα πριν μερικα χρονια. περα το ατην θεα και το διαφορετικο περιβαλλον, δεν αξιζει...θα πηγαινα λευκαδα, που ακουω πολυ καλα λογια... με πολυ ωραιες παραλιες..εγω λεω για παργα.. αν εχουμε μαρουλι.. πιθανον camping να πεσει...
deninho Μάϊος 26, 2012 #24 Μάϊος 26, 2012 κι εγώ Λευκάδα θα έλεγα, αλλά θα με πουν τοπικιστή και ότι υποστηρίζω Ιόνιο
billpeppas Μάϊος 26, 2012 #25 Μάϊος 26, 2012 Λευκάδα μαμεί.Ωραίες ακτές, ωραίες γυναίκες, αρκετά πιο ήσυχα από το με πατάς σε πατώ άλλων νησιών.
LevelOne Μάϊος 26, 2012 #26 Μάϊος 26, 2012 Λευκάδα, πολυ όμορφο νησί. Το Νυδρί βέβαια που είχα μείνει εγώ πέρυσι, κάθε αλλο παρα ήσυχο το λες. Πατας με, πατώ σε ήταν (μέσα Αυγούστου).
Raider Μάϊος 26, 2012 #27 Μάϊος 26, 2012 Συμφωνώ για Λευκάδα, θα προτιμούσα Άγιο Νικήτα~ για διαμονή (ήσυχα, τουλάχιστον την τελευταία φορά που πήγα ). Έχεις Κάθισμα δίπλα, Εγκρεμνούς και Πόρτο Κατσίκι παραπέρα και αν θες νυκτερινή ζωή πετάγεσαι Νυδρί.
performer Μάϊος 26, 2012 #29 Μάϊος 26, 2012 οι Καλαματιανοί δεν χρειάζονται διακοπές!!! κάθε φορά που πάω σε νησί εκτός από καμιά γ@ματη παραλία με τπτ πράσινα νερά, χαλάω ένα σκασμό λεφτά και αυτό - μπινελικόνομαι που πήγα.. +ότι σε ακτίνα 30km από Καλαμάτα έχει δύο φορές καλύτερες παραλίες. btw αν είναι να πάω κάπου θα είναι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα του χρόνου για f1 στο Μονακό. τελευταίο, φέτος ανοίγω στην Καλαμάτα 2 πολυτελή studio πολύ κυριλέ σε super τιμές και με απίστευτη θέα..ιδανικά για μπιτσοκατάσταση όποιος θέλει pm me δίοτι δεν ξέρω αν αφήνει ο DJDις να βάλω link κλπ
YDinopoulos Μάϊος 27, 2012 #32 Μάϊος 27, 2012 ωραια ηταν στο μαρμαρι, εχω παει για επαγγελματικες υποχρεωσιες στον αγιο δημητριο. Για να δοκιμασεις τα νεα αμορτισεροπουλα , αξιζει να κανεις Μαρμαρι-Αθηνα η το αντιθετο οδικως (ειδαλλως υπαρχει και πλοιο απο Ρφηνα), την ειχα κανει νυχτιατικα οντας ξενυχτισμενος και μουδιωξε ολη ττην κουραση...εκτος απο ενα μικρο κομματι με κωλολακουβες,το υπολοιπο ειναι ευχαριστηση σαν διαδρομη, οπως και ο δρομος για Καρυστο.Να πας οπωσδηποτε στην παραλια του Αγ.Δημητριου και να φας στο κουτουκι που ειναι στην στροφη βγαινοντας απο Καρυστο Ειχα διαβασει το ποστ. Εχουμε σπιτι εκει και πηγαινουμε χρονια εκει. Αλλα θα παω με καραβι γιατι βγαζω μηδενικα εισητηρια επειδη ξερουμε τον Γενικο διευθυντη της εταιριας που εχει το πλοιο. Οσο για τις παραλιες, αν θελησεις να ξαναπας, πες μου ωστε να σου πω πολυ καλυτερες παραλιες/ταβερνες/ξενοδοχεια !!!
aggelopas Μάϊος 27, 2012 #33 Μάϊος 27, 2012 (έστω και 15 μέρες που θα κρατήσει ευτυχισμένος είμαι ) [ame=http://www.youtube.com/watch?v=KM7u0YJygLY]Summer in Alaska is too short (Family guy) - YouTube[/ame]
zomg Μάϊος 27, 2012 #34 Μάϊος 27, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=m8HM_UrHXpo]ΑΝΩΡΙΜΟΙ - Διακοπές - YouTube[/ame]
Chosen Μάϊος 27, 2012 #35 Μάϊος 27, 2012 (έστω και 15 μέρες που θα κρατήσει ευτυχισμένος είμαι ) Μια μέρα λιακάδας είδα, κι αυτή δούλευα. Τώρα είμαι στην 3η μέρα οριζοντιομένος, έχω δημιουργήσει τουλάχιστον 8 νέες βρισιές...
SirDiman Μάϊος 27, 2012 #36 Μάϊος 27, 2012 οι Καλαματιανοί δεν χρειάζονται διακοπές!!!κάθε φορά που πάω σε νησί εκτός από καμιά γ@ματη παραλία με τπτ πράσινα νερά, χαλάω ένα σκασμό λεφτά και αυτό - μπινελικόνομαι που πήγα..+ότι σε ακτίνα 30km από Καλαμάτα έχει δύο φορές καλύτερες παραλίες.true datΕιχαμε παει καμπινγκ Στουπα με τα φιλαρακια και ηταν ΤΡΕΛΑ :crazy_pilot:Πολυ ωραια μερη
Dr.Paneas Μάϊος 28, 2012 #38 Μάϊος 28, 2012 Πουθενα, εξεταστική μέχρι 13 Ιουλίου και μετά πτυχιακη μες το καλοκαιρι.΄Κανα δυο εξορμήσεις στο Ποσειδι τα ΣΚ.
Snips Μάϊος 28, 2012 #39 Μάϊος 28, 2012 Πουθενα, εξεταστική μέχρι 13 Ιουλίου και μετά πτυχιακη μες το καλοκαιρι.΄Κανα δυο εξορμήσεις στο Ποσειδι τα ΣΚ. Μια χαρά είσαι.. Χαλκιδική να ναι και ότι να ναι.... Και άσε τους άλλους να αλλάζουν 2-3 πλοία για να βρούν μαγευτικές παραλίες.
magicman Μάϊος 28, 2012 #40 Μάϊος 28, 2012 εγω σιγουρα μερικα σκ θα την βγαλω αρμενιστη.απο τις καλυτερες παραλιες στην ελλαδα. παρα τον κοσμο, (αριθμητικά) που εχει.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.