Hydra Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 26, 2012 Θα πάτε πουθενά φέτος; Λέω να πάω με τον κολλητό μου ένα 4ήμερο φέτος. Έχουμε εισιτήρια - δώρο κατά κάποιον τρόπο και λέμε για Πάρο ή Σαντορίνη. Δεν έχουμε πάει σε κανένα απ' τα δύο νησιά, οπότε το επεξεργαζόμαστε ακόμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 26, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Αμέ αμέ!Τις καλύτερες διακοπές μάλιστα.Βασικά scratch that.Τις ΑΠΟΛΥΤΕΣ διακοπές.Miami, άνευ επιστροφής.:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 26, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 @billpeppas no words bro![ame=http://www.youtube.com/watch?v=oK-k9eggLYA]Beach Party 2011 - Miami (V.I.P) - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Μάϊος 26, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Μαλλον φετο θα παιξει κανας κοντινος προορισμος για κανα 3ημερο μιας δεν ειμαστε για πολλα.. Αμέ αμέ!Τις καλύτερες διακοπές μάλιστα. Βασικά scratch that. Τις ΑΠΟΛΥΤΕΣ διακοπές. Miami, άνευ επιστροφής. :magic: Bill να σαι καλο παιδακι γτ εκει παραμονευει και ο dexter :p Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 26, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Θα πάτε πουθενά φέτος;Λέω να πάω με τον κολλητό μου ένα 4ήμερο φέτος. Έχουμε εισιτήρια - δώρο κατά κάποιον τρόπο και λέμε για Πάρο ή Σαντορίνη. Δεν έχουμε πάει σε κανένα απ' τα δύο νησιά, οπότε το επεξεργαζόμαστε ακόμη. Για φαγητο να πας οπωσκαι δηποτε στο sabia d'oro στην χρυση ακτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάϊος 26, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Για φαγητο να πας οπωσκαι δηποτε στο sabia d'oro στην χρυση ακτη. Για πες του και τιμή το άτομο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 26, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Για πες του και τιμή το άτομο! 2 ατομα του σκασμου (πιτσες ζυμαρικα μεζεδες κρασια) κατω σπο 150ευρωνια αν θυμαμαι καλα και δεν το μπερδευω με αλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 26, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 2 ατομα του σκασμου (πιτσες ζυμαρικα μεζεδες κρασια) κατω σπο 150ευρωνια αν θυμαμαι καλα και δεν το μπερδευω με αλλο... Hey Τσακ. είμαι άνεργος φοιτητής. χαχαχα 150 ευρώ θα χαλάσω για όλο το 4ημερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 26, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Μαρμαρι Ευβοιας 2 εβδομαδες 15 Αυγουστου περιπου. και εχω κλεισει καποια 4 ημερα σε Κεφαλονια, Μηλο, Πορτο Χελι και Ανδρο. Μακαρι να εβγαιναν και αλλα σαββ/κα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 26, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 και εχω κλεισει καποια 4 ημερα σε Κεφαλονια, Μηλο, Πορτο Χελι και Ανδρο. Μακαρι να εβγαιναν και αλλα σαββ/κα... Αρκεί αυτό το 4ήμερο. Αν πας μετά στα υπόλοιπα μέρη θα σου φαίνονται άσχημα, βαρετά κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 26, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Βαραμεντε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Μάϊος 26, 2012 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Μαρμαρι Ευβοιας 2 εβδομαδες 15 Αυγουστου περιπου. και εχω κλεισει καποια 4 ημερα σε Κεφαλονια, Μηλο, Πορτο Χελι και Ανδρο. Μακαρι να εβγαιναν και αλλα σαββ/κα...ωραια ηταν στο μαρμαρι, εχω παει για επαγγελματικες υποχρεωσιες στον αγιο δημητριο. Για να δοκιμασεις τα νεα αμορτισεροπουλα , αξιζει να κανεις Μαρμαρι-Αθηνα η το αντιθετο οδικως (ειδαλλως υπαρχει και πλοιο απο Ρφηνα), την ειχα κανει νυχτιατικα οντας ξενυχτισμενος και μουδιωξε ολη ττην κουραση...εκτος απο ενα μικρο κομματι με κωλολακουβες,το υπολοιπο ειναι ευχαριστηση σαν διαδρομη, οπως και ο δρομος για Καρυστο.Να πας οπωσδηποτε στην παραλια του Αγ.Δημητριου και να φας στο κουτουκι που ειναι στην στροφη βγαινοντας απο Καρυστο Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 26, 2012 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Αρκεί αυτό το 4ήμερο. Αν πας μετά στα υπόλοιπα μέρη θα σου φαίνονται άσχημα, βαρετά κλπ Ψιλο-υπερβάλεις τώρα Διονύση, αλλά να μου πείς "αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας, θα πέσει να μας πλακώσει" ε ? Πως λέγεται ρε συ αυτό το σπήλαιο ( με νερό ) που έχει όταν πας μέσα μέσα το άνοιγμα στην "οροφή" ? ( άνετα έριχνα άγκυρα έπιανα το καλάμι και tequila και άραζα για ώρες ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pokemon640 Μάϊος 26, 2012 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 99% Ρόδο (σε καλό ξενοδοχείο), αλλά αν μπω στρατό πιστεύω και εκεί θα περάσω ζάχαρη :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάϊος 26, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 99% Ρόδο (σε καλό ξενοδοχείο), αλλά αν μπω στρατό πιστεύω και εκεί θα περάσω ζάχαρη :dance3: Όσο εμείς θα πίνουμε ποτάκι στην παραλία με οπίσθια. Sure ρε συ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάϊος 26, 2012 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Πω σκέφτομαι την πιθανότητα να ήμουν μέσα το καλοκαίρι και τρελένομαι.. Όντως θα περάσεις ζάχαρη :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Μάϊος 26, 2012 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 μνημονιο.. χαρατσια .. εφορια ..(αν θα εχω δουλεια απο Σεπτεμβρη)οπωτε διακοπες γιοκ φετος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Μάϊος 26, 2012 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Όσο εμείς θα πίνουμε ποτάκι στην παραλία με οπίσθια. Sure ρε συ! Ο καθένας θα περάσει τέλεια για τα γούστα του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάϊος 26, 2012 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Ψιλο-υπερβάλεις τώρα Διονύση, αλλά να μου πείς "αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας, θα πέσει να μας πλακώσει" ε ? Αντικειμενική αλήθεια είναι. Ρώτα όποιον Κεφαλονίτη θες. Ακριβώς το ίδιο θα σου πει. Δεν μπορεί να κάνουμε όλοι λάθος Πως λέγεται ρε συ αυτό το σπήλαιο ( με νερό ) που έχει όταν πας μέσα μέσα το άνοιγμα στην "οροφή" ? ( άνετα έριχνα άγκυρα έπιανα το καλάμι και tequila και άραζα για ώρες ) Μελισσάνη. Τώρα για το ψάρεμα, μάλλον κανένα χέλι να έπιανες εκεί πέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Μάϊος 26, 2012 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Θα πάτε πουθενά φέτος;Λέω να πάω με τον κολλητό μου ένα 4ήμερο φέτος. Έχουμε εισιτήρια - δώρο κατά κάποιον τρόπο και λέμε για Πάρο ή Σαντορίνη. Δεν έχουμε πάει σε κανένα απ' τα δύο νησιά, οπότε το επεξεργαζόμαστε ακόμη. Πότε σκέφτεστε να πατε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.