Jump to content

Καλοκαίρι 2012: διακοπές-thread

Hydra

Recommended Posts

Θα πάτε πουθενά φέτος;

Λέω να πάω με τον κολλητό μου ένα 4ήμερο φέτος. Έχουμε εισιτήρια - δώρο κατά κάποιον τρόπο και λέμε για Πάρο ή Σαντορίνη. Δεν έχουμε πάει σε κανένα απ' τα δύο νησιά, οπότε το επεξεργαζόμαστε ακόμη. :woot:

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Μαλλον φετο θα παιξει κανας κοντινος προορισμος για κανα 3ημερο μιας δεν ειμαστε για πολλα..

Αμέ αμέ!

Τις καλύτερες διακοπές μάλιστα.

Βασικά scratch that.

Τις ΑΠΟΛΥΤΕΣ διακοπές.

Miami, άνευ επιστροφής.

:magic:

Bill να σαι καλο παιδακι γτ εκει παραμονευει και ο dexter :p :p

Sent from my BlackBerry 9700 using Tapatalk

Θα πάτε πουθενά φέτος;

Λέω να πάω με τον κολλητό μου ένα 4ήμερο φέτος. Έχουμε εισιτήρια - δώρο κατά κάποιον τρόπο και λέμε για Πάρο ή Σαντορίνη. Δεν έχουμε πάει σε κανένα απ' τα δύο νησιά, οπότε το επεξεργαζόμαστε ακόμη. :woot:

Για φαγητο να πας οπωσκαι δηποτε στο sabia d'oro στην χρυση ακτη.

Για πες του και τιμή το άτομο!:)

2 ατομα του σκασμου (πιτσες ζυμαρικα μεζεδες κρασια) κατω σπο 150ευρωνια αν θυμαμαι καλα και δεν το μπερδευω με αλλο...

2 ατομα του σκασμου (πιτσες ζυμαρικα μεζεδες κρασια) κατω σπο 150ευρωνια αν θυμαμαι καλα και δεν το μπερδευω με αλλο...

Hey Τσακ. είμαι άνεργος φοιτητής. χαχαχα :p

150 ευρώ θα χαλάσω για όλο το 4ημερο.

και εχω κλεισει καποια 4 ημερα σε Κεφαλονια, Μηλο, Πορτο Χελι και Ανδρο. Μακαρι να εβγαιναν και αλλα σαββ/κα...

Αρκεί αυτό το 4ήμερο. Αν πας μετά στα υπόλοιπα μέρη θα σου φαίνονται άσχημα, βαρετά κλπ :p

Μαρμαρι Ευβοιας 2 εβδομαδες 15 Αυγουστου περιπου. και εχω κλεισει καποια 4 ημερα σε Κεφαλονια, Μηλο, Πορτο Χελι και Ανδρο. Μακαρι να εβγαιναν και αλλα σαββ/κα...

ωραια ηταν στο μαρμαρι, εχω παει για επαγγελματικες υποχρεωσιες στον αγιο δημητριο. Για να δοκιμασεις τα νεα αμορτισεροπουλα , αξιζει να κανεις Μαρμαρι-Αθηνα η το αντιθετο οδικως (ειδαλλως υπαρχει και πλοιο απο Ρφηνα), την ειχα κανει νυχτιατικα οντας ξενυχτισμενος και μουδιωξε ολη ττην κουραση...εκτος απο ενα μικρο κομματι με κωλολακουβες,το υπολοιπο ειναι ευχαριστηση σαν διαδρομη, οπως και ο δρομος για Καρυστο.

Να πας οπωσδηποτε στην παραλια του Αγ.Δημητριου και να φας στο κουτουκι που ειναι στην στροφη βγαινοντας απο Καρυστο

Αρκεί αυτό το 4ήμερο. Αν πας μετά στα υπόλοιπα μέρη θα σου φαίνονται άσχημα, βαρετά κλπ :p

Ψιλο-υπερβάλεις τώρα Διονύση, αλλά να μου πείς "αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας, θα πέσει να μας πλακώσει" ε ? :p

Πως λέγεται ρε συ αυτό το σπήλαιο ( με νερό ) που έχει όταν πας μέσα μέσα το άνοιγμα στην "οροφή" ? ( άνετα έριχνα άγκυρα έπιανα το καλάμι και tequila και άραζα για ώρες :p )

99% Ρόδο (σε καλό ξενοδοχείο), αλλά αν μπω στρατό πιστεύω και εκεί θα περάσω ζάχαρη :dance3:

Όσο εμείς θα πίνουμε ποτάκι στην παραλία με οπίσθια. Sure ρε συ! :p

Ψιλο-υπερβάλεις τώρα Διονύση, αλλά να μου πείς "αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας, θα πέσει να μας πλακώσει" ε ? :p

Αντικειμενική αλήθεια είναι. Ρώτα όποιον Κεφαλονίτη θες. Ακριβώς το ίδιο θα σου πει. Δεν μπορεί να κάνουμε όλοι λάθος :p

Πως λέγεται ρε συ αυτό το σπήλαιο ( με νερό ) που έχει όταν πας μέσα μέσα το άνοιγμα στην "οροφή" ? ( άνετα έριχνα άγκυρα έπιανα το καλάμι και tequila και άραζα για ώρες :p )

Μελισσάνη. Τώρα για το ψάρεμα, μάλλον κανένα χέλι να έπιανες εκεί πέρα :p

Θα πάτε πουθενά φέτος;

Πότε σκέφτεστε να πατε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.