Jump to content

Προγραμμά καταγραφής κλήσεων

nilon

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γνωρίζετε σχετικά με software καταγραφής εισερχόμενων κλήσεων? Επειδή ενδιαφέρομαι για αγορά τέτοιου προγράμματος θα ήθελα να δουλέψω αρχικά μια δοκιμαστική έκδοση πριν προχωρήσω στην αγορά. Όσον αφορά τις λειτουργίες εκτός φυσικά από αριθμό να δίνει επάγγελμα, διεύθυνση και λοιπά στοιχεία αυτού που καλεί αλλά και αναζήτηση τηλέφωνου και ονόματος για εύρεση τηλέφωνου.

Για την καταγραφή κλήσεων, άκρως παράνομο αν δεν ενημερώσεις και συμφωνήσει και ο συνομιλητής σου, θα πρέπει τα τηλέφωνα σου να περνάνε από PC/Τηλεφωνικό κέντρο.

Έχεις κάτι τέτοιο;

Ένα τέτοιο πρόγραμμα μου είναι αρκετά γνωστό, μιας και το χρησιμοποιούν στην εταιρεία τους τουλάχιστον δυο συνάδελφοι μου, εγώ στην επιχείρηση που εργάζομαι δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο αλλά γνωρίζω ορισμένα πραγματάκια για αυτό το πρόγραμμα. Ουσιαστικά αν έχεις πολλές εισερχόμενες κλήσεις κατά την διάρκεια της δουλειάς σου και πρέπει να εξυπηρετήσεις πολλούς πελάτες μαζί θα σε βοηθήσει. Συμφώνα με όσα λες έριξα μια ματιά στη σελίδα και έχει τέτοιου τύπου λειτουργίες, καθώς και άλλες αλλά δες καλύτερα ο ίδιος. Επίσης είδα πως περιλαμβάνει trial αλλά και κάποια βοηθητικά βίντεο. Ελπίζω να βοήθησα. link: high risk link !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.