no_one1416003307 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2012 Έχετε να συστήσετε κανένα καλο player για να κατεβάσω ?χρησιμοποιούσα το kmplayer μέχρι στιγμής αλλα δεν μου άρεσε..η ποιότητα εικόνας είναι μέτρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Μάϊος 25, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Έχετε να συστήσετε κανένα καλο player για να κατεβάσω ?χρησιμοποιούσα το kmplayer μέχρι στιγμής αλλα δεν μου άρεσε..η ποιότητα εικόνας είναι μέτριαΔε ξέρω τι εννοείς ακριβώς με το μέτρια...Αν εξαιρέσουμε ότι μέχρι πρότεινος είχε ένα bug ο νέος κ στα H264 έβγαζε μία γραμμή κάτω (εγώ τον 3.0.0.1440 χρησιμοποιώ ακόμα, δε ξέρω άμα το φτιαξανε το bug) δεν είδα καμιά διαφορά με mpc + lav - που υποτίθεται είναι η κορυφή - σε HD τουλάχιστον. Παρ'αυτά άμα δεν είσαι ικανοποιημένος δες τον VLC, ή media player classic + κάποιο σετ codecs (π.χ. klite) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάϊος 25, 2012 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Δοκιμασε pot player.Είναι η συνέχεια του kmplayer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Μάϊος 25, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Download Media Player Classic Home Cinema, Free Video Player Download Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάϊος 25, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 splash pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Μάϊος 25, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Η ουσιαστική διαφορά όλων αυτών των προτάσεων πέραν του ονόματος είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Μάϊος 25, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 +1 για splash pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one1416003307 Μάϊος 26, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Ο VLC είναι πολύ καλός στην αναπαραγωγή αλλα το interface του είναι χαλια.Θα δοκιμάσω όμως και τις επιλογές σας αν δω τι άλλο παίζει.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Μάϊος 26, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 splash pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Μάϊος 26, 2012 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Χρησιμοποιώ zoom player. Έχει καλό interface και δεν με έχει απογοητεύσει τα τελευταία 1.5 - 2 χρόνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raider Μάϊος 26, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Βλέπω πολλοί προτείνουν splash pro. Άραγε τί παραπάνω κάνει από kmp/pot/mpc-hc και ζητά 20$; [MENTION=8965]no_one[/MENTION] αν έχεις ακόμα τον kmp, άλλαξε renderer [video(adv)>video renderer>enchanced για vista/7-vmr9 για XP]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
no_one1416003307 Μάϊος 26, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Βλέπω πολλοί προτείνουν splash pro. Άραγε τί παραπάνω κάνει από kmp/pot/mpc-hc και ζητά 20$; [MENTION=8965]no_one[/MENTION] αν έχεις ακόμα τον kmp, άλλαξε renderer [video(adv)>video renderer>enchanced για vista/7-vmr9 για XP].Ευχαριστώ θα το κοιτάξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Μάϊος 26, 2012 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Splash Ex Pro+km player χρησιμοποιω εγω..αλλα θελω να δοκιμασω κ κανεναν αλλον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djtaz13 Ιούνιος 3, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2012 +1 για splash pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
vtheofilis Ιούνιος 3, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2012 Εγώ χρησιμοποιώ Media Player Classic Home Cinema, περασμένο με το CCCP codec pack. Έχω περάσει και τον BSplayer, μόνο και μόνο γιατί έχει αυτόματη εύρεση υποτίτλων. Ανοίγω με αυτόν το αρχείο, βρίσκει και κατεβάζει τους υπότιτλους, και έπειτα τα παίζω με τον MPC-HC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Ιούνιος 3, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2012 Pot Player Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Ιούνιος 3, 2012 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2012 Εγώ VLC χρησιμοποιώ πάντως παιδίαΓρήγορη εγκατάσταση εύκολα τα Sub για μουσική μια χαρά είναι.τώρα για ποιότητα εικόνας δεν πιστεύω να παίζει μεγάλο ρόλο ο Player άλλο είναι μια ταινία 700MB και άλλο 16GB που εκεί με ότι πράγμα και να το παίξεις θα έχει την εικόνα την οποία έχεις κατεβάση..Αλλα για Music player όχι ότι είναι άσχημος αλλά το Windows media player αλλάζει πραγματικά τον ήχο και το surround. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 3, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2012 τώρα για ποιότητα εικόνας δεν πιστεύω να παίζει μεγάλο ρόλο ο Player Μεγα λαθος.Ο player ερχεται με codecs.τα codecs ειναι η ΟΥΣΙΑ του player.Υπαρχουν ΕΜΦΑΝΕΙΣ διαφορες μεταξυ haali/madVR/EVR/VMR etc etc etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickmanak Ιούνιος 3, 2012 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2012 Για HD πρεπει να εχεις και καλό επεξεργαστη (ισως και μνημη).Ο splash βγαινει και σε δωρεαν εκδοση με λιγοτερα χαρακτηριστικα.Στην τελικη εγκατεστησε και τα 3 διασημα free players για να εισαι καλυμμενος σε ολα [VLC, Pot, media classic cinema].Επειδη αναφερθηκε και η μουσικη, το καλυτερο για μενα προερχεται από τη Ρωσία:AIMP 3AIMP: Home Page. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιούνιος 3, 2012 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2012 Bλεποντας το τελευταιο και καλυτερο επεισοδιο του Γκευ Μωβ Θρονς, δεν καταλαβαινα τπτ! Ειχε πολλες σκοτεινες σκηνες, η οθονη μου δεν ειναι και η καλυτερη, δεν ειχα κανει και ρυθμισεις χρωματων κλπ. Ετσι αποφασισα να αλλαξω player καθως ο kmplayer μου τα χαλαει τωρα τελευταια οχι μονο στα χρωματα αλλα και στη ροη της ταινιες που καμια φορα κανει κολληματακια. Δοκιμασα το splash pro και χωρις να κανω ρυθμισεις, ετσι εχω και τον kmplayer, δοκιμασα μια σκοτεινη σκηνη. Kmplayer Splash pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.