ea6gka Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2008 αν βαλω τη ταινια, οποιοδηποτε φορματ και να ειναι , και στον ιδιο φακελο εχω και τους υποτιτλους τοτε γινεται αυτο εχω δοκιμασει ολες τις επιλογες στο μενου του προγραμματος αλλα δεν διορθωνεται. εχει κανεις καμμια ιδεα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Ιανουάριος 15, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 Με τι player είσαι? Μου φαίνεται ότι φορτώνει τους υπότιτλους και ο player και το vobsub. Δοκίμασες απεγκατάσταση και εγκατάσταση των codecs? (φαντάζομαι ότι χρησιμοποιείς κάποιο codec pack) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 15, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 με τον windows media player classic ειμαι , codecs εχω βαλει το x64Components_v124εχω ΧΡ χ64. το vobsub δεν το εχω βαλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Ιανουάριος 15, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 Βγαλτα ολα αυτα και δοκιμασε με klite το πακετο. Αυτο που παθαινεις ειναι οτι φορτωνεται ο υποτιτλος 2 φορες , μαλιστα την μια φορα στο overlay της ταινιας και μια στο overlay του vobsub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 15, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 λοιπον το ΗΙΝΤ το εδωσε ο βασιλης , ειδα την ωρα που ετρεχε ο player οτι στις ιδιοτητες του ffdshow ειχε επιλογη να φορτωνει αυτοματα τους υποτιτλους , ομως την ιδια επιλογη την ειχε και ο player . ετσι φορτωνε ο codec + player τους υποτιτλους ταυτοχρονα , απενεργοποιησα την επιλογη του codec και εφτιαξε . thanx guys! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Ιανουάριος 15, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 Απο codec packs καλό θα ήταν να αποφεύγεται το K-Lite. Είναι bloated και εγκαθιστά ένα σωρό άχρηστα πράγματα.Ελαφρύ-δοκιμασμένο-αποτελεσματικό είναι το Combined Community Packhttp://www.cccp-project.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 15, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 Απο codec packs καλό θα ήταν να αποφεύγεται το K-Lite. Είναι bloated και εγκαθιστά ένα σωρό άχρηστα πράγματα.Ελαφρύ-δοκιμασμένο-αποτελεσματικό είναι το Combined Community Packhttp://www.cccp-project.net/Για δώσε περισότερες πληροφορίες επι τούτου.Απο οτι εχω δει μπορείς να κάνεις custom install σε οτι codecs χρειάζεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
crueljay Ιανουάριος 15, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 btw, δοκιμάστε και τον KMplayer. Δύο κλάσεις ανώτερη ποιότητα σε βίντεο και ήχο απο τον media player και οποιοδήποτε άλλο player.'Εχει δικούς του ενσωματομένους codecs και παίζει τα πάντα, προέρχεται απο Linuxάδες.Μπορείτε να τον βρείτε εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Ιανουάριος 15, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2008 Για δώσε περισότερες πληροφορίες επι τούτου.Απο οτι εχω δει μπορείς να κάνεις custom install σε οτι codecs χρειάζεσαι Παλαιότερα που με απασχόλησε το θέμα codecs, είχα ψάξει στο google για πακέτα και reviews αυτών. Το K-Lite κατά κοινή ομολογία ήταν bloated (έβαζε δηλαδή ένα σωρό άχρηστους codecs, codecs που ο ένας αναιρούσε τον άλλον και γενικά φόρτωνε το σύστημα χωρίς λόγο). Δεν έχω να δώσω κάποιο link άμεσα αλλά θα το ξαναψάξω αν είναι.ΥΓ: Για να κάνεις custom install πρέπει να ξέρεις και τι κάνει ο κάθε codec που έχει. Ποιός το κάνει αυτό;ΥΓ2: Ακόμη καλύτερη λύση είναι η εγκατάσταση μόνο όσων χρειαζόμαστε και η σωστή ρύθμισή τους για να παίζουν όλα τα format. Δεν χρειαζόμαστε κανένα codec pack. Αυτή είναι πιο hardcire λύση και περιλαμβάνει:XviDFFDShow TryoutQuickTime Alternative LiteReal Alternative LiteMedia Player Classic Unicode 6.4.9.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 16, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Αμαρτια ειναι να βαζουμε K-lite και λοιπες μπαρουφες το 20+ ΜΒ οταν υπαρχει το ffdshow...Στον Media Player Classic μπορομε να κάνουμε και drag 'n drop τον υποτιτλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 16, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 btw, δοκιμάστε και τον KMplayer. Δύο κλάσεις ανώτερη ποιότητα σε βίντεο και ήχο απο τον media player και οποιοδήποτε άλλο player.'Εχει δικούς του ενσωματομένους codecs και παίζει τα πάντα, προέρχεται απο Linuxάδες.Μπορείτε να τον βρείτε εδώKατεβασα και δοκίμασα το παραπάνω player....πολύ καλός, ελαφρύς αλλά δεν μπόρεσα να έχω ήχο 5.1 εκεί που χρειάστηκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crueljay Ιανουάριος 16, 2008 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 Δοκίμασε αυτό ή δες εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 16, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2008 οκ ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Ιανουάριος 23, 2008 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2008 γιατι μου τα δειχνει ετσι τα Χ264? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Φεβρουάριος 16, 2008 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Βγαλε ολους του codecs, codec pack. Καπου εχει γινει μπερδεμα λογικα. Πανε στο google, γραψε "codec pack" και κατεβασε ενα με πολλα mb (οχι 2,3,4 δλδ). Τοτε θα εισαι οκ λογικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Φεβρουάριος 16, 2008 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2008 Πανε στο google, γραψε "codec pack" και κατεβασε ενα με πολλα mb (οχι 2,3,4 δλδ). αυτα ειναι λογικα κριτηρια! οχι σαν και μας, που καθομαστε διαβαζουμε τι codec περιλαμβανει το καθε πακετο, συγκρινουμε εκδοσεις κλπ κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.