Jump to content

540kb σε εσφαλμένες ενότητες

michalos

Recommended Posts

Θελω απλως μια επιβεβαιωση οτι εχει προβλημα ο wd elements 1.5ΤΒ που εχω και ειναι και σε εγγυηση (για 1,5 μηνα ακομα)

Δεν μπορουσε να τον διαβασει το wd tv live player και τον εβαλα στο pc για ελεγχο

μολις συνδεθηκε μου εβγαλε οτι πρεπει να γινει σαρωση για σφαλματα , και οπως εκανε ελεγχο μου εβγαλε καποιους τομεις που δεν μπορουσε να διαβασει

εκανα chkdsk και μου εβγαλε 540kb σε εσφαλμένες ενότητες

βεβαια τωρα ανοιγω τα αρχεια που εχει αλλα με τους χαλασμενους τομεις θα εχω προβλημα

Οποτε τον καλυπτει η εγγυηση δε συμφωνειτε?

post-13266-1416076244,2946_thumb.jpg

εκανα το quick test κ το περασε οπου quick test=ελεγχει την ακεραιοτητα των δεδομενων

στο full test "performs full media scan to detect bad sectors"

post-13266-1416076246,1058_thumb.jpg

οπου : bad sectors=εσφαλμενες ενοτητες

δηλαδη να ψαξει να βρει αν υπαρχει κατι,το οποιο ηδη εχω βρει εγω με το chkdsk

Απο οτι ξερω μεχρι τωρα η υπαρξη bad sectors ειναι αιτια αντικαταστασης ενος δισκου

μπορείς να "μαρκάρεις" -με software- σε ένα δίσκο ενότητες (sectors) bad και έτσι να τα βλέπει το chkdsk.

Το διαγνωστικό όμως της WD στο full scan προσπαθεί να διαβάσει και να γράψει (με τα ιδια δεδομένα ώστε να μην τα χάσεις) ΚΑΘΕ sector, και τους "bad". Εκεί μπορεί να βρεί και άλλους sectors ή να σου αναφέρει ότι και οι "bad" κακώς έχουν μαρκαριστεί έτσι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.