michalos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2012 Θελω απλως μια επιβεβαιωση οτι εχει προβλημα ο wd elements 1.5ΤΒ που εχω και ειναι και σε εγγυηση (για 1,5 μηνα ακομα) Δεν μπορουσε να τον διαβασει το wd tv live player και τον εβαλα στο pc για ελεγχο μολις συνδεθηκε μου εβγαλε οτι πρεπει να γινει σαρωση για σφαλματα , και οπως εκανε ελεγχο μου εβγαλε καποιους τομεις που δεν μπορουσε να διαβασει εκανα chkdsk και μου εβγαλε 540kb σε εσφαλμένες ενότητες βεβαια τωρα ανοιγω τα αρχεια που εχει αλλα με τους χαλασμενους τομεις θα εχω προβλημα Οποτε τον καλυπτει η εγγυηση δε συμφωνειτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 25, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Κατέβασε το διαγνωστικό της WD και αν σου βγάλει και εκεί λάθη, rma da bits Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Μάϊος 25, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 εκανα το quick test κ το περασε οπου quick test=ελεγχει την ακεραιοτητα των δεδομενων στο full test "performs full media scan to detect bad sectors" οπου : bad sectors=εσφαλμενες ενοτητες δηλαδη να ψαξει να βρει αν υπαρχει κατι,το οποιο ηδη εχω βρει εγω με το chkdsk Απο οτι ξερω μεχρι τωρα η υπαρξη bad sectors ειναι αιτια αντικαταστασης ενος δισκου Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 25, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 μπορείς να "μαρκάρεις" -με software- σε ένα δίσκο ενότητες (sectors) bad και έτσι να τα βλέπει το chkdsk. Το διαγνωστικό όμως της WD στο full scan προσπαθεί να διαβάσει και να γράψει (με τα ιδια δεδομένα ώστε να μην τα χάσεις) ΚΑΘΕ sector, και τους "bad". Εκεί μπορεί να βρεί και άλλους sectors ή να σου αναφέρει ότι και οι "bad" κακώς έχουν μαρκαριστεί έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalos Μάϊος 25, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 ήρθε και η επιβεβαίωση της wd , το τεστ τρέχει ακόμα αλλά εχει βγάλει αυτο το μήνυμά : οποτε πρεπει να παει καρφι για rma νομίζω edit fail στο full test Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Μάϊος 25, 2012 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 rma da bits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.