Jump to content

Κάρτα γραφικών και laptop

dimpap

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδια.

Έχθες σε ένα δυνατό μπουμπουνητό που έριξε το laptop μου τα έπαιξε!!

Όταν πατάω το power να ανοίξει ακούγεται να ξεκινάει κανονικά αλλά η οθόνη πότε δείχνει άσπρη πότε μαύρη.

Το έβαλα σε εξωτερική οθόνη και έπαιζε κανονικά , οπότε μάλλον τα έπαιξε η κάρτα γραφικών!!

Τώρα θα μπορέσω να αλλάξω κάρτα γραφικών η την έχει πάνω στην μητρική?

Το laptop είναι αυτό HP Compaq Presario CQ61-220SV (VF257EA) | Skroutz.gr

βάλε το Sandra πάνω να κάνει διάγνωση και να δεις τι κάρτα έχεις ακριβώς και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να αποφασίσεις

Καλησπέρα παιδια.

Έχθες σε ένα δυνατό μπουμπουνητό που έριξε το laptop μου τα έπαιξε!!

Όταν πατάω το power να ανοίξει ακούγεται να ξεκινάει κανονικά αλλά η οθόνη πότε δείχνει άσπρη πότε μαύρη.

Το έβαλα σε εξωτερική οθόνη και έπαιζε κανονικά , οπότε μάλλον τα έπαιξε η κάρτα γραφικών!!

Τώρα θα μπορέσω να αλλάξω κάρτα γραφικών η την έχει πάνω στην μητρική?

Το laptop είναι αυτό HP Compaq Presario CQ61-220SV (VF257EA) | Skroutz.gr

Αν το έβαλες πάνω σε εξωτερική οθόνη και έπαιξε μάλλον το πρόβλημα το έχει η οθόνη και όχι η κάρτα γραφικών.Δεν θα έπαιζε ούτε σε άλλη οθόνη αν ήταν η κάρτα καθώς αυτή στέλνει το "οπτικό σήμα" άλλα μάλλον η οθόνη του λαπτοπ δεν το λαμβάνει

___Just a comment____

Μου εχει ερθει FJ Laptop με προβληματικη 8400gs.Η οθονη γεματη γραμμες.Σε εξωτερικη οθονη παιζει εδω και ~1,5 χρονο (αποταν δημιουργηθηκε το προβλημα δλδ):)

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Έχετε δίκαιο αν υπήρχει πρόβλημα με την κάρτα γραφικών δεν θα έπαιζε και στην tv που το έβαλα.

Παίζει να βγήκε κάποιο καλωδιο η να κόπηκε?

___Just a comment____

Μου εχει ερθει FJ Laptop με προβληματικη 8400gs.Η οθονη γεματη γραμμες.Σε εξωτερικη οθονη παιζει εδω και ~1,5 χρονο (αποταν δημιουργηθηκε το προβλημα δλδ):)

Ομοίως και με netbook Dell, στην οθόνη (έγινε και αλλαγή με καινούρια) τίποτα και από VGA δίνει κανονικά σήμα σε εξωτερική οθόνη.

Δεν αποκλείεται δλδ να είναι πρόβλημα κάρτας γραφικών.

Παιδιά σήμερα που το άνοιξα μου δείχνει άσπρη οθόνη.

Λέτε να τα έπαιξε η οθόνη?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.