dimpap Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2012 Καλησπέρα παιδια. Έχθες σε ένα δυνατό μπουμπουνητό που έριξε το laptop μου τα έπαιξε!! Όταν πατάω το power να ανοίξει ακούγεται να ξεκινάει κανονικά αλλά η οθόνη πότε δείχνει άσπρη πότε μαύρη. Το έβαλα σε εξωτερική οθόνη και έπαιζε κανονικά , οπότε μάλλον τα έπαιξε η κάρτα γραφικών!!Τώρα θα μπορέσω να αλλάξω κάρτα γραφικών η την έχει πάνω στην μητρική? Το laptop είναι αυτό HP Compaq Presario CQ61-220SV (VF257EA) | Skroutz.gr
FANISTELROOY Μάϊος 25, 2012 #2 Μάϊος 25, 2012 Μηπως φταιει η οθονη;Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
no_one1416003307 Μάϊος 26, 2012 #3 Μάϊος 26, 2012 βάλε το Sandra πάνω να κάνει διάγνωση και να δεις τι κάρτα έχεις ακριβώς και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να αποφασίσεις
JeRiChO Μάϊος 26, 2012 #4 Μάϊος 26, 2012 Καλησπέρα παιδια. Έχθες σε ένα δυνατό μπουμπουνητό που έριξε το laptop μου τα έπαιξε!! Όταν πατάω το power να ανοίξει ακούγεται να ξεκινάει κανονικά αλλά η οθόνη πότε δείχνει άσπρη πότε μαύρη. Το έβαλα σε εξωτερική οθόνη και έπαιζε κανονικά , οπότε μάλλον τα έπαιξε η κάρτα γραφικών!!Τώρα θα μπορέσω να αλλάξω κάρτα γραφικών η την έχει πάνω στην μητρική? Το laptop είναι αυτό HP Compaq Presario CQ61-220SV (VF257EA) | Skroutz.grΑν το έβαλες πάνω σε εξωτερική οθόνη και έπαιξε μάλλον το πρόβλημα το έχει η οθόνη και όχι η κάρτα γραφικών.Δεν θα έπαιζε ούτε σε άλλη οθόνη αν ήταν η κάρτα καθώς αυτή στέλνει το "οπτικό σήμα" άλλα μάλλον η οθόνη του λαπτοπ δεν το λαμβάνει
petroSEXtreme Μάϊος 26, 2012 #5 Μάϊος 26, 2012 ___Just a comment____ Μου εχει ερθει FJ Laptop με προβληματικη 8400gs.Η οθονη γεματη γραμμες.Σε εξωτερικη οθονη παιζει εδω και ~1,5 χρονο (αποταν δημιουργηθηκε το προβλημα δλδ)
dimpap Μάϊος 26, 2012 Author #6 Μάϊος 26, 2012 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έχετε δίκαιο αν υπήρχει πρόβλημα με την κάρτα γραφικών δεν θα έπαιζε και στην tv που το έβαλα. Παίζει να βγήκε κάποιο καλωδιο η να κόπηκε?
Raider Μάϊος 26, 2012 #7 Μάϊος 26, 2012 ___Just a comment____Μου εχει ερθει FJ Laptop με προβληματικη 8400gs.Η οθονη γεματη γραμμες.Σε εξωτερικη οθονη παιζει εδω και ~1,5 χρονο (αποταν δημιουργηθηκε το προβλημα δλδ) Ομοίως και με netbook Dell, στην οθόνη (έγινε και αλλαγή με καινούρια) τίποτα και από VGA δίνει κανονικά σήμα σε εξωτερική οθόνη. Δεν αποκλείεται δλδ να είναι πρόβλημα κάρτας γραφικών.
dimpap Μάϊος 27, 2012 Author #8 Μάϊος 27, 2012 Παιδιά σήμερα που το άνοιξα μου δείχνει άσπρη οθόνη. Λέτε να τα έπαιξε η οθόνη?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.