Jump to content

προβλημα με την 1η αποπειρα....

Elpis

Recommended Posts

Σε τεσταρισμα που ειχα κανει στην L20 οταν την πρωτοεβαλα επαιζε περιπου 380lt/hr αν θυμαμαι καλα, παντως το 270 δεν νομιζω οτι ειναι καλο και επαναλαμβανω εγω δεν εχω καμμια βυθισμενη γιατι δεν με ικανοποιησαν οι δοκιμες μεσα στο νερο και δεν ζεσταινεται καμμια ουτε καν λιγο ,μιλαμε ειναι δροσερες:T: τωρα η τυχερος ειμαι η κατι αλλο παιζει.

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

ελα βρε που μουτρωσες κι ολας. :)

ειπε ο ανθρωπος πιο πανω, οτι δεν ειναι και κανενα φοβερο νουμερο το 270, αλλα δεν ειναι και για πεταμα. βασικα, χρησιμοποιησε πιο μεγαλο δοχειο για να εχεις μεγαλυτερη ακριβεια, αλλα τελικα το ζητουμενο δεν ειναι τα λιτρα/ωρα. τελικα τον πηρες τον 12αρι για το ψυγειο ή ακομα; για ποιο ψυγειο μιλαμε;

ναι τον 12αρι τον εχω πανω... εχω αλλαξει και τη συνδεσμολογια απο αντλια-ψυγειο-μπλοκ σε ψυγειο-αντλια-μπλοκ οπως μου ειπε και ο 11 την ξαναεβαλα πανω στη cpu αλλα χαλια... τωρα εχω σε ιδλε 48 βαθμους χωρις να ειναι ζεστο το δωματιο και με τη cpu στα 205χ11 με 1,65V

το κουτι ειναι ανοιχτο και εχω και δυο 8αριδεσ ο ενας να βαζει απο μπροστα και ο αλλος να βγαζει απο πισω αερα.. ακομα το ψυγειο ειναι κοντα στον 8αρι που βαζει αρα παιρνει "φρεσκο" αερα

Ειπες οτι εχεις ΚΤ03, κοινως asetec, αρα εχεις και το εγχειριδιο που δινει η εταιρεια μαζι, κοιταξε το και σιγουρεψου οτι εχεις κανει ολες τις συνδεσεις σωστα, τι εννοω, π.χ. η αντλια πρεπει να δινει στο ψυγειο απο την πανω μερια που ειναι η εξοδος κλπ

Τωρα αν ολα ειναι ενταξει τοτε αν θελεις κανε τον κοπο και βγαλε ψυγειο - αντλια εκτος κουτιου, αν εξακολουθεις να εχεις τετοιες θερμοκρασιες τοτε λυπαμαι αλλα καποιο απο τα κομματια δεν δουλευει σωστα.

Αλλο ενα ενδεικτικο στοιχειο θα ηταν αν εχεις σενσορα θερμοκρασιας (απο καποιο πανελ ισως) να τον βαλεις μεσα στο κουτι ελευθερο σε σημειο που να μην το χτυπαει ανεμιστηρας και να δεις τι θερμοκρασια θα σου δειξει, αν η θερμοκρασια αυτη ειναι πανω απο 35c (δικο μου οριο ειναι αυτο μην παρεξηγηθει) τοτε θεωρω οτι δεν εχεις καλη ροη αερα στο κουτι και δεν εχεις ελπιδες βελτιωσεις χωρις αλλαγες στο κουτι.

μονο ψυγειο ασετεκ εχω.. με ρακορ 1/2.. μετα L20 και 11 μπλοκ και το κουτι ειναι παντα ανοιχτο με εναν 8αρι να βαζει απο μπροστα και εναν αλλον να βγαζει απο πισω στα 12V και οι δυο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.