Jump to content

προβλημα με την 1η αποπειρα....

Elpis

Recommended Posts

μαλλον έχει αέρα το κύκλωμα και δεν περνάει η σωστή ποσότητα νερού....

Όσο για την αντλία...αυτήν έχω και εγώ....

άμα βγάλεις το καπάκι από την είσοδο θα δείς εκεί που χάνει νερό...

Αυτό το σειμείο έχει κάπου έναν οδηγό για το πως θα μπεί...είναι σωστά βαλμένο?

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 19:13]

μαλλον έχει αέρα το κύκλωμα και δεν περνάει η σωστή ποσότητα νερού....

Όσο για την αντλία...αυτήν έχω και εγώ....

άμα βγάλεις το καπάκι από την είσοδο θα δείς εκεί που χάνει νερό...

Αυτό το σειμείο έχει κάπου έναν οδηγό για το πως θα μπεί...είναι σωστά βαλμένο?

οχι δεν εχει αερα μεσα το κυκλωμα μιας και το προσεξα πολυ αυτο...

η αντλια κυριολεκτικα καιει και φοβαμαι οτι ειναι προβληματικια η τπτ τετιο...

που ειναι αυτος ο οδηγος που λες?

Ο οδηγός είναι εκεί κάτω από το καπάκι εκεί που κουμπόνει με ένα μλέ πλαστικό...

Όσο το ότι καίει...μην ανυσηχείς...και εμένα καίει και έχω πολύ καλές επιδόσεις

συνηθως αυτες οι περιπτωσεις παιζουν που σου ειπε και ο 11

αλλα κοιτα αν το μπλοκ ειναι ζεστο

Η αντλια σου κανει θορυβο ειπες?

Χρησιμοποιησε καμμια λεκανη και μετρα σε 1 λεπτο ποσα λιτρα γεμιζει και πες μας

Η θερμοκρασια σου εχει σκαμπανεβασματα?

Το καπακι που βυδονετε πανω το ρακορ στην την Λ20 εχει ενα δοντακι που εφαρμοζει ακριβως.Συγουρεψου οτι εχει μπει σωστα και μετα βαλε και το πρασινα λεμο απο πανω.Αν τα κανεις σωστα δεν θα εχεις σιγουρα προβλημα.

η αντλια κανει ενα μικρο θορυβο αν πλησιασεις το αφτι σου.. και ζεστενετε αρκετα..

το ψυγειο και η βαση του μπλοκ ειναι αρκετα ζεστα..

η θερμοκρασια πολλες φορες οταν ανοιγω το pc ειναι 39 μετα απο λιγο παει 45 σε idle και σε φουλ 51 μετα απο λιγη ωρα prime τι λετε να φταει?

Αρχική απάντηση από Elpis [28-07-2004 20:39]

η αντλια τρεχει

η αντλια σου τρεχει και η L20 δε ζεσταινεται. πηγαινε την ατλια πισω και ζητα να σου δωσουν μια αλλη.

το νερο δε γυρναει στο κυκλωμα.

μωρε ναι, και το σταγονα - σταγονα, ροη λεγεται.

αν δεν την εχεις πειραξει την αντλια, ή αν την εχεις πειραξει και δε φαινεται, δεν μπορει να σου το αρνηθει. εκτος αν ειναι αλλος ο λογος.

ο λογος ειναι αλλος.. ειναι αγορασμενη απο μακρυα...

και η ροη δεν μου φαινετε και ασχημη.. μολις το ξαναβγαλω θα μετρησω και την ροη... παντως τωρα ευτυχως δεν σταζει καθολου αλλα ζεστενετε..

Δεν μπορω να συγκρινω ακριβως αλλα σε εναν Athlon XP 2500 (200X11@2200MHZ) που εχω διπλα μου δεν ανεβαινει πανω απο 38c idle και αυτο οταν ειναι το δωματιο ζεστο.

Χρησιμοποιω αυτη τη στιγμη 2 L30 σε διαφορετικα μηχανηματα και δεν ζεσταινονται καθολου οπως και μια L20 που εχω σε αλλο μηχανημα ουτε και αυτη ζεσταινεται, βεβαια ειναι και οι 3 σε θεση που περναει αερας απο 12αρη και βγαινει απο αλλο σημειο με blower αλλα ειλικρινα δεν εχω σε κανενα μηχανημα τετοιες θερμοκρασιες και καμμια αντλια δεν εχει ζεσταθει ποτε.

τωρα σε idle εχω 47 χωρις να κανει ζεστη...

βεβαια πρεπει να αλλαξω τη συνδεσμολογια μιας και παει αντλια-ψυγειο-μπλοκ αλλα τοσο μεγαλη διαφορα δεν πρεπει να ειναι απο εκει...

Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις 17:58]

τωρα σε idle εχω 47 χωρις να κανει ζεστη...

βεβαια πρεπει να αλλαξω τη συνδεσμολογια μιας και παει αντλια-ψυγειο-μπλοκ αλλα τοσο μεγαλη διαφορα δεν πρεπει να ειναι απο εκει...

Εγω εχω και τις 3 συνδεσμολογιες "αντλια-ψυγειο-μπλοκ" δεν εχω δοκιμασει διαφορετικα αλλα η λογικη μου μου λεει οτι δεν θα υπαρχει διαφορα και αν υπαρχει μιλαμε για 1-2 βαθμους ισως, παντως καμμια σχεση με τα νουμερα που αναφερεις.

σιγουρα φταει η αντλια μιας και το ψυγειο και το μπλοκ ζεστενονται αρα ακουμπαει η ψυκτρα πανω στον επεξεργαστη.. δεν εχω αλλη να βαλω.. μπορω να κανω τπτ αλλο για να φτιαξει?? τωρα εχω 49 σε ιδλε... :( :( :(

σκατα...... μετρησα τη ροη..

γεμιζει ενα μπουλακι 0,75 λιτρων σε 10δευτερολεπτα... μαυρο χαλι δλδ...270lt/h τωρα επιασα και 54 βαθμους!!! default ψυκτρα της αμδ ειχα καλυτερες θερμοκρασιες... ααα σιχτιρ μου ερχετε να το πουλησω και να παρω slk καλυτερες θερμοκρασιες θα εχω..

Αρχική απάντηση από Elpis

η θερμοκρασια πολλες φορες οταν ανοιγω το pc ειναι 39 μετα απο λιγο παει 45 σε idle και σε φουλ 51 μετα απο λιγη ωρα prime τι λετε να φταει?

τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει....και εγώ NF7-S ver2 έχω με d23_3d_fire και οι θερμοκρασίες κάπως έτσι πάνε....πρώτο boot κάπου εκεί...36-39....οπότε

μήπως λέει παπαριές ο σενσοράς της NF7 ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.