Jump to content

προβλημα με την 1η αποπειρα....

Elpis

Recommended Posts

παιδια σημερα μου ηρθε το πακετακι απο τον 11 και τα εχω ποια ολα και τα συναρμολογω...

θελω να ρωτησω .. για νερο τι να βαλω??? απο το αιρκονδιτιον δεν θα ειναι καλυτερο απο αποπιονισμενο??? μαλλον ναι... πλζ πειτε μου γιατι σε λιγο θα ξελισω το pc για να τα βαλω πανω.. ακομα το μπολοκ του 11 με πια μερια να το βαλω και απο πιο απο τα διο ρακορ να μπαινει το νερο?? εχω αυτο με το πλεχι και μια καρδουλα μεσα.. δεν θυμαμαι ονομα..

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

δηλαδη απο αιρ κονδιτιον δεν κανει?? γμτ και δεν εχω παονιονισμενο τωρα.. ακομα το πλοκ πειραζει αν το σημειο που τα ρακορ ειναι ποιο κοντα στην ακρη του μπλοκ μπουν απο τη δεξια μερια ειτε την αριστερη πανω στη μητρικη ??

Νομίζω ότι το νερό από το aircondition θα σου κάνει, τουλάχιστον σε ατμοσίδερο που χρησιμοποιείται καιρό, δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.

ακομα το μπολοκ του 11 με πια μερια να το βαλω

Χεχε, συγγνώμη για το χιουμοριστικό offtopic, αλλά ξέρεις τι σημαίνει bollock ? :p:P

Το μπλοκ, με τα 2 ρακόρ, έχει ένα κοντά στο κέντρο και ένα ποιο κοντά σε κάποια άκρη? Να το βάλεις έτσι ώστε το κεντρικό ρακόρ να είναι ποιο κοντά στον πυρήνα του επεξεργαστή...

bollock μεταφορικά, σημαίνει απίδι :)

λολ... ακου απιδια ;):) :) :) :) :)

κατι εντελως ασχετο.. μηπως ξερει κανεις πως μπορω να βαλω τις φωτο απο ενα sharp gx 30?? εχω τη πιπ@ που συνδειες τα κινητα με υπερυθρες αλλα δεν πορω να βρα δριβερσ για αυτο το κινητο...

κατι ακομα τι διαφορα εχουν τα μικρα απο τα μεγαλα ελατηρια ???

Αρχική απάντηση από Elpis [Σήμερα, στις 15:59]

μπα δεν ξερω... τι σημαινει?

ακομα δεν μου παντησατε με πια μερια να το βαλω ??

click me

Επειδη δεν καταλαβα ποιο εχεις, αν ειναι συμμετρικα τα ρακορ, οπως και το βαλεις ειναι το ιδιο. Αν βλεπεις πως εχει ενα ρακορ στην μεση περιπου και το αλλο στην ακρη, τοτε βαλε το κεντρικό βαζει νερο και το ακριανο να βγαζει.....

:T:

Για ο΄τι απορία έχεις σχετικά με την τοποθέτηση πατησε εδω

Δεν έχει το δικό σου αλλα η τοποθέτηση είναι ίδια

Και οτι κάνεις διπλοτσέκαρε το Μην βιάζεσαι και μην κάνεις πρόχειρο δουλειές

Το νερό για το σίδερο είναι μια χαρά Ριξε και 3-4 σταγόνες Betadine μεσα

γμ τη καντεμια μουυυ οτι και αν κανω παντα θα εχω καποιο προβλημααααα.........

η L20 απο την εισοδο του νερου ενω εχω κλεισει το κυκβωμα και ειναι οκ μετα απο λιγο κανει ενα θορυβο λες και βαζει αερα κατι σας κρτζζζζζ και σταζει μερικες σταγονες αυτο το κανει ανα 1 λεπτο η καπου εκει δλδ πολυ συχνααα.. γ@μωωω τη τυχη μου.. τι κανω λαθοςςςς.........???????????

Τάνκ χρησιμοποιείς; γιατί συνήθως ο θόρυβος είναι λόγω αέρα.

Bollocks είναι α@@δια στα ΑΓΓΛΙΚΑ γιατί οι αμερικάνοι τα λένε Balls απλα.

Είναι ευνόητο οτι άν στην Αγγλία πείς Balls οτι δεν θα καταλάβουν τι λες (και καλα).

Το αντίστοιχο στην Αμέρικα.

οχι δεν εχω τανκ,, ρε παιδια το ξαναγεμησα και ξανα τα ιδια... αν ακουμπησω το αφτι μου πανω στην αντια κανει ενα θορυβο λες και τη μια περναει νερο ενο την αλλη αερα.. ρε παιδια λετε επειδη βγηκε απο μεσα κατι σαν σιδερο με ενα ασπρο ελικακι πανω να εγινε τπτ... αλλα δεν νομιζω αφου και στο "μανουαλ" το δειχνει οτι βγαινει..

η αντλια τρεχει και αναγκαστηκα να την βαλω μεσα σε λεκανη και να παιενει απο εκει νερο..

κατα τα αλλα δεν μπορω να πω οτι ειμαι απολυτα ικανοποιημενος για watercooling..

σε φουλ εχω 44 βαθμους σε σχεση με παλιοτερα ειναι πολυ κατω αλλα τωρα ειναι μεσα σε μεγαλη λεκανι.. εσεις τιθ λετε καλα ειναι? α.. εχω μονο εναν 8αρι μεχρι να αγορασω 12αρι..

ρε παιδια πως να την κανω να μην τερχει......????? την αντλια

τελικα εκλεισα το συστημα μετα απο πολυ ωρα κοπο αφου ετρεχε η αντλια.. τωρα με το παραμικρο κουνημα η αντλια αρχιζει να τρεχει...

τωρα εχω 46 βαθμους idle και 51 full... εντελως χαλια δλδ...

τι να κανω ρε παιδια? το μπλοκ πρεπει να ακουμπαει αφου ζεστενετε....

1 ) και βασικοτερο Κοιταξε αν πατάει καλά το μπλόκ Δες τι αποτύπωμα εχει αφήσει ο cpu οταν το βγάλεις

2) Το μπλόκ να τροφοδοτείται απο την αντλία απευθείας Δηλ < αντλία- μπλόκ -ψυγείο-αντλιά

3)βγάλε το αέρα απο το κύκλωμα ( αν υπάρχει)

4)δες αν το ψυγείο ζεσταινεται η αν ζεστένεται μονο το μισό Δουλεψε το χωρις ανεμιστληρες και δες αν υπαρχει διαφορά

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.