xdarksun Μάϊος 26, 2012 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 παίδες έχω σχεδόν καταλήξει, μετά από αρκετό ψάξιμο και θέλω την γνώμη σας. Με μικρές παραχωρήσεις από τις αρχικές απαιτήσεις μου νομίζω πως το παρκάτω θα με καλύψειSony Sole Black + Ginius Driver-Don't Panic (GR) Android - Κινητά τηλέφωνα - plaisio.grέχει μικρότερη οθόνη απ'οτι ήθελα και δεν έχει μπροστινή κάμερα αλλά είναι διπύρηνο με πολύ καλή ανάλυση και το καλοκαίρι θα φορέσει παγωτό. Θα πάω να το δω σήμερα.Αν μπορείς περίμενε κανά μήνα να τσιμπήσεις το galaxy s 2 370 εχει στο amazon.de τώραΠάντως πριν αποφασίσεις πέρνα μια βόλτα από xda κ κοιτά τη κοινότητα έχει η κάθε συσκευή Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.F. Μάϊος 26, 2012 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Sony Ericsson Xperia Arc S | Skroutz.gr Αυτό έχω 1 χρόνο τώρα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος σε κάθε επίπεδο. Πριν άλλαζα κινητό κάθε 1-2 μήνες, αυτό τα λέει όλα από μόνο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάϊος 26, 2012 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 Δινει το πλαισιο με 200€ το nexus s. http://www.insomnia.gr/topic/447333-samsung-nexus-s-black-200-%ce%b5%cf%85%cf%81%cf%89-%cf%80%ce%bb%ce%b1%ce%b9%cf%83%ce%b9%ce%bf/ Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Μάϊος 27, 2012 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2012 καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ για τις προτάσεις σας! εχθές το απόγευμα εκανα μια βόλτα στα περισσότερα μαγαζιά και είδα από κοντά σχεδόν όλα τα κινητά που συζητήθηκαν στο thread. Μερικές παρατηρήσεις: -το nexus s αξιόλογο και vfm -το sony sole πολύ γρήγορο (διπύρινο) αξιοπρεπή οθόνη αλλά πολύ πλαστικούρα και φθηνή αίσθηση -το one v έχει περίεργη διαγώνιο σε σχέση με τα υπόλοιπα 3,7 ιντσες κινητά και δεν δικαιολογεί για μενα το ''καπέλο'' στη τιμή (μπορεί να κάνω και λάθος, προσωπική γνώμη) τελευταία στάση της βόλτας ήταν το public όπου βρίσκω σε προσφορά το motorola atrix στα 240 (!) με 4αρα και διπύρινο και λέω όπα, ενδιαφέρουσα πρόταση. Κάτι όμως με κρατουσε πίσω, ίσως το όνομα motorola. Εκεί λοιπον που είμαι ετοιμος να επιστρέψω στο π για το nexus s, μου δείχνει το ετερον ήμισυ το samsung galaxy s plus με τη ατάκα ''Kώστα κοιτα τα χρώματα της οθόνης σε αυτό!''. επαθα πλάκα είναι η αλήθεια και με συνοπτικές διαδικασίες αγοράστηκε στα 279Ε και από εχθές που το στήνω είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την οθόνη του αλλά και απο τον επεξεργαστή. Νομίζω ότι θα με καλύψει πλήρως, το μόνο που δεν έχει είναι επίσημη αναβάθμιση σε παγωτό, αλλά αν μου την δώσει υπάρχουν και τα παλικάρια της xda, σωστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 27, 2012 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2012 επαθα πλάκα είναι η αλήθεια και με συνοπτικές διαδικασίες αγοράστηκε στα 279Ε και από εχθές που το στήνω είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την οθόνη του αλλά και απο τον επεξεργαστή. Νομίζω ότι θα με καλύψει πλήρως, το μόνο που δεν έχει είναι επίσημη αναβάθμιση σε παγωτό, αλλά αν μου την δώσει υπάρχουν και τα παλικάρια της xda, σωστά? Μεγεια. Καλη τυχη στο quest να αλλαζεις RΟΜ καθε 3 μερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Μάϊος 27, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2012 δεν νομιζω να αρχισω να ψαχνομαι τοσο νωρις,προς το παρον ολα καλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 27, 2012 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2012 Τουμπανο το S. Oντως δε ξερεις πως θα συμπεριφερεται με την 4 και πως θα σου πινει την μπαταρια. Οποτε με 2.3 φανταζομαι εισαι υπερκομπλε για πολυ καιρο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάϊος 28, 2012 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Καλορίζικο το S. Για την ιστορία το Atrix δεν είναι καθόλου κακό, το μόνο του μειονέκτημα δεν έχει να κάνει τόσο με την Motorola, αλλά με την nvidia (βλέπε Tegra 2). Και πάλι πολύ τίμιο κινητό όμως και μου αρέσει η πατέντα του fingerprint unlock. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Μάϊος 28, 2012 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Καλορίζικο το S. Για την ιστορία το Atrix δεν είναι καθόλου κακό, το μόνο του μειονέκτημα δεν έχει να κάνει τόσο με την Motorola, αλλά με την nvidia (βλέπε Tegra 2). Και πάλι πολύ τίμιο κινητό όμως και μου αρέσει η πατέντα του fingerprint unlock.για να πω την αλήθεια βρέθηκα απροετοίμαστος και χωρίς ενημέρωση μπροστά τη προσφορά για το atrix, και έιναι ο κυριότερος λόγος που δεν το τόλμησα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Μάϊος 28, 2012 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Για την ιστορία το Atrix δεν είναι καθόλου κακό, το μόνο του μειονέκτημα δεν έχει να κάνει τόσο με την Motorola, αλλά με την nvidia (βλέπε Tegra 2).δηλαδη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάϊος 28, 2012 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Δεν εχει σχεδον καθολου υποστηριξη.Για ics ουτε λογος παρολο που το κινητο στα χαρακτηριστικα σκοτωνει.Η ics που φτιαχνουν για αυτο το κινητο στο xda ειναι γεματη bugs και μερικα πραγματα δεν δουλευουν δυστηχως για αυτο το λογο.Sent from my ZTE Blade usinοg Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Μάϊος 28, 2012 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Sorry αλλα αυτη την στιγμη (χωρις να υπαρχει official ICS) το μονο bug που υπαρχει στις περισσοτερες ICS RoMS ειναι το HQ youtube playback,και το wifi tether.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Εδω και καιρο υπαρχουν ics roms για daily use αλλα τις τελευταιες μερες φαγανε και τα τελευταια bugs.Και χωρις να υπαρχει ακομα official για να πατησουνε πανω.Μαλλον ειχες να δεις πολλες μερες εξελιξεις απο xda .Οσο για την δυναμη του tegra 2 μονο αδυναμο δεν το λες σε σχεση με αλλa GPU chips:magic: Δεν εχει σχεδον καθολου υποστηριξη.Sent from my ZTE Blade usinοg Tapatalk Μαλλον το αντιθετο.... EDIT: http://www.tested.com/news/news/1704-hummingbird-vs-snapdragon-vs-omap-vs-tegra-2-arm-chips-explained/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Μάϊος 28, 2012 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2012 Τα 2 πιο γνωστά κινητά με Tegra 2 (το LG Optimus 2x και το Motorola Atrix) στο διάστημα της ζωής τους δεν είχαν τόσο συχνές ενημερώσεις όσο θα περίμενε κανείς και ακόμα δεν έχουν πάρει επίσημο ICS.Μια βασική αιτία για αυτό είναι ότι σε αντίθεση με το περισσότερο hardware που έχουν άλλα κινητά, για το οποίο οι drivers είναι open source, η nvidia πάντα ήταν φειδωλή στον κώδικα που έδινε σε developers. Και η Motorola και η LG έδιναν τελικά ενημερώσεις στο λειτουργικό, κρατώντας συνήθως παλιότερο kernel. Για "flagship" κινητά (θυμίζω ήταν τα πρώτα διπύρηνα που κυκλοφόρησαν) είχαν κάπως απογοητετυική πορεία. Πάντως σαν hardware είναι αξιοπρεπές, και σαν λογισμικό είναι αρκετά ώριμα και χωρίς προβλήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.