costasckn Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 25, 2012 Καλημέρα παίδες, θέλω να αγοράσω καινούριο android κινητό και το budget είναι αυστηρά έως 300 Ευρώ. Θα ήθελα να έχει οθόνη τουλάχιστον 4 ίντσες, να είναι αναβαθμίσιμο (αν δεν το έχει ήδη) σε ice cream sandwich. Ο επεξεργαστής δεν με νοιάζει αν είναι μονοπύρηνος ή διπύρηνος, έτσι και αλλιώς δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να τρέχει όσο πιο ομαλά και γρήγορα τις εφαρμογές, να έχει καλη ανάλυση οθόνης και μπροστινή κάμερα. Όλες οι προτάσεις καλοδεχούμενες, καλημέρα σε όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 25, 2012 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Samsung nexus s Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Μάϊος 25, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Samsung nexus sμου αρέσει το nexus s, απλά από συνάδελφο που το πήρε μου είπε πως μετά την αναβάθμιση σε ''παγωτό'' είχε μερικά προβληματάκια. Για παράδειγμα δεν μπορούσε με τίποτα να ενεργοποιήσει το mobile internet και ας είχε τις σωστές ρυθμίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Μάϊος 25, 2012 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Ερχεται απο την μανα του με ics.Σε εμενα που το ειχα επαιζα μια χαρα.Θεωρειται απο τα εξαιρετικα κινητα στην κατηγορια τιμης του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάϊος 25, 2012 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Θα σου πρότεινα να βρεις μεταχειρισμένο το galaxy nexus.Παίζει στα 200-300 και σκοτώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Μάϊος 25, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 ψάχνοντας βρήκα αυτά:Huawei Honor U8860 | Skroutz.grLG Optimus L7 P700 | Skroutz.grπου είτε έχουν παγωτό είτε θα αναβαθμιστούν και επίσης η έκπληξηSony Ericsson Xperia Arc S | Skroutz.grπου δεν έιχα ιδέα ότι είχε πέσει τόσο πολύ... το nexus s φυσικά παίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelis... Μάϊος 25, 2012 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Samsung Galaxy S I 9000 Samsung i9000 Galaxy S bl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Μάϊος 25, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Samsung Galaxy S I 9000Samsung i9000 Galaxy S bl. απ'οσο διάβασα δεν θα παέι σε android 4.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 25, 2012 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Yep.Nexus S και απο μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Μάϊος 25, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 πολύ καλό το nexus s αλλα είδα ότι δεν έχει ραδιοφωνο...και το ideos x5 που είχα πριν δεν είχε και ήταν εκνευριστικό, όταν το ήθελες...θα έλεγα πως είμαι αναμεσα στο LG Optimus L7 P700 | Skroutz.grκαι το Huawei Honor U8860 | Skroutz.grκαλυτερη οθόνη το lg αλλά πιο δυνατό φαίνεται το huawei...ποιο από τα δύο?εχει κανείς χρησιμοποιήσει κάποιο από τα δύο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 25, 2012 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Neither. Nexus S. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Μάϊος 25, 2012 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 xperia mini pro η xperia ray απο εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 25, 2012 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 xperia mini pro η xperia ray απο εμενα xperia mini pro 320 x 480 pixels, 3.0 inches JEBUS CHRIST. Oσο ημανε φανταρος "ολοι" τετοια παπατζα ειχαν και βλαστημουσαν την ωρα που το πηραν... Xperia Ray 200 euros για 3.3 "? Να λεγες Neo V να πω παει στα κομματια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάϊος 25, 2012 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Το νεο v για αυτα που προσφερει ειναι πολυ καλη η τιμη του.Σε μερικους αποτι βλεπω που το εχουν αγορασει,λιγο το λουκ και ο σχεδιασμος του τους εχει ξινισει , κατα τ'αλλα ειναι τουμπανακι και με ωραια οθονη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Μάϊος 25, 2012 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 nexus s και απο μενα.Απλα απιστευτο κινητακι για τα λεφτα του και με 16gb μνημη. Θα σου πρότεινα να βρεις μεταχειρισμένο το galaxy nexus.Παίζει στα 200-300 και σκοτώνει. Με κανεις πλακα ετσι??? Το εχεις δει πουθενα μτχ σε αυτην την τιμη??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Μάϊος 25, 2012 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 Το νεο v για αυτα που προσφερει ειναι πολυ καλη η τιμη του.Σε μερικους αποτι βλεπω που το εχουν αγορασει,λιγο το λουκ και ο σχεδιασμος του τους εχει ξινισει , κατα τ'αλλα ειναι τουμπανακι και με ωραια οθονη!Με κατι λιγα ακομα πας στα καινουρια xperia -χωρις ericsson-.Βεβαια οταν στα ιδια € παιζει το Nexus S με την Amoled απλα δεν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Μάϊος 25, 2012 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 nexus s και απο μενα.Απλα απιστευτο κινητακι για τα λεφτα του και με 16gb μνημη.Με κανεις πλακα ετσι??? Το εχεις δει πουθενα μτχ σε αυτην την τιμη??? χρυση ευκαιρία.Και όχι μόνο ενα.Από την στιγμή που καινούργιο το βρίσκεις 375 λογικό μου φένεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Μάϊος 25, 2012 Author #18 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2012 χρυση ευκαιρία.Και όχι μόνο ενα.Από την στιγμή που καινούργιο το βρίσκεις 375 λογικό μου φένεται.νομίζω ότι μιλάμε για διαφορετικά πράγματα...οι μισοί λένε για το nexus s και οι αλλοι μισοί για το galaxy nexus αν καταλαβαίνω καλά...μπερδεμα!Samsung Galaxy Nexus | Skroutz.grvsSamsung Nexus S (S-LCD) | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
costasckn Μάϊος 26, 2012 Author #19 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 παίδες έχω σχεδόν καταλήξει, μετά από αρκετό ψάξιμο και θέλω την γνώμη σας. Με μικρές παραχωρήσεις από τις αρχικές απαιτήσεις μου νομίζω πως το παρκάτω θα με καλύψειSony Sole Black + Ginius Driver-Don't Panic (GR) Android - Κινητά τηλέφωνα - plaisio.grέχει μικρότερη οθόνη απ'οτι ήθελα και δεν έχει μπροστινή κάμερα αλλά είναι διπύρηνο με πολύ καλή ανάλυση και το καλοκαίρι θα φορέσει παγωτό. Θα πάω να το δω σήμερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Μάϊος 26, 2012 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2012 εγώ εδώ και λίγο καιρό έχω πάρει το neo v και είμαι ευχαριστημένος, με 3,7 in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.