Jump to content

προβλημα με macbook pro

apostatis

Recommended Posts

καλησπερα

αλλαξα σκληρο δισκο στο macbook pro επειδη χαλασε αλλα δεν τον βλεπει καθολου οταν παω να κανω εγκατασταση τα lion

πρεπει να κανω καποια ριθμιση καποια διαμορφωση για να τον δει?

πως μπαινω στο EFI(BIOS)?

ευχαριστω

Ένας τρόπος που γνωρίζω για να το διαμορφώσεις είναι να βάλεις τον σκληρό σε ένα pc χωρίς να υπάρχει άλλος συνδεμένος κ να κάνεις εκκίνηση με κάποιο hackindos, εκεί το διαμορφώνεις!! Αλλά σίγουρα θα υπάρχει κ ποιο εύκολος τρόπος!!!

Sent from my WT19i using Tapatalk

Όταν λες το δοκίμασα αλλά τπτ; Το έκανες διαμόρφωση κ δεν το αναγνώριζε πάλι η δεν τον έβλεπε το hackindos;

τον φορμαρισα στα windows 7 με το MACDRIVE σε hfs+ αλλα και παλι δεν τον βλεπει

οταν ομως συνδεσα ενα εξωτερικο που εχω με usb τον ειδε κανονικα

οποτε τι να κανω

να δοκιμασω σε μια θηκη usb να συνδεσω αυτον που δεν βλεπει μηπως και τον δει

και αν δεν τον δει σημαινει οτι εχει θεμα η καλωδιοταινια?

τον εξωτερικο που βλεπει οταν παταω στο ονομα που εχω δωσει στο δισκο δειχνει ntfs με απενεργοποιημενη την επιλογη για φορματ ενω οταν τσεκαρω απο πανω στο 1ΤΒ WD My book media δειχνει φορματ MS-DOS(FAT) με ενεργοποιημενη την επιλογη φορματ

λετε αν τον εκανε FAT στα windows να τον εβλεπε μετα?

Δεν θυμάμαι κ εμένα δεν το έβλεπε κ είχα αλλάξει μια επιλογή στο bios όταν πάω σπίτι θα το κοιτάξω!

Λοιπόν στο Bios μου λέει Sata Operation Mode κανονικά είναι στο [iDE] για να το δει το hacintosh πρέπει να το κάνεις [AHCI]. Αν δεν κάνω λάθος μόνο στο AHCI μπορείς να δεις σκληρό Mac.

λοιπον ο δισκος μπηκε σε θηκη συνδεθηκε με usb και τον ειδε κανονικα και εγινε και η εγκατασταση

οταν ομως το εβαλα στη θεση του μεσα στο λαπτοπ και παλι δεν τον εβλεπε

καταληξη καποιο αλλο hadware και ας ελπιζω μονο η καλωδιοταινια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.